Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014


Jackie Chan tulee tähti kuoli lento-onnettomuudessa?

kulttuuri ) - Tämä on tuomion profeetta maailmankuulun brasilialaisen Jucelino Nobrega Da Luz tulevaisuudesta kuoleman taistelulajien tähti, hän jopa lähetti varoituksen Jackie Chan.

Vuosia, kansainvälinen supertähti Jackie Chan on usein huhuttu kuolema, mutta hän on vielä kaukana vahingoittumattomana. Kuitenkin eilen (12.3), profeetta maailmankuulu Brasilian Jucelino Nobrega Da Luz lähetti varoituksen Jackie hänen näyn unessa, vuodesta 2016-2017 näkevät suuri Jackie uhreja. Kirjeellä Jucelino kirjoitettu taistelulajien tähti notarisoitiin klo asianajajan toimistossa Hongkongissa, jotta voidaan varmistaa aitouden.
Jucelino väittää ovat kirjoittaneet kirjeen suuret tähdet kuten Bruce Lee, Anita Mui ja Leslie Cheung ennen kuin he kuolivat. Hän ennusti myös prinsessa Dianan kuoleman, ennustaa piilopaikka Saddam Hussein ... tällä kertaa Hong Kong osallistua Jucelino puhuu, hän julkaisi kirjeen Jackie Chan tekee ihmiset uteliaita.
Keskusteluun, joka käytiin 9,3, Jucelino sanoi unessa ennustaa tulevaisuutta Jackie Chan lähivuosina. Hän sanoi lisäksi, Jackie Chan sai Academy Awards, kaikkein huolestuttavinta on huomiota huumeiden käytön ja lentoliikenne, tämä on toinen suuri työ liittyy elämän ja kuoleman näyttelijä taistelulajien on noin kääntämällä kuusikymmentä ensi kuussa seitsemäs.

Jucelino Jackie Chan voi ennustaa allergisia reaktioita, myrkytys jäi varomaton käsittely voi jättää elinikäisen jälkitauteja munuaisten ja sydämen. Mitä oli hätkähdytti jokainen on Jucelino kirjeessä vielä, tammikuusta 2017 5-7 vuonna 2016 ja kone täytyy olla varovainen, siellä on mahdollisuus toivottuja tapauksia. Tämä kirje on lähetetty Juclino varmistaa koti Jackie Chan Clear Water Bay.
Kun kysyttiin, miksi hän lähetti kirjeen Jackie Chan, Jucelino sanoi: "Koko päivän minä vain uneksia, että niin monet eri ihmiset, en hallita, olipa julkkiksia tai tavallisia ihmisiä, Minulla on myös velvollisuus kertoa heille vartioimaan, pitää poissa toivottuja asioita. "
Kun kysyttiin, miksi hän tuntee Jackie kotiosoite, hän sanoi: "En tiedä tätä paikkaa, aivan kuten unessa kertoa minulle mihin lähettää kirjeen", he kirjoittivat.
(One World)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: