Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Crimea Self-Determination Amid Western Law of the Jungle

4. Media »Krimin Itsemääräämisoikeus Keskellä Länsi viidakon laki

Krimin Itsemääräämisoikeus Keskellä Länsi viidakon laki

Ennen kansanäänestystä Krimillä tänä viikonloppuna siitä Ukrainan autonomisen tasavallan pitäisi erota ja liittyä Venäjän federaation, Washington ja Eurooppa ovat kasaamalla painetta romuttaa kyselyn ennennäkemättömän kostotoimiuhkauksiaan.
Saksan liittokansleri Angela Merkel toisti provosoiva American väittää, että Venäjä käyttää "19. ja 20. vuosisadan taktiikka" ja "viidakon laki" (eli sotilaalliseen hyökkäykseen), kun todellisuus on päinvastainen: se on Länsi-valtioita, jotka johdatti poliittiset tavoitteet luonnonvaraisten uhkaa sota.
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry, ennen tapaamistaan ​​Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov, Lontoossa perjantaina, sanoi, että jos Krimin kansanäänestys menee eteenpäin niin, että olisi "sulkea mitään vapaata tilaa diplomatiaa". Huolimatta siitä, että Washington on jo tehnyt parhaansa sulkea pois diplomaattisia vaihtoehtoja de-Kasvavat jännitteet kokoamalla hävittäjiä, sota-aluksia ja joukkoja Venäjän rajojen sekä heiluttivat sanktioista.
Sekä Yhdysvallat että Euroopan johtajat ovat varoittaneet "massiivinen seuraamusten" ja muita verhottuja uhkauksia "vakava vaiheet" pitäisi Krimin kansanäänestyksen pass. Tällaisia ​​uhkia ovat holtiton liikkuu kohti sotaa - joita Länsi todetaan, että ylimielisesti olettaa olevan lipunkantajat lain ja järjestyksen.
Jossa enemmistö etnisestä venäläisväestöstä Krimillä ja sen parlamentti ovat jo äänestäneet itsenäisyysjulistuksen muusta nyt-Lawless Ukraina, on varmaa, että äänestäjät hyväksyvät liittyä Venäjän federaatioon.
Mutta Krimin väestö käyvät vaaliuurnilla käyttää oikeuttaan itsemääräämiseen olosuhteissa äärimmäinen ja täysin mahdotonta hyväksyä pakon. Että jo sinänsä brutto puuttumista sisäisiin asioihin autonomisen Etelä niemimaalla.
Ironies, ristiriidat ja tekopyhyys Washington ja sen eurooppalaisten liittolaisten kohti ihmisiä Krimin ovat huikeat. Länsi-standardit ovat helposti nähdään olevan pelkkiä tyhjiä, kyyninen retoriikkaa, käytetty peittämään omia haltioitunut syleilyyn "viidakon laki".
Kriisi johtuu läntisiä liittolaisia ​​harjoittaa hinaaja-o-war sisällyttää Ukrainan Euroopan unioniin, väitetään siten, että entisen Neuvostoliiton tasavallan hyötyisivät EU: n normien taloustieteen, oikeustieteen ja kulttuuria.
Tämä muka ylevämielisiä tavoitteeseen on pyritty by Washington, Lontoossa, Pariisissa ja Berliinissä tuhoamalla itsemääräämisoikeutta ja perustuslain Ukrainan laittomalla tukensa putschists joka syöksi vallasta viranomaiset Kiovassa viime kuussa - lähes neljän kuukauden Länsi tukema kadulla väkivalta suoritti uusnatsi puolisotilaallisia joukkoja.
Että väkivalta myös tekoja massa-murhasta, todennäköisesti, todisteet osoittavat, suorittaa peitellyn ampujat työskentelevät Länsi tukema sekoittimia, jossa jopa 100 ihmistä, mielenosoittajien ja poliisin, ammuttiin kuoliaaksi ja satoja haavoittui.
Nyt Länsi sponsorit vallankaappauksen Kiovassa kääntyä ympäri ja syyttävät Venäjän rikkoneen Ukrainan itsemääräämisoikeutta ja alueellista koskemattomuutta, koska Moskova on tyytyväinen päätökseen Krimin tasavallan pitää laillisesti perustettu kansanäänestys.
Vuosisata sitten länsivallat aloitti ensimmäisen maailmansodan väitetään noudattamaan periaatetta "itsemääräämisoikeuden pienten kansojen". Ilmeisesti, että periaatetta ei sovelleta nyt ihmiset Krimin.
Mitä muita länsimaisia ​​vaatimuksia poljetaan, kun se tulee Ukrainassa ja Krimillä?
Tänä vuonna Euroopassa on paljon odotettua kansanäänestyksissä EU: n sisällä valtioiden alueellisille poliittinen riippumattomuus.
Syyskuussa Skotlanti on järjestää äänestys itsenäiseksi, erillinen tila Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Jo Scots on omat hajautettu parlamentin vuodelta 1999, joka on sittemmin antanut valoa äänestystä varten perustetaan täysin itsenäinen valtio.
Voit olla varma, Westminster parlamentissa Lontoossa ja valtion johtama konservatiivinen pääministeri David Cameron eivät ole tyytyväisiä mahdollisuus Scots luopumista Britanniassa.Britannian monarkian on myös ilmaissut huolensa siitä, että Skotlannin itsenäisyyttä voi johtaa lopulta hajottaa koko valtakunnan.
Kuitenkin oikeus Skotlannin itsemääräämisoikeus on nuhteeton ja pysäyttämätön, jopa taantumuksellinen Britannian imperialistista perustamista.
Britannia on itse määrä järjestää kansanäänestys siitä, pitäisikö jäädä Euroopan unioniin. Tory johtaja Cameron on vannonut tänä vuonna "antaa kansan päättää", jos hänen puolueensa valittiin uudelleen seuraavan vaaleissa, joissa lopulta kyselyn Eurooppaa järjestetään joskus vuonna 2017.
Seuraavat Skotlannin äänestyskierroksella tänä vuonna marraskuussa ihmiset Katalonian Espanjan Koillis on tarkoitus käydä äänestämässä äänestää siitä perustamaan riippumattoman katalaani tasavallaksi. Jälleen valtion Madridin ja Espanjan monarkia ovat kaukana tyytyväisiä liikkua. Mutta näyttää siltä kiistatonta, että Katalonian ihmiset käyttää oikeuttaan itsemääräämiseen.
Ironista kyllä, joukossa äänet EU tukee kansanäänestyksen Kataloniassa ovat johtajia Liettuan ja Latvian, jotka ovat nyt yksi Naton jäsenmaat tekevät meteli siitä Krimin tasavallan käyttäessään tämä sama oikeus.
Joten, mitä ihmiset Krimin tekevät tänä viikonloppuna mukautuu hyvin eurooppalainen standardi ja todellakin muka yleisesti tunnustettu standardi, joka Washington erityisesti on pitkään kihlattu, menee aina takaisin presidentti Woodrow Wilson ja Kansainliitto.
Viime aikoina se oli Washington että vahvisti oikeus itsemääräämiseen Kosovon äänestäessään irrottautua Serbiasta vuonna 2008. Myöhemmin päätöksen YK: n kansainvälinen tuomioistuin vuonna 2010 vahvisti, että "Kosovon itsenäisyysjulistuksen ei riko mitään kansainvälisiä normeja".
Lisätä näihin ennakkotapauksia on se, että Krimin parlamentti on suoritettu kansanäänestys perustuslain, jossa ylivoimainen enemmistö hyväksyy sen jäseniltä.
11. maaliskuuta eduskunta äänesti itsenäisyysjulistuksen, kuten laki vaatii, tukemiseksi kansanäänestyksen tuloksesta. Jos prosessi voidaan syytetään hätäisiä, koska presidentti Obama väittää, niin se johtuu poliittisen kriisin ja turvattomuutta, että Obama ja hänen läntisiä liittolaisia ​​laittomasti määrätty Ukraina, kehotukset kansanäänestys Krimillä.
Lisäksi on merkittävä ennakkotapaus, että Krimin alueella oli historiallisesti osa Neuvosto-Venäjän asti 1950.
Saat Washington ja Euroopassa nyt halventaa, että Krimin toimii "perustuslain vastaisesti" ja "laittomasti" uhmaa omaa peittelemätön periaatteiden ja käytäntöjen muualla. On erityisen vastenmielistä, että Länsi-tukena ei ole valittu vaaleilla järjestelmä miehittää Kiovan tuomitaan Krimin ja Venäjällä lainvastaisuuden ja "rikkoo Ukrainan alueellista koskemattomuutta".
Tämä järjestelmä miehittää Kiovan jälkeen väkivalloin takavarikoitiin valtaa laillisesti perustettu vaaleilla valitun hallituksen kanssa 22. helmikuuta. Tämä valta-napata tuhosi perustuslain ja oikeusvaltion Ukrainassa, ja se sai täyden tuen Washington ja Euroopan hallitukset.
Asennettu juntta käsittää uusnatsien ja fasistien jotka ovat avoimesti julistanut sodan venäjänkielisiä ukrainalaisten, jotka vaativat "puhdistusta miehittäjien" alkaen maan itäosassa.
Uusnatsien ministerit kansallisen turvallisuuden, Andriy Parubiy ja Dimitry Yarosh, myös varoittavat, että heidän puolisotilaallisia joukkoja käynnistää hyökkäyksiä Krimin jos kansanäänestys kulkee. Mahdollisuus Länsi aiheuttama sisällissota Ukrainassa ja laajempi sota Venäjän kanssa on pelottavan todellinen.
Thuggish uhat peräisin juntan Kiovassa on integroitu laajempia poliittisia uhkia on antanut Washington ja sen eurooppalaisten liittolaisten kohti Venäjää.
Vaikka kaikki ylevät normit oikeusvaltion ja oikeuksien julki läntisten valtioiden, mitä olemme todistamassa osalta Ukrainan ja Krimin ovat todellisia Western "standardeja" käytännössä - tekopyhyyden ja väkivallan käytön, kun se sopii heidän tavoitteensa.
Angela Merkel on puoliksi oikeassa. "Viidakon laki" on harjoiteltu. Sen standardin Länsi käytäntö kautta historian ja tällä hetkellä Ukrainassa.

Finian Cunningham, on kolumnisti Press TV, strateginen kulttuurirahasto

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: