Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

The 4th Media » What A Destructive Wall Street Owes Young Americans

4. M

Mikä Tuhoisa Wall Street Velkaa Young Americans

Wall Streetin suuret pankit ja niiden rahoitusalan tietoliikenneverkot, että romahti Yhdysvaltain taloutta 2008-2009, pelastuivat valtavia apupaketista veronmaksajat, mutta nämä Wall Street Pelaajille maksetaan edelleen valtava rahaa ja ovat jälleen hiipivä kohti holtiton kurittomuus. Omistajaohjauksessa rikollisuuden aalto kaivoivat talouden nuorille työntekijöille, heitti ne työttömyyden sämpylöitä ja auttoi mahdollistaa matalan palkkatason talous, joka valuu pois niiden mahdollisuudet selviytyä perus asumiseen, tavarat ja palvelut.
Samaan aikaan Wall Street julistaa valtavia bonuksia toimeenpaneva plutocrats, joista kukaan on asetettu syytteeseen ja lähetettiin vankilaan näiden systeemistä devastations muiden kansojen rahoja, ryöstelyä eläkkeiden ja työpaikkojen häviäminen.
Juuri sitä, mitä he tekivät? Peter Eavis of New York Times säädetty osittainen yhteenveto - "rahanpesu, markkinoiden riki, vero väistely, myy viallisia rahoitustuotteita, polkee asunnonomistaja oikeudet ja rehottava riskinottoon - nämä ovat joitakin syntejä, että suuret pankit ovat sitoutuneet viime vuosina . "Mr. Eavis sitten kertoi, että" sääntelyviranomaiset ovat alkaneet kysyä: Onko jotain mätää pankin kulttuuria? "
"Rot" oli jatkanut kauan sitten sääntelyviranomaisten joiden heikko lait pahentaa puutteellinen täytäntöönpano. Veteraani tarkkailija yritysten rikollisuutta, entinen Texas ulkoministeri Maatalous ja päätoimittaja Hightower Lowdown uutiskirjeen, Jim Hightower kirjoittaa:
"Oletetaan, että olet juossut yritys, joka todettiin syylliseksi lahjontaan, väärennöksiä, väärästä valasta, joka vahingoittaa asunnon, fleecing sijoittajat, kavallus kuluttajien huijaamista luottokortin haltijat, rikkoo Yhdysvaltain kauppa lakeja, ja bilking amerikkalaisia ​​sotilaita. Voitko edes kuvitella rangaistus saisitte?
Entä nolla? Nada. Mitään. Zilch. Ei vankilaan. Ei edes hieno. Lisäksi saat pysyä kuin pomo, saat pitää kaikki ryöstösaalis voit saatu rikospuuhistasi, ja voit jopa saada +8.500.000dollari palkankorotuksen! "
Hightower viittasi Jamie Dimon, toimitusjohtaja JPMorgan Chase, "liukas toimitusjohtaja, joka on vaalinut varkauden aikana hänen vuotta ylimmän johdon at JPMorgan, joka johti kyseiseen häpeällistä litania rikollisuutta."
Häpeä? Dimon ei tiedä, miten se kirjoitetaan. "Olen niin pirun ylpeä tämän yrityksen. Sitähän minä ajattelen kun herään joka päivä ", hän sanoi lokakuussa 2013.
Miljoonat nuoret amerikkalaiset (kutsutaan Millennials, ikävuoden välillä 18 ja 33) on tarkoitus käynnistää sekoittaen mielenosoitusten kysyntä vetoomuksia ja painostaa pankkiirit ja kongressin jäsenten.
Ensimmäinen plutocrats ja niiden indentured kongressin jäsenten pitäisi pudottaa vastustavansa transaktioveroa Wall Streetillä kaupankäynnin. Murto yhden prosentin myyntivero spekulaatioihin johdannaisten kaupan varastojen (Businessweek kutsui tätä "kasino kapitalismin") voisi tuoda 300000000000dollaria vuodessa.
Että rahaa pitäisi mennä maksaa pois opiskelija velkaa, joka tällä hetkellä on yli triljoona dollaria.Heavy opiskelija velka on murskaus vastavalmistuneille ja hälyttävä asuminen teollisuus.Esimerkiksi ihmiset nykyisin vuotiaita 30-34 on alhaisempi asuntojen omistus kuin tässä ikäryhmässä on ollut viimeisen puolen vuosisadan.
Wall Street liiketoimen veron käyttöön vuonna 1914 ja sen yli kaksinkertaistui vuonna 1932 tukea toipumista Great Depression ennen kuin se kumottiin vuonna 1966. Mutta osakevaihto sitten oli mitätön verrattuna nyt tietokoneella ajettu kaupankäynnin nopeutta. Pieni vero - paljon vähemmän kuin valtion verot välttämättömyyskulutuksesta - yhdistettynä nykyisen valtava määrä kaupankäynti voi vapauttaa opiskelijat tästä elämästä-misshaping ikeen velkaa.
Joissakin Euroopan maissa on arvopaperikaupan verotuksen ja ne tarjoavat myös opiskelijoille opetusta vapaa yliopistokoulutus käynnisty. He eivät siedä samantasoista ahneuden, vallan ja tunteeton välinpitämättömyys seuraavan sukupolven ilmaiseman rahallista mielissä kiertynyt huulinen Wall Street vanhimmat mitä teemme.
Entä nuoret, jotka eivät ole opiskelijoita? Wall Street vero voi auttaa heitä työhön koulutuksen ja sijoitus mahdollisuuksia, sekä maksamaan lukukausimaksuja varten teknisissä kouluissa auttaa heitä kasvamaan taitojaan.
Hyvä monet kolmekymmentä miljoonaa amerikkalaista jumissa palkka on alempi kuin minimipalkka vuonna 1968, inflaatiokorjattu, (välillä 7,25 dollaria ja 10,50 dollaria) ovat college koulutettu, parikymppisiä ja kolmekymppinen, ja ei ole sairausvakuutusta, ei palkallinen sairasloma lähteä ja usein ole kokopäiväistä työpaikkaa.
Nuorisoliike, jossa laser-säteen keskittyä, perinteisiä muotoja esittelyä ja yhdistää henkilökohtaisesti, plus sosiaalinen media tulee myös alas Wall Streetin tämän erityisiä tarpeita.
Valitettavasti, vaikka Occupy Wall Street aloitti tärkeän keskustelun siitä, eriarvoisuus, he eivät etukäteen transaktioveroa (tukena voimakkaasti Kalifornian Nurses Association), kun he olivat leiriytyneet lähellä Wall Streetin ja silmässä joukkotiedotusvälineet 2011. Menetetty tilaisuus, mutta ei menetetty tilaisuus. Taistelevat epäoikeudenmukaisuutta on monia mahdollisuuksia toipua ja karjua takaisin.
On aika, nuoria amerikkalaisia ​​toimimaan! Push kongressia säätämään Wall Street spekulointia vero auttaa perua opiskelija velkaa ja antaa sinulle lisää mahdollisuuksia, jotka ovat tällä hetkellä kielsi sinulle sisällä pankkirosvot, joka ei koskaan joutunut kohtaamaan seriffejä. He velkaa.
Kuten William C. Dudley, etevä puheenjohtaja Federal Reserve Bank of New York sanoi hiljattain Wall Street - "Luulen, että he todella ovat vakava ongelma yleisölle." Kyllä, katumuksen ja tulevaisuuden luotettavuus täytäntöön oikeusvaltion laki mihinkään.
Young America, sinulla ei ole mitään menetettävää, mutta sinun alituinen tekstiviestejä, jotka menevät minnekään.
Voimaantumaan itseänne, yksi kerrallaan, ja sitten liitä käymällä Robin Hood Tax.

Ralph Nader

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »Mikä Tuhoisa Wall Street Velkaa Young Americans

Ei kommentteja: