Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Yhdysvaltain poliittinen vanki Marshall Eddie Conway Julkaisupäivä jälkeen 44 vuotta

Post Kategoriat: Yhteiskunta
Abayomi Azikiwe | keskiviikko, 12 maaliskuu 2014, 17:51 Peking


Monet muut odottavat oikeudenmukaisuutta poissa yleisestä armahduksesta
Baltimore Black Panther puolueen jäsen Marshall Eddie Conway julkaistiin 44 vuotta vankeutta 4. maaliskuuta.Conway oli ollut tavoite FBI Counter-intelligence-ohjelma (Cointelpro), joka pyrki tuhoamaan vallankumouksellinen Afrikkalainen Amerikan liikkeen Yhdysvalloissa vuonna 1960 ja 1970.
Conway oli vakuuttanut syyttömyyttään vuosikymmenten saatossa ja vankilassa oli antaa ohjelmia, jotka avustavat nuoret vangit tulossa järjestelmään. Hänen vapauttamistaan ​​on otettu myönteisesti veteraaneja Musta vapautusliikkeen ja nuoremmat aktivisteja.
Vapauttamaan tämän entisen Panther järjestäjä havainnollistaa epäoikeudenmukaisuudesta Yhdysvaltain poliittinen ja oikeudellinen järjestelmä, mutta myös kiinnittää huomiota siihen, että on olemassa monia muita poliittisia vankeja vangittuina sisällä maa, joka väittää olevansa linnoitus demokratiaa kaikkialla maailmassa. Paitsi paljastaa edelleen vangittuna satoja poliittisten johtajien ja aktivistien vapauttamista Conway paikkoja karua todellisuutta, että Yhdysvaltain yleinen on asukasta kohden ovat korkeimmat vangeista maailmassa.
Jälkeen hänet vapautettaisiin vankilasta Conway sanoi, että "Olen täynnä paljon erilaisia ​​tunteita, kun lähes 44 vuotta vankilassa. Haluan kiittää perhettäni, ystäviäni, minun asianajajien ja minun kannattajiin; monet ovat kärsineet minun kanssani. "(Truth-Out, maaliskuu 5)
Olosuhteet Conway pidätykseen ja tästä vakuuttunut kuvattiin seuraavasti: "On yönä 21. huhtikuuta 1970, kaksi Baltimore poliisia, Donald Sager ja Stanley Sierakowski, ammuttiin kun he vastasivat kotimaan häiriön puhelun. Sierakowski haavoittui vakavasti, ja Sager kuoli vammoihinsa. Kaksi jäsentä Black Panther Party, Jack Ivory Johnson ja Jackie Powell, otettiin kiinni lähellä kohtauksen pian sen jälkeen ammunta. Muut poliisit huomasi kolmasosaa Afrikkalainen-amerikkalainen mies ja jahtasi häntä useita lohkoja kuin mies ampui takaisin heille lopuksi paeta. Poliisi myöhemmin todisti, että mies hän jahtasi ja kuka ampui häntä, kun hän pakeni oli Marshall Eddie Conway, näkyvä Panther aktivisti yhteisössä. "(Truth-Out, maaliskuu 5)
Koska liittohallitus vihamielisyys Civil Rights, Black Power ja Black Revolutionary liikkeiden aikana se oli lähes mahdotonta Conway ja muiden johtavien Panthers ja jäsenten organisaatioiden kuten tasavalta New Africa (RNA) saada oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.Sadat johtava aktivistien laadittiin yhteistyössä tuomioistuinten ja tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin.
Monet muut jäsenet Panther Party ja Black Liberation Army (BLA) murhattiin välillä 1968 ja 1973.Lukuja, kuten Bobby Hutton, Fred Hampton, Mark Clark, John Huggins, Alprentice bunchy Carter, Spurgeon Jake Winters, Malik Zayd Shakur ja paljon muuta uhrasivat henkensä taistelussa.
Monia muitakin ajettiin maanpakoon Kuubaan, Algeria, Kiina, Tansania ja muissa maissa. Ihmiset kuten Robert Williams, Assata Shakur, Nehanda Abiodoun ja Don Cox vietti vuosia maanpaossa.Tänään muut poliittiset vangit kuten Mumia Abu-Jamal, Sékou Odinga, Mutulu Shakur, Leonard Peltier, Oscar Lopez Rivera, MOVE 9, Kuuban Five (nyt kolme), ovat edelleen vangittuina kärsimystä torturous olosuhteissa.
Vaikutus Cointelpro hanke Afrikkalainen vapaustaistelun
Tietenkin kohdennettuja murhia, epäoikeudenmukaisia ​​vankeustuomioita, pakko-maanpaossa ja poliittinen neutralointi johtavista järjestäjät ja tiedottaja sisällä Afrikkalainen American Civil Rights, Black Power, musta Revolutionary ja Pan-Afrikkalainen liikkeitä olisi haitallinen vaikutus vuosikymmenten aikana. Kulttuuri vastarinnan, joka oli jatkoa siirtomaa ja Antebellum orja ajanjaksoja 1960 ja 1970 joutui hyökkäyksen sekä läpi valtion voimin ja hyödyntäminen psykologista sodankäyntiä tekniikka on valtamedian ja koulutusjärjestelmä.
Tämä ilmenee nykyinen ideologinen kamppailu sisällä Afrikkalainen Amerikan yhteisö. Siellä pitäisi olla uudelleen avaamista keskustelua siitä, miten nuorentaa liikkeen voittaa yleisen armahduksen kaikille poliittisille vangeille vankina Yhdysvaltain hallitus. Kunnes oikeuteen saatetaan näissä tapauksissa se ​​ei ole mahdollista rakentaa tyyppi vallankumouksellista liikettä tarvitaan 21 st  luvulla tehokkaasti riitauttaa kansallisen sorron, kapitalistisen riiston ja imperialistisen sodan.
Hallitseva luokka on ryhtymässä tehostettu luokan sotaa sorrettuja ja työtätekevien Yhdysvaltain He, hallitseva luokka, ovat itse edessään pahin taloudellinen ja poliittinen kriisi sitten Suuren Laman 1930-luvun.
Tämä kriisi tulee poliittinen kun oppineet varten Wall Streetin pankkiirit ole mitään ratkaisuja kaikkein poltto ja kiireellisimpiä kysymyksiä päivän eli massa köyhyys, työttömyys, ympäristön pilaantuminen, laatu asuminen, koulutus, jne. Ne on tunnustettava itselleen, että kapitalistisen ja imperialistinen järjestelmä perustuu yksinomaan sorron ja hyväksikäytön valtaosa ihmiskunnan ympäri maailmaa.
Kuitenkin avain historiallista etenemistä Afrikkalainen Amerikan vapaustaistelun itsemääräämiseen, riippumaton kansallistunteen ja täyden tasa-arvon on sen tunnustaminen, että nykyinen järjestelmä ei pysty tarjoamaan tarvittavat ratkaisut. Järjestelmä itseorganisaation, yhtä tulonjakoon ja pää imperialistinen sota on ainoa vaihtoehto hullun kilpajuoksu aiheuttamien kapitalismin.



Vuoteen Abayomi Azikiwe, Editor, Pan-Afrikkalainen News Wire

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: