Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

4. Media »kankaalle, US-Rahoittaja Color Revolution Training Group Orchestrated Mielenosoittajat

4. Media 

CANVAS, US-Rahoittaja Color Revolution Training Group Orchestrated Mielenosoittajat

Post Kategoriat: Kanada
William Engdahl / neljäs Media Uutiset | sunnuntai, 16 maaliskuu 2014, 18:52 Peking
Ukraina Protestit suunniteltava huolellisesti: Rooli kankaalle, Yhdysvaltojen rahoittama "Color Revolution Training Group":  Canvas, entinen Otpor saaneet paljon rahaa Yhdysvaltain ulkoministeriö vuonna 2000 lavastaa ensimmäisen onnistuneen Color Revolution Slobodan Miloseviin in silloinen Jugoslavia. Sittemmin ne ovat muuntuneet koko ajan "vallankumous konsultointi" USA, poseeraa kuin Serbian ruohonjuuritason ryhmä alustalla "demokratiaa." 
Viime protestit Ukrainassa on löyhkä ulkomaisen organisoidusta yrittää horjuttaa hallituksen Viktor Janukovitshin, kun hän käveli pois allekirjoittamisen EU assosiaatiosopimuksen, joka olisi ajanut syvä kiilaa Venäjän ja Ukrainan.
Glamour-tähti boxer-kääntyi poliittinen guru, Vitali Klitschko, on tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministeriö ja on lähellä Angela Merkelin CDU poliittinen koneen Saksassa.
EU assosiaatiosopimus Ukrainan kanssa on laajalti vastustanut monet EU: n jäsenvaltiot syvä taloudellisia ongelmia oman.
Kaksi EU: n luvut eniten työntämällä se-Ruotsin ulkoministeri Carl Bildt ja Puolan ulkoministeri Radosław Sikorski-ovat molemmat tunnettuja EU: ssa lähellä Washington.


Yhdysvaltain tehostaa voimakkaasti Ukrainan EU-integraation aivan kuten se oli ollut takana 2004 epäonnistui "oranssi vallankumous" jakaa Ukraina Venäjältä tarjouksen eristää ja heikentää Venäjän.
Nyt Ukrainalaiset ovat löytäneet todisteita suora osallistuminen Belgradin US-rahoitettu koulutus ryhmä, kangas takana huolellisesti organisoidusta Kiev protesteja.
Jäljennös pamfletti, joka annettiin ulos opposition mielenosoittajien Kiovassa on saatu. Se on sana sanalta ja kuva-for-kuvan käännös pamfletti käytetään meille rahoittamien Canvas järjestäjät 2011 Kairon Tahrir Square protesteja, että kaatoi Hosni Mubarak ja avasi oven Yhdysvaltain tukeman Muslimiveljeskunnan. [1 ]
Kuva alla on side-by-side vertailu:

Kuva vasemmalla on päässä Tahrir-aukion heti Kiovan ja alla on Englanti alkuperäinen käyttämä Belgradin CANVAS NGO:

 
Canvas, entinen Otpor saaneet paljon rahaa Yhdysvaltain ulkoministeriö vuonna 2000 lavastaa ensimmäisen onnistuneen Color Revolution Slobodan Miloseviin in silloinen Jugoslavia. Sittemmin ne ovat muuntuneet koko ajan "vallankumous konsultointi" USA, poseeraa kuin Serbian ruohonjuuritason ryhmä alustalla "demokratia". [2]
Kuka olisi koskaan ajatella Serbian perustuva kansalaisjärjestö olisi kulissi Yhdysvaltain tukeman hallinnon muutosta?
Strange Ukraina "opposition"
Suoria lähteitä Kiovassa, että olen ottanut yhteyttä raportissa, että hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia on rekrytoitu rahalla yliopisto-opiskelijoiden ja työttömien tulla bussilla osaksi Kiovan sydämessä.
Paljastava näkökulma on mahtava syntyminen mestari boxed Vitaly Klitschko kuin oletettavasti viisas poliitikko ohjaava Ukrainan tulevaisuutta.
Epäilemättä viettää uransa voittamalla muita nyrkkeilijät tajuton on erinomainen valmistautuminen tulossa valtiomies, vaikka minä ainakin epäilen sitä. Se muistuttaa valinta huonolaatuisen Hollywood-elokuvan näyttelijä Ronald Reagan presidenttinä.
Mutta enemmän mielenkiintoista "opposition" tiedottaja Klitschko on kuka hänen ystävänsä ovat.


Klitschko on tukema Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Victoria Nuland. Nuland, entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Naton, on neokonservatiivia puoliso johtava neokonservatiiviseen haukka, Robert Kagan, ja oli itse entinen neuvonantaja Dick Cheney.  [3]
Klitschko on myös erittäin ystävällinen Saksan liittokansleri Merkel. Tuoreen Der Spiegel raportin, Merkel haluaa tukea Klitschko hänen pyrkimyksessään tulla Ukrainan presidentti vuonna 2015.  [4]
Enemmän näyttöä siitä, että tummempi agenda takana on "demokratia" oppositio on se, että vaatimuksiin mielenosoittajat meni vaativa liittyminen EU vaativiin välittömästi eroamaan Janukovitshin hallitus.
Klitschko ja opposition käytetään valitettavaa poliisin tehoisku mielenosoittajia tarjontaa voidaan lisätä protesti muutamasta sadasta kymmeniin tuhansiin.
18. joulukuuta, hallitus otti tuulen osittain ulos Klitschko purjeet allekirjoittamalla suuri taloudellinen sopimus Venäjän kanssa, jossa Venäjä päätti leikata hinta venäläisen kaasun vientiä Ukrainaan kolmanneksella, alas 268,5 dollaria per 1000 kuutiometriä nykyinen taso on yli 400 dollaria, ja ostaa 15 miljardia dollari Ukrainan velkaa eurobondeja.
Tämä antaa Ukraina hengitys huone välttää valtion velan oletuksena ja rauhallisesti neuvotella sen tulevaisuudesta.



William Engdahl  on kirjoittanut  Century of War: Anglo-American Oil politiikka New World Order . Hän on edistää kirjailija BFP ja voi ottaa yhteyttä kautta hänen verkkosivuilla osoitteessa www.engdahl.oilgeopolitics.net  kun tämä artikkeli on alun perin julkaistu.

Huomautuksia:
[1]  SysAdmin, Esitteet Ukrainassa aikana esitetty protesteja ja pamfletteja, jotka jaettiin Egyptissä 12. joulukuuta 2013 päästä käsiksi  http://12160.info/photo/photo/show?id=2649739% 3APhoto% 3A1376645 .
[2]  Nebojsa Malic, Invasion of Mind Snatchers: Imperiumin Revolution Business, AntiWar.com 24. kesäkuuta 2011 päästä käsiksi  http://original.antiwar.com/malic/2011/06/23/invasion-of-the -mieli-snatchers / .
[3]  NTDTV, Ukrainan oppositio Vitali Klitschko Täyttää Yhdysvaltain virallinen Victoria Nuland 6. joulukuuta 2013 päästä käsiksi  http://www.youtube.com/watch?v=0miz548u0WY .
[4]  Die Zeit, Merkel unterstützt Klitschko, 8. Dezember 2013, päästä käsiksihttp://www.zeit.de/politik/ausland/2013-12/merkel-klitschko-ukraine .

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

»kankaalle, US-Rahoittaja Color Revolution Training Group Orchestrated Mielenosoittajat

Ei kommentteja: