Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Israel Is No Ally: But Is It Even A Friend?

4. Media »Israel Is No Ally: Mutta Onko se edes ystävä?

Israel Is No Ally: Mutta Onko se edes ystävä?

Tämä on muokattu versio puheessa minut National huippukokouksessa arvioida uudelleen Israelin ja Yhdysvaltojen erityinen suhde, joka pidettiin National Press Centerissä Washington 7. maaliskuuta.Koko päivän tapahtuma sisältyvät kaiuttimet Stephen Walt, Justin Raimondo, Paul pilari, Jeff Blankfort, Alan Brownfeld, Philip Weiss, Ray McGovern ja Scott McConnell. Se oli suorana lähetyksenä C-Span ja  on edelleen käytettävissä niiden päällä .


Inside kehätie tyypit ja media jatkuvasti viittaavat Israelin liittolaisena, mitä se ei ole. Israelin sotilaat eivät ole koskaan taistellut vieressä amerikkalaisia ​​joukkoja ja olla liittolainen tarvitset todellinen liitto paperilla.
Mitään tällaista oikeudellisesti sitova asiakirja välillä Washington ja Tel Aviv. Sycophants kongressissa ovat myös ihastunut kutsuvan Israelin Washington paras tai läheisin ystävä huolimatta siitä, että se todellinen vahingoittaa Yhdysvaltojen kautta käyttäen huomattavaa pääsy hallituksen ja tiedotusvälineitä edistämään politiikkoja, jotka ovat hyviä kumpikaan Yhdysvaltain eikä Israel itse.
Muistuttaa, lauseke, että ystävä ei anna ystävänsä ajaa humalassa, voisi todeta, että Yhdysvallat on ajanut humalassa jo jonkin aikaa, vaarallista käyttäytymistä, joka on jossain määrin rohkaissut Israelin ja sen paljon kannattajia Washington.
Israel saattaa olla tai ei ehkä olisi ollut todellinen mahdollistaja surkea Amerikan hyökkäystä Irakiin, mutta se on kieltämättä totta, että Pentagonin virkamiehet, jotka osallistuivat "Clean Break" suosituksia valmistellaan Benjamin Netanjahu vuonna 1996 olivat myöhemmin takana kiire sodan ja väärentäminen humpuuki älykkyyden syötetään prosessiin.
Ja Iran on Irakia redux. Jos Washington menee sotaan Teheranin kanssa lähitulevaisuudessa se ei ole, koska iranilaiset todella uhata Amerikassa, se on siksi, että Israel ja sen voimakas aulassa Yhdysvalloissa on onnistuttu luomaan olennaisesti vääriä casus belli saada aikaan tällaista toimintaa.
Pääministeri Benjamin Netanyahu, joka aikoinaan totesi, että 9/11 oli hyvä Israelille, on toistuvasti pyrkinyt sitoutumaan Yhdysvaltojen piirtää punaisia ​​viivoja, jotka kaventaisi vaihtoehtoja Valkoinen talo ja de facto velvoiteta ottamaan sotilaallisia toimia Irania vastaan.
Kongressi on puolestaan ​​etenee lainsäädäntöä, joka sitouttaa Yhdysvallat puuttumaan sotilaallisesti tukeakseen Israelin yksipuolisen hyökkäyksen, mikä tarkoittaa, että Israel voisi helposti siirrettävä toimivalta tehdä päätös siitä, onko Yhdysvaltain menee sotaan.
Mikään liittyvät Israel on aivan kuin miten Yhdysvaltain vuorovaikutuksessa muiden maiden kanssa. Suorat avustukset, anteeksi lainoja, hyväntekeväisyys poikkeuksia, ja Pentagon yhteistuotanto järjestelmiä kaikki osaltaan dollarin kustannukset, jotka menevät tukea Israelia, toimenpiteet, jotka eivät ole käytössä missään muussa valtiossa.
Kongressi myös hyväksyi äskettäin 410-1 äänestys Yhdysvallat Israel strategista kumppanuutta koskevan lain, joka antaa Israelille vapautus vastavuoroisuuden valtuuttanut ns viisumivapausohjelmasta. Israelilaiset voivat matkustaa vapaasti Yhdysvalloissa, kun heidän hallituksensa saavat evätä pääsyn Yhdysvaltain kansalaisia, etuoikeus myönnetty mitään muuta viisumivapaudesta maassa.
Yksi kongressiedustaja on jopa lakiesityksen katkaista liittovaltion rahoitusta tahansa akateemisen järjestö, joka harjoittaa boikotoi Israelissa. Boikotoiminen muissa maissa on ilmeisesti kunnossa.
Israel sisällyttää itsensä Amerikan vaaleissa, viimeksi puolesta Mitt Romney, se on vioittunut kongressissamme, sen hallituksen päämies julkisesti nöyryyttää oman valtion päämies, sen hallituksen ministerit loukkaus ja pilkan John Kerry, ja sen tiedustelu-upseerien todella tarjota levottomuutta ja epätarkkoja yksityinen tiedotustilaisuudet American Senators Capitol Hill.Mikään muu maa häiritsee meidän järjestelmässämme niin monin tavoin kuin Israel.
Että Israel, tottunut käyttäytyy rangaistuksetta kohti niinsanottu ystävä ja mesenaatti Washington, voisi valmistaa varjolla muistuttaa Lavon Affair Alexandriassa Egyptissä vuonna 1954 tai väärän lipun iskusta USS Liberty vuonna 1967, joka tappoi 34 Yhdysvaltain merimiehet ja siviilejä vetää Yhdysvaltain uuteen konfliktiin ei ole mahdotonta.
Israel tukee vahvasti myös väkisin puuttua Syyriassa, ehdotus, joka vastustaa suurimmalta amerikkalaiselle yleisölle. Lyhyesti sanottuna, Israel ei ole haluttomia käyttämään sen valtavia poliittisia ja median vaikutusvaltaa USA painostaa peräkkäisten hallintojen noudattaa omaa ulko-ja turvallisuuspoliittisten kantojen.
Yksi muu erittäin hyvä syy, miksi Israel ei pitäisi saada vapaalippu sen käyttäytymistä sekä miljardeja dollareita sotilaallisen avun vuosittain on sen jatkuva vakoilusta Yhdysvaltoja vastaan.American Israelin ystäviä oli rikastettu uraani Pennsylvania jalostamon luoda valtion salaisten ydinaseita. Viime aikoina olemme oppineet Arnon Milchan, Hollywood-tuottaja syntynyt Israelissa, järjestetään laittoman ostoon 800 ydinvoima aiheuttajia. Hän piristyi hänen ensimmäinen Oscar 2. maaliskuuta ilman häiriöitä FBI.
Olemassaolo laajamittaisesti Israelin vakoilusta verkon aikaan 9/11 on laajalti raportoitu, joissa Israelin yritysten New Jerseyssä ja Floridassa sekä satoja "taideopiskelijoiden" valtakunnallisesti.
Israelilaista yhdestä yrityksistä havaittiin juhlii taustanaan kaksoistornit menee alas, niin sanottu "Dancing Shlomos." Did Israel tietää etukäteen 9/11? Monet tiedustelupalvelu uskovat, että se varmasti tiesi joitakin näkökohtia, jotka liittyvät terrori-iskun.
Vaikka se on usein havaittu, että jokainen vakoilee kaikki muutkin, erityisesti silloin, kun yksi viittaa oman NSA, vakoilu on suuri riski liiketoiminnan ja useimmat maat ovat erittäin varovainen, kun vakoilee ystäviä pelossa takatulen. Israel, joka perustuu Washington miljardeja dollareita tukea ja myös poliittisen kansi kansainvälisillä foorumeilla, kuten YK, ei vakoilla huomaamattomasti, pitkälti siksi se tietää, että harvat Washington pyrkii sen valtavaa vastuuta.
Oli esimerkiksi mitään seurauksia israelilaisten kun Israelin Mossadin tiedustelu-upseerien käyttäen USA: n passeissa ja olevinaan amerikkalaisten palvelukseen terroristit suorittaa hyökkäyksiä Iranissa. Israelilaiset käyttävät Yhdysvaltain passit, että muoti asettaa jokaisen amerikkalaisen liikemiehille tai vaarassa.
Israel, jossa hallinnon ja liike toimivat käsi kädessä, on saanut merkittävän edun systemaattisesti varastamalla American Technology sekä sotilas-ja siviilihenkilöstön sovellukset. Yhdysvaltain kehittämä tekniikka on sitten käänteistarkastella ja jota israelilaiset tukemaan omaa vientiään huomattavasti alennettuja tutkimus-ja tuotekehitysmenot, heille valtava etu vastaan ​​amerikkalaisille kilpailijoille.
Joskus, kun tekniikka on luonteeltaan sotilaallinen ja päätyy käsiin vastustaja, seuraukset voivat olla vakavia. Israel on myynyt kehittyneitä asejärjestelmiä Kiinaan, joiden uskotaan sisällyttää kehittämä American yritykset, myös Python-3 ilmataisteluohjus ja Delila risteilyohjuksia.
On näyttöä siitä, että Israel on myös varastettu Patriot ohjusten ilmailutekniikan sisällyttämään omaan Arrow järjestelmään ja että se käytti Yhdysvaltain teknologian saatu sen Lavi taistelija kehittämisohjelma, joka rahoitti Yhdysvaltain veronmaksajien pillin mukaan 1,5 miljardia dollaria, auttaa Kiinan kehittää omaa J-10 hävittäjä.
Todellisuudessa Israelin vakoilusta on kiistaton. Jonathan Pollard, Ben-Ami Kadish, Stuart Nozette ja Larry Franklin olette vakoojia Israelille, jotka on saatu kiinni, mutta sen lisäksi Pollard he saivat mitään tai valon lauseita ja ovat vain jäävuoren huippu. Israel aina näkyvästi esillä vuosittaisen FBI raportin "ulkomaankauppaministeri kerääminen ja Teollisuusvakoilu."
2005 raportissa todetaan, "Israel on aktiivinen ohjelma kerätä luottamuksellista tietoa sisällä Yhdysvalloissa. Nämä kokoelma toimintaa kohdistuvat ennen kaikkea saada tietoja sotilaallisiin järjestelmiin ja Advanced Computing sovelluksia, joita voidaan käyttää Israelin melkoinen aseteollisuuden. "
Se lisää, että Israel rekrytoi vakoojia, käyttää sähköisin menetelmin ja tekee tietokoneeseen oli tunkeuduttu saada tietoa. 2005 kertomuksessa pääteltiin, että varkaudet heikensi Yhdysvaltain armeijan etu, jonka avulla ulkovaltojen saada kalliita teknologioita, joita oli vuotta kehittää.
1996 Defense Investigative Service raportissa todettiin, että Israel on suuri menestys varastaa teknologiaa hyödyntämällä lukuisia yhteistuotanto hankkeita, jotka sillä on Pentagon. "Sijoitus Israelin kansalaisten keskeisillä toimialoilla ... on tekniikka hyödyntää suuri menestys."
General Accounting Office (GAO) tutkiminen vakoilusta suunnattu Amerikan puolustus-ja turvallisuusalan teollisuuden kuvaili, kuinka Israelin kansalaiset, jotka asuvat Yhdysvalloissa oli varastanut herkkä tekniikka valmistaa tykistä putket, saadaan luokitella suunnitelmat tiedustelu järjestelmä, ja läpäissyt herkkä ilmailu malleja luvattoman käyttäjille.
Israelilainen yhtiö jäi kiinni seuranta puolustusministeriön telejärjestelmien saada turvaluokiteltuja tietoja, kun taas muut Israelin tutkimusyksiköiden kohdennettuja ilmailutekniikan, ohjus telemetria, ilma viestinnän, ohjelmistoja ja kehittyneiden materiaalien ja pinnoitteiden käytetään ohjusten re-entry.
GAO on todennut, että Israel "tekee aggressiivisin vakoojaoperaatio vastaan ​​Yhdysvalloille kaikista Yhdysvaltain liittolainen." Kesäkuussa 2006 Pentagonin hallinto-oikeuden tuomari kumosi valituksen Israelin, joka oli evätty turvallisuusselvitys, jossa "Israelin Hallitus on aktiivisesti mukana sotilaallisten ja teollisten vakoilusta Yhdysvalloissa. Israelin kansalainen työskentelee Yhdysvalloissa, jolla on mahdollisuus käyttää EDP on todennäköisesti tavoite tällaisia ​​vakoilusta. "
Viime aikoina FBI counter tiedustelu-upseeri John Cole on raportoitu, kuinka monessa tapauksessa Israelin vakoilusta pudotetaan käskystä oikeusministeriö. Hän tarjoaa "varovainen arvio" 125 elinkelpoisten tutkinnan Israelin vakoilusta mukana sekä Amerikan kansalaisia ​​ja israelilaiset, jotka olivat pysähdyksissä poliittista painetta ylhäältä.
Joten on Israel liittolainen Yhdysvallat? Vastaus on ehdottomasti ei. Onko se edes ystävä? No, kai siellä on kaikenlaisia ​​ystäviä maailmassa, mutta jos sinä tuomitset Israelin sen ennätys, miten se vaikuttaa Yhdysvaltain hallituksen ja kansan Mielestäni vastaus olisi myös olevan mitään.

Phil Giraldi on entinen CIA: n upseeri ja armeijan tiedustelu-upseeri, joka vietti kaksikymmentä vuotta ulkomailla Euroopassa ja Lähi-idässä työskentelevät terrorismin tapauksissa. Hän on suorittanut BA erinomaisin arvosanoin University of Chicago ja MA ja PhD Modern History University of London. Hän on tällä hetkellä johtaja neuvoston Kansallisen edun.

Ei kommentteja: