Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Huolet paikka 2020 olympialaisten Tokiossa



Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat tunteita vastaan ​​valinta Tokiossa, Japanissa paikka 2020 olympialaisiin.Seuraavat ovat syyt:
Ensinnäkin on vakavia poliittisia, sosiaalisia ja sotilaallisen epävakauden Tokiossa, Japanissa.
Huolimatta jatkuvasti mielenosoituksia maailman yleisen, Japanin hallitus jatkaa vierailut Yasukunin pyhäkkö ja jatkuvasti luodaan kaukaa haettu aluevaatimuksia Diaoyu saaret Kiinassa, Kurils Venäjän ja Tok Islets Korean, mikä luo sotilaallinen vihamielisyys näiden maiden kanssa.
On siis mitään syytä Kiina, Venäjä, Pohjois-Korea, Etelä-Korea ja monet muut maat eivät kiellä osallistumista Tokion olympialaisissa, ja vaikka he osallistuvat, ei ole mitään takeita, että turvallisuus urheilijat ja turistit näistä maista olisi varmistettu.
Lisäksi japanilaiset elävät kauhun vuoksi kauhistuttavia rikoksia, jotka ovat yleisiä maassa ja monet ulkomaalaiset ovat haluttomia vierailla Japanissa.
Mukaan tutkimustiedot julkistaa Poliisihallitus viraston Japanin, 939 tapauksissa murhasta ja murhan yrityksestä virallisesti rekisteröity Japanissa vuonna 2013.
Murhaajat ovat toteutettiin raportoi Kyodo News Agency ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriö hakee taloudellisia pakotteita Japani gangsterit.
Mutta rikosten määrä ei näytä mitään merkkejä lasku Japanissa. Jopa Yhdysvaltain presidentti Barrack Obama kehotti Japanin gangsterit "kansainvälisten rikollisjengien".
Toinen, Tokio on saastuttamalta radio-aktiivisuutta.
Kuten tiedetään maailmanlaajuisesti, 11. maaliskuuta 2011 maanjäristys 9 Richer Scale tapahtui merialueella koilliseen Japani, Käynnistysvaikutus katastrofaalinen tsunami.
Tämä johti peräkkäistä räjähdyksiä ydinreaktorien Fukushiman ydinvoimala, aiheuttaen massiivisen radioaktiivisen vaurioita.
Koska atomi reaktoreita ei olisi suoritettu säännöllisesti repairment, he alkoivat antaa pois valtava määrä Cesium-137, strontium-90 ja muiden radioaktiivisten aineiden äärimmäisen haitallista ihmisen elimistöä hetkestä räjähdyksiä.
Ilmoituksen mukaan tekemät Tokyo Electric Corporation 16. joulukuuta 2013 radio-aktiivisten aineiden havaittiin hyvin suuri tiheys 1,4 miljoonaa Bq (becquereliä) litrassa hyvin Fukushiman voimalaitoksen joulukuun puolivälissä, 2013, joka on 127300 kertaa suurempi kuin 11 Bq sallittu juomavettä. NHK raportoi äskettäin, että radioaktiivisten asioissa on havaittu jopa pohjaveden syvällä alla Power Plant.
Tokio on vain 200 kilometrin päässä Fukushiman voimalaitoksen ja sijaitsee samassa rannikon Power Plant edessään Tyynellämerellä. Tämä tarkoittaa sitä, että Tokio on myös saastuneet radioaktiivisuus jossain määrin ilman halki, maalla ja merellä. Koska puoliintumisaika radioaktiivisten asioissa on noin 30 vuotta, radio-aktiivisuus laskisi puoli 2011 luku vain 2041.
Asiantuntijat sanovat, että on mahdotonta täysin suojata runsaasti radio-toimintaa, joka on jatkuvasti vuotavan Fukushiman voimalaitoksen ja tämä antaa suurta haittaa ihmisen elimistöön.Kun ihmisen keho altistuu vähiten radioaktiivinen säteily, se aiheuttaa aineenvaihdunnan häiriö, nopea ikääntyminen ja puhkeaminen huonosti määritelty sairauksia.
Kolmanneksi Tokyo sijaitsee seismisen vika-line ja on vaivaavat vaara maanjäristyksiä, tsunami ja tulivuorenpurkaus.
Japani topit luettelo maailmassa esiintymistiheys ja voimakkuus maanjäristyksiä. Noin 10, 000 maanjäristyksiä on esiintynyt Japanissa joka vuosi vuodesta 1970, josta nämä mittaamalla yli 5 Richterin asteikolla numeroitu 100 vuosittain
Mr. Nakamura, 64, Japani Intian asuu Bombay, sanoi, että hän vieraili Japanissa noin 100 kertaa viime 40 vuotta ja ei ollut edes yhden kerran, jossa hän ei ollut kokenut maanjäristyksen.
Syystä, että Japani osuu maanjäristys niin usein on, että Japanin saaristo sijaitsee jossa neljä suurta mannerlaattojen (Euraasian, Pohjois-Amerikan, Tyynenmeren ja Filippiinien mannerlaattojen) tavata ja että Tyynenmeren ja Filippiinien mannerlaattojen hitaasti siirtyä länteen mennä alle Euraasian levy.
Arvoisat asiantuntijat Japanin ja Yhdysvallat katso Tokio sijaitsee jossakin seismisen vika-linja, on todennäköisesti iski valtava maanjäristys noin vuonna 2020.
19. joulukuuta 2013 Keski Disaster Prevention neuvoston Japanin julisti, että jos esiintymisen 7,3 richterin maanjäristys keskustassa Tokiossa, se väittää, 23000 henkeä ja aiheuttavat taloudellista vahinkoa juoksentelee ¥ 95, 300 miljardia, mikä on vastaava vuotuinen kansalliseen talousarvioon Japanissa.
Todennäköisyys todellinen Esiintymisen maanjäristyksen Tokiossa arvioidaan olevan 70% 30 vuoden kuluessa, he sanoivat. Mr. Oike Kazuo, johtaja International Institute for Advanced Studies of Japan, sanoi, että Tokiossa maanjäristys odotetaan seitsemän 17 vuotta.
Aikana 2020 olympialaisten sattui asetettava vaarallisinta aikaa täynnä riski maanjäristyksen Tokion alueella.
Se on yleinen käsitys, että jos tapahtuu maanjäristys merenranta-alueella, se seuraa seismisiä aaltoja, jotka ovat yleensä enemmän katastrofaaliset. Koska Tokio on merenrantakaupunki, se on myös altis tsunami.
Jälkeen tuhoisan maanjäristyksen 11. maaliskuuta 2011 1, 050 tulivuoren maanjäristykset on kirjattu noin Hakone Mountain ole kaukana Tokion ja määrä maanjäristyksiä nousi huomattavasti suurempi 14 toimii tulivuoria kuten Hakone, mikä lisäsi pelko tulivuorenpurkaukset keskuudessa Japani.
Tämä toimii toinen enne valtava maanjäristys ja tsunami Tokion alueella.
Japani ei ole korkea akateeminen taso maanjäristyksen ennusteet. Tyypillisiä näyttöä on, että ne eivät ennustaa suuri maanjäristys merialueella koilliseen Japanissa 11. maaliskuuta, 2011. Tämä on yksi syy osoittaa, että Japani ei pysty vakuuttamaan, että ei maanjäristys tapahtuisi aikana 2020 olympialaisiin.
Kuten edellä todettiin, Tokio on vaarallinen paikka isännöidä 2020 olympialaisia. Siksi Japanin hallitus pitäisi luopua hosting olympialaisten, ja Kansainvälinen olympiakomitea on suositeltavaa valita kaupungin toiselta maalta paikka 2020 olympialaisissa vastauksena kysyntää maailmassa ihmiset takaamiseksi turvallisuus näkyvä urheilijoiden maailmaa ja turisteja ja siten edistää kehitystä pyhä syy olympiadin.


Kumar Gupta, intialainen tutkija

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: