Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014


Paljastava ihmiskaupan reitit puuttuvat lentokoneen syöksyn

ilmailun onnettomuuksien - Malesia ) - Viimeksi kuluneiden päivän jälkeen Boeing B777-200ER lennon numero MH370 Malaysia Airlines lentoyhtiön puuttuu matkalla Kuala Lumpur Pekingiin aamuyöllä 8 - 3-2014, Malesian ja kansainvälisten viranomaisten kiireesti tutkimaan matkustajien outo "läsnäolo lennolla.

Kaikki huomio keskittyi kaksi matkustajaa käyttää kahta Euroopan passi varastettu Thaimaassa ennen. Italian passi Maraldi nimeltä Luigi hävisi vuonna 2012. Passi Itävallan Christian Kozel varastettu Phuketin saarella toukokuu 8-2013. Molemmat kärsivät kaikki passeja ilmoitettu varastetuksi tietoa.
Hän Luigi Maraldi - jonka nimi matkustaja luettelo puuttuvista lentokoneiden ja uudet passit.
Hän Luigi Maraldi - jonka nimi matkustaja luettelo puuttuvista lentokoneiden ja uudet passit.
Kun Malesia ilmoittaa luettelon lennon matkustajien puuttui, Italian ja Itävallan viranomaiset ovat tutkineet ja ilmoitti, että kaksi sen kansalaisten oikeastaan ​​ole läsnä kyseisellä lennolla ja silti elää rauhassa .
Ilmoittaa huijarin kuva puuttuu tasossa

Ilmoittaa huijarin kuva puuttuu tasossa

Malesian poliisi sanoi tänään, yksi kaksi matkustajaa käyttävät väärennettyjä passeja lennon MH370 oli Iran. Kuvaa huijari on myös ilmoitettu. Aiemmin Italian ulkoministeriö sanoi ...
Heti matkustajatietoja käytetään varastetuista passeista Thaimaahan Flight MH370, vesi viranomaiset ovat avanneet tutkinnan passin järjesti musta liike toimii Thaimaassa . Ennen nyt se on sanottu, että on olemassa kiinteisiin linjoihin varastetuista passeista amerikkalaisten ja eurooppalaisten matkailijoiden myydä niille, jotka ovat tarpeet. Asiakkaat Tämän passi on yleensä laittomia maahanmuuttajia, jotka haluavat työn tai prostituutioon laittoman kansainvälisen. 11-3 pm Malesian viranomaiset ovat toimittaneet kaksi kuvaa matkustajamäärä varastetuista passeista on tunnistettu, jotka käyttävät passeihin Itävallan Kozel on nuori 18-vuotias Iranin Mehrdad Mohammad Nour Pouria. Hän oli matkalla pääsyn Saksaan, missä hänen äitinsä asuu. BBC (11-3) sanoi Interpol on tunnistettu matkustajien maanantai nimetty Seyed Mohammadreza Delavar, 29, joka on myös Iran, hän aikoo Tanskaan.
Kaksi passi stealer maailmanlaajuisen linjan

Kaksi passi stealer maailmanlaajuisen linjan

Mukaan Straits Times-sanomalehden Singapore 10-3, tutkintaa Malesian viranomaisille varastetuista passeista käytetään lennolla MH370 puuttuvat lentoyhtiö Malaysia Airlines ...
Myös 11-3, Interpolin pääsihteeri Ronald Noble ilmoitti toimittajille Interpolin päämajassa Lyonissa, että kaksi iranilaiset aloitti tämän matkan päässä Doha (Qatarin pääkaupungissa) ja passin uusiminen Kuala Lumpur , sitten ne käytetään kahta passin Italiaan ja Itävaltaan varastaa lennon MH370. Johtaja Interpolin sanoi kaksi iranilaiset myös piilee ihmisten salakuljetusta.
Kuvio 2 passi varastettu Malesian poliisi ilmoitti: passi vasen Italia.  Itävallan passi oikea
Kuvio 2 passi varastettu Malesian poliisi ilmoitti: passi vasen Italia. Itävallan passi oikea
Monet lähteet uskovat, että tämä on toimintaa myös laittomiin siirtolaisiin. Ennen tänä päivänä on paljon laittomia maahanmuuttajia, jotka käyttivät väärennettyjä passeja ja varastetuista passeista. Kaakkois-Aasiassa pidetään laajenevien varastettuja passeja.
Diplomaattisesti Kuala Lumpur Malesiassa totesi, että pääoma on Aasian keskus laittomille maahanmuuttajille, joista monet käyttävät väärennettyjä asiakirjoja ja seuraa monimutkainen teillä kuten Pekingissä tai kauttakulku Länsi-Afrikkalainen maissa jatkolennoille Eurooppaan.
(HCMC poliisi)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: