Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ukraina polvilleen: "commie ovat tulossa.Commie ovat tulossa. "


Uusnatsien Ukrainassa.

Media on äänekkäästi saada Venäjä hyökkää Ukrainaan, kuin jos Yhdysvallat on ollut vaikutusta tapahtumiin.Silti, mellakka Kiovassa on silmiinpistävä yhdennäköisyys Yhdysvaltain tukemat väri vallankumouksia ja arabikevään mellakat.
Malli osoittaa Yhdysvaltain palkkasotureita piiloutuvat rauhanomaisten mielenosoittajien sitten, sytyttäen väkivaltaa. Ajatuksena on synkkä: yhteistyöhön valita rauhanomaisen mielenosoittajan n laillista, myöntää ilmaa legitimiteetin, jota seurasi vallankaappaus super-asettaa Western Imperial vaatimuksia.
Kiovassa, se alkoi, kuten tavallista, rauhaa protestit sitten, roistot liittyi pian niin raskaasti aseistettu koulutettu miliisi. Länsi yksityinen media, jolla tavanomaiseen pussi salaisuuksia, väistää puhelut kertomaan meille kotimaahansa.
Osoittautuu, Saksa on yrittänyt liittää Länsi-Ukrainassa toisen maailmansodan jälkeen I. uusnatsi joukot Svobada puolue, Punch Party, ja oikeassa sektorissa, yhteensä noin 5000, hyökkäsi pääkaupungissa Kiovassa. Miksi ne laivattiin Ukraina on tärkeää.
Uuskonservatiiveihin alkaen Washington uudelleenyhdistynyt Itä-ja Länsi-Saksa, pitkälti mennä sen jälkeen Neuvostoliitto jälleen. Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatshov saa myös uudestaan ​​päälle lupaus George HW Bush, ettei hän lähetä Naton joukot itään. Bush valehteli.
Yhdysvaltain hallitsema Nato on rikki kymmeniä kansainvälisiä lakeja päästä portit Ukraina.Monet ihmiset eivät ymmärrä, että nälkä tuhota Venäjän WWII oli yhtä akuutti US eliitti piireissä kuin se oli natsien ylin johto.
Uusnatsien arvostavat mahdollisuutta elvyttää WWII niiden Länsi vasta-osia. Demonisointi Venäjä on kriittinen niiden menestys, mutta liian harvat ihmiset ymmärtävät, että Länsi media on pullollaan neokonservatiivinen / uusnatsien myyrät (istutettu aineet), jotka pitävät keskeiset näkemyksensä kaikkien suurten tiedotusvälineiden toimituksissa.
Master juonittelija keskuudessa Supra-pääjohtajat Allen Dulles kehuskelimme kuinka harvat ihmiset tarvitaan hallita massoja. CIA media myyrät tai varoja laittaa avainasemassa sensuroida faktat yleisön tulee tehdä perusteltuja päätöksiä.
Tuloksena on ristitulessa puolitotuuksia, jotka pitävät julkisen nauhassa yhdessä CIA / Pentagon sodan propagandaa. Yhdysvaltain psykologinen sodankäynti ruokkii median juonen se haluaa yleisön uskomaan. Tekosyynä, media mustamaalauskampanjoiden ovat sotarumpuja oikeuttaa hyökkäys. Mustamaalaamisella Venäjän on ollut loputon toisen maailmansodan jälkeen.
Länsi militarisoiduissa media väittää Putin "lahjonut" Ukrainan johtaja, mutta ei kerro mitään 5000000000dollaria vero dollaria neokonservatiivinen ja apulaisulkoministeri Victoria Nuland vietti jakaa ja valloittaa Ukrainan. Katso hänen selittää live miten tämä hikoilla. Naamioituneet demokratiaan ammattikieltä, hän viittaa suunnitelma ryöstää käyttävän Ukrainasta IMF säästötoimenpiteitä, sama mekaniikka, joka tuhosi taloudet muissa maissa, kuten Argentiinassa, Latviassa, Italiassa ja Kreikassa.
Iso kuva grand shakkilauta järjestelmässä asioita, kuten kirjoittanut Zbigniew Brzezinski, Ukraina on keskeinen domino, joka on laskettava, jotta matti, tuhota, sitten osioida Venäjältä kymmeniä vasallivaltioita,. Alusta lähtien kylmän sodan media lähes hysteriaa on julistanut: "commie ovat tulossa. Commie ovat tulossa. "
Tämä iskulause johdettu Yhdysvaltain ulkoministeriö dominoteoriaa, kestää hyvän osan 20-luvulla. Tämä otsikko valettuna yleisön mielessä, jos lähes täydellinen poliittinen naamio totuuden ja vastapäätä todellisuus: amerikkalaisten ovat tulossa. "Se on mahdotonta!" Ihmiset sanovat, jotka eivät ole koskaan epäillyt, että Länsi joukkotiedotusvälineiden olisi järjestelmällisesti pitsi uutisia propagandaa ja väärää tietoa. Saadakseen paremman käsityksen meidän täytyy katsoa syvemmälle historiaan.
Yhdysvallat on edellä salainen klikki miehiä, jotka ovat yli-powered peräisin perustuslaillinen tasavalta hyväksi käyttämällä maan massiivista tehoa marssia itsensä maailman herruudesta, ja se kaikki alkoi pian sen jälkeen alusta lähtien Yhdysvalloissa. Tämä Supra-valtio on organisoidusta haltuunoton maa toisensa jälkeen, yksi kerrallaan, kaikki pudonneet Dominos tahdon näiden itsensä voidellut mestareita maailmassa.
Jälkeen kattava tutkimus US häiriöitä maailmassa tällä tutkija, vain kuusi mikrotilaa pois 208 maat ja alueet ovat paenneet vallankaappaukset ja etuoikeusasema luultavasti koska heillä ei ollut resursseja kannattaa varastaa. 202 muut maat ovat kärsineet epävakautta ja kansallisen itsemääräämisoikeuden läpi lukuisia Pentagon sotilasoperaatioiden kuten kärjistymisen asemaan, sota-teatteri ja psykologista sodankäyntiä.
Maat ovat joutuneet kestämään monenlaisia ​​julmia hyökkäyksiä, kuten: sabotoijat saastuttavat tai blowup öljyn toimitukset, mellakoita ja mielenosoituksia, polttamalla tai myrkytys viljelykasveja; pakottaa johtajat allekirjoittamaan Kansainvälisen valuuttarahaston ja Maailmanpankin säästötoimia sopimuksia että sopimuksia näiden maiden loputtoman orjuutettuna, soluttautuminen liiketoiminnan myyrät tuhota talouden kauppasaartojen, seuraamuksia, devalvaation, lahjonta poliitikkojen, heikentää vaalien; lupauksia, joita ei saa pitää, salamurhata johtajia; sieppauksesta, kiduttamisesta ja salamurhata toisinajattelijoita käyttämällä puolisotilaalliset erikoisjoukot, jotka ovat erikoistuneet kaaosta ja sekasortoa, lähettämällä palkkasoturi sotajoukkojen infiltroivien media myyrät auttaa peittelyssä rikoksia.
Jos kaikki tämä ei onnistu, sitten Yhdysvaltain joukot ovat käytössä. Suositumpi juoni ja face säästävä laite on ollut hyökätä kohdemaan kanssa "halukkaiden koalition." Tämä antaa sodan ilman kansainvälistä hyväksyntää ja oikeutusta. Yleisö on harvoin tietoonsa, että "valmis" ovat vasalli maissa jo ikeen alla Yhdysvaltain valtaa.
Syntymän ajaa Yhdysvaltain Global herruudesta syntyi, tavallaan, syntymän John D. Rockefeller vuonna 1839. Jotkut voisivat sanoa hyvin, ei, se tuli ainakin jo 1813 Monroe oppi. Presidentti Monroe julisti, että mahdolliset häiriöt missä tahansa osassa Amerikassa missään muussa maassa kuin Yhdysvalloissa katsottaisiin teko sotaan Yhdysvaltoja vastaan. Julkinen tietämättömyys ja noudattaminen on mahdollistanut laajentamisen tämä oppi antaa koko maailman.
Olen työskennellyt huippusalainen Yhdysvaltain sotahuoneeseen 1960, sotilas aikoo vallata maailma olivat paitsi täydellinen, mutta olivat jatkuvasti hienosäätää päivittäin. Maailman herruudesta helposti naamioitu suunnitelmia vapaa maailma. Ihmiset ovat järkyttyneitä kuulo tarinoita siitä, mitä "vapauttaa" maailma näyttää siitä otetaan maissa uhattuna, jotka ovat uskaltaneet valita oman hallituksen ilman lupaa supra-oligarkia. Yksi esimerkki pitäisi riittää.
Vuonna 1983 El Salvadorin National Guard "vapaustaistelijoita" komennossa presidentti Ronald Reagan, swooped alas kylään US-toimitukseen helikoptereita. Talonpoika nainen kuvataan verilöyly. Hänen kolme lasta kuoli ja hienonnettu palasiksi ja heitettiin sikoja, kun sotilaat nauroi koko ajan. Miesten "kootaan ympyrä [olivat] tuleen jälkeen jalat oli murrettu." Reportteri Elizabeth Hanly kuullut "puut raskas naiset roikkuvat niiden ranteisiin, kaikki rinnat leikattu pois ja kasvojen iho kuoritaan, kaikki hitaasti verenvuodon kuolema. "Uhrit olivat ylityöllistettyjä talonpojat pyysi ruokaa, mutta sen sijaan sai vieraakseen National Guard. [Kirja: turning vuorovesi, Noam Chomsky, s.22]
Muissa töissään olen kirjoittanut ja puhunut sociopaths yhteiskunnassa. Cruel kyseenalaisesti ihmiset ovat tervetulleita sotilasta lukuisia puolisotilaallisia sponsoroi Yhdysvaltain ylikansallisella kuvernöörit. Meidän on kysyttävä itseltämme, mitä tämä kertoo siitä pääjohtajat itse. Meidän täytyy ihmetellä, miksi julkista paheksuntaa puuttuu, ja erityisesti mitä tekosyitä käytämme paeta vastuuta.
Kun Jaan julmuuksia, yleisin vastaus on karttamaan päässä: "Ei! Älä kerro minulle. En halua tietää. Haluan vain elää omassa pikku maailmassa. "Pelko siitä, mitä USA voisi todella tehdä ympäri maailmaa kauhistuttaa ihmisiä hiljaisuuteen, tiukat suuri etu valtion tukeman terrorismin.Massat jäädyttänyt pelko eivät kykene käsittelemään kauhut kehittymässä. Massa toimintakykynsä ja liikkumattomuudesta pelko on tarpeen muutaman hallitsemaan miljardeja.Terrorismi, sellaisenaan, tulee lakipisteensä sekä henkistä ja fyysistä sodankäyntiä.
Kuvittele maailmamme jaettu tuhansia alisti kävelykatuja. Mikä tahansa kylä, joka uskaltaa valittaa tai pyytää ruokaa saa vierailun National Guard. Tämä on pimeä keskiaika ilman valoa miljardeja, elleivät ne nousevat kohtaamaan pelkonsa. Voisi kysyä, jos ihmiset mieluummin taistella urheasti kuolemaansa luomaan aidon kansalaisyhteiskunnan, sijaan riski puusta roikkuen kuten köyhien naisten El Salvadorissa. Aika ei ole puolellamme.
Maaliin absoluuttisen maailman herruudesta on näköpiirissä. Tehdä ennakoivaa stand, meidän täytyy ymmärtää iso kuva. Hallita maailmaa vaatii armoton sotilas, joka suorittaa terroriteko. Malli on täydennettävä joka toimii kaikissa maissa, ensin horjuttamaan niitä, niin kukistamiseksi, ja sitten istuttaa nukkehallituksen.
Kaaduttua Neuvostoliitto, Dick Cheney ja liittää uuskonservatiiveihin ovat maalanneet selkeä kuva siitä, miten ne aikovat asennus loppuun UMJ. Heidän sanansa ovat memorialized julkaisujen PNAC ja sen nykyinen seuraaja, Ulkopolitiikka aloite. He Billboard "vapaus", "demokratia" ja "kansallisen edun", kun heidän suunniteltu prosessi on selvästi fasistinen.
Kanssa romahti Neuvostoliitto, USA on jatkuvasti marssivat itään. Ukraina on yksi viimeisistä Dominos lähti laskuun, joka tuo meidät takaisin Kiovaan. Tämä on toinen vallankaappaus USA, ja jotkut toimijat ovat tuttuja.
Pelissä pääosassa rooli Pentagonin sota-teatterin ohjelma ei ole mikään muu kuin maailman raskaansarjan mestari Vitali Klitschko. Tekonsa ilmeisesti ei ollut tarpeeksi hyvin puhdistettu.Kun Klitschko yritti taivutella Ukrainalaiset hyväksymään EU: n välityksellä paljon, hän oli booed lavalta. Ex-pääministeri Yulia Tymoshenko on ohjattiin backstage, toivottavasti palauttaa hänen asemansa kansan prinsessa, että hän nautti aikana Yhdysvaltain ajettu oranssin vallankumouksen vuosikymmen sitten.
Muista, että Kiova on pääkaupunki Venäjän suurimman osan 1000-vuotisen historian aikana.Tämä tekee geopoliittinen kattilaan kuumempi kuin koskaan historiassa. Kuvittele Venäjä tai Saksa sponsoroivan 5000 natsi mielenosoittajat kaduilla Washington DC, ransacking kongressi ja lupaavia vangita tahansa Yhdysvaltain joukot, jotka tulittivat heitä. Bedlam aiheutuisi.
Uuskonservatiiveihin siellä tekevät parasta laittaa ydinohjuksia sisällä, kuvaannollisesti, herne-tarkennusetäisyys on Moskovassa. Jos se tapahtuu, meidän militarisoidun paina ulvovat tueksi, vedoten siihen, että Neuvostoliitto laittaa ohjuksia Kuuban maaperään, joten nyt on meidän vuoromme. Se, että Venäjä vetäytyi on pieni alaviite raportoinnissa. Neuvostoliitto poistettu ohjukset välttää ydinsodan. Mitä ne on harkita, että USA samoin on vetäytyä välttääkseen ydinsodan.
Toisaalta, jos Venäjä taittuu yhtä helposti kuin Ukraina, sitten vain Kiinassa, viimeinen suuri domino, voi pudota helposti samoin. Tämä on tavoite supra-kuvernöörit, mitä he kutsuvat "koko kirjon määräävä asema." Vierailut National Guard saattaa hyvinkin tulla uusi normaali kaikkialla maailmassa. Massat vahva halu olla tietämättä, olla välittämättä, vierailee helvetin heidän lastensa lapset ja heidän lastensa lapset.
Ehkä siellä on tie ulos emme voi nähdä. Ehkä siellä on näkymätön kytevä massiivisen vastenmielisyyttä vastaan ​​nauraa sotilaita, jotka paloitellaan lasten ja heittää lihaa ja luuta sikoja.Ehkä Paavi julistaa: "Tämä kaikki on loputtava!" Ja ihmiset ottavat vaarin.
Älä odota ihmeitä. Riittävä voimakkaasti tutkinut kansainvälisiä lakeja ovat nyt olemassa, saada aikaan maailman rauhan ja oikeudenmukaisuuden. Täytäntöönpano hallitusten puuttuu.Massaliike tukemaan näitä käskyjä voisi luoda kriittinen muutos tarvitsemme.

Bo Filter, sosiaalinen tiedemies, puhuja ja kirjoittaja: Syy Wars ja Aggression: Via articlebase
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: