Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » US Regime Change Continues Now in Ukraine, then Venezuela, then Ecuador, Bolivia, Brazil, Syria, . . . Russia, China?

4. Media »Yhdysvaltain vallanvaihdos jatkuu nyt Ukrainassa, sitten Venezuela, sitten Ecuador, Bolivia, Brasi

Yhdysvaltain vallanvaihdos jatkuu nyt Ukrainassa, sitten Venezuela, sitten Ecuador, Bolivia, Brasilia, Syyria,. Venäjä, Kiina?

Post Kategoriat: Kanada
Paul Craig Roberts / neljäs Media Uutiset | lauantai, 15 maaliskuu 2014, 10:26 Peking
Venezuela myös on kaadettu rikollista hallintoa In Washington


Washington organisoidusta vallankaappaus Ukrainassa on pitänyt Venezuela jatkuvasti otsikoissa.
Yhteenottoon ydinasejoukkojaan Venäjä on vaarallisempi kuin Venezuelan kanssa. Mutta väkivalta Washington on valloilleen Venezuela lähes samanaikaisesti Ukraina on osoitus Washington n karu rikollisuuteen.
Etelä-Amerikka on aina koostui pieni espanjalainen eliitin kanssa kaikki rahaa ja valtaa hallitsevan suuri valtaväestö alkuperäiskansojen joilla ei ole ollut poliittista edustusta.
Venezuelan Chavez rikkoi tätä kaavaa. Alkuperäiskansojen presidentti valittiin joka edusti ihmisiä ja työskenteli heidän puolestaan ​​sijasta ryöstelyä maan. Chavez tuli roolimalli, ja alkuperäiskansojen presidentit valittiin Ecuadorissa ja Boliviassa.
Chavez vihasi Washington ja demonisoimaksi American presstitutes. Kun Chavez kuoli syöpään, Washington juhli.
Evo Morales presidentti Bolivian, oli taipuvainen hyväksi turvapaikan NSA ilmiantajan Edward Snowden.
Näin ollen Washington määräsi sen Euroopan nukke valtioita kieltää ylilento lupaa presidentti Moralesin lentokone sen palattua Bolivia Venäjältä. Moralesin lentokone, vastoin kaikkia diplomaattisia protokolla, joutui alas ja etsitään. Morales on sittemmin kärsinyt muiden indignities käsissä Washington rikollisia.
Rafael Correa puheenjohtaja Ecuador, teki itsestään tavoite Washington myöntämällä poliittista turvapaikkaa Julian Assange. Washington-tilaukset, Washington British vasallivaltioon on kieltäytynyt antamasta vapaa kulku Assange, ja Assange on menojen elämästään Lontoon suurlähetystö Ecuadorin, aivan kuten Cardinal Mindszenty vietti elämänsä Yhdysvaltain suurlähetystö kommunistisen Unkarissa.
Chavez kuolemasta, alkuperäiskansojen Venezuelan Nicolas Maduro tuli presidentti. Maduro ei ole Chávezin karismaa, mikä tekee hänestä helpompi tavoite pieniä Espanjan eliitti, joka omistaa median.
Washington aloitti hyökkäyksen Maduro hyökkäämällä Venezuelan valuutan ja ajaa alas sen arvo valuuttamarkkinoilla. Sitten yliopisto-opiskelijoita, joista monet ovat lapsia rikkaiden Espanjan eliitit, lähetettiin protestoida.
Kuuluvat Venezuelan valuutan nosti hintoja ja levittää tyytymättömyyttä Maduro huono alkuperäiskansojen perusta. Kukistamaan mellakoihin, omaisuusvahinkoja, ja levottomuudet että Washington käyttää käynnistää vallankaappaus, Maduro joutui turvautumaan poliisin.
Valtiosihteeri John Kerry on merkitty hallituksen pyrkimyksiä palauttamaan yleisen järjestyksen ja estää vallankaappaus "terrorin vastaisen kampanjan omia kansalaisiaan."
Ottaa järjestettyjä mielenosoituksia ja piirretään vallankaappaus, Kerry syytti Maduro väkivallasta että Kerry valloilleen ja kehotti Maduro "kunnioittamaan ihmisoikeuksia."
Sillä Washington, se on aina samaa käsikirjoitusta. Rikoksen ja syyttää uhri.
Jos Washington voi kaataa Maduro, seuraava kohde tulee olemaan Correa.
Jos Washington voi päästä eroon Correa ja uudelleen valtuuttaa nukkehallitus rikas Espanjan eliitit, Washington voi olla Ecuadoran hallitus peruuttaa poliittisen turvapaikan, että Correa myönnetty Julian Assange.
Ecuadoran suurlähetystössä Lontoossa on velvoitettava potkia Assange ulos odottamaan syliin Britannian poliisi, joka lähettää hänet Ruotsiin joka lähettää hänet Washington kidutetaan kunnes hän tunnustautuu mitä Washington vaatimuksiin.
Huono herkkäuskoisia dupes osoittaa Venezuelan kaduilla on enää ajatus vahinkoa he tekevät itselleen ja muille kuin heidän kollegansa Ukrainassa oli.
Venezuelalaisten ovat jo unohtanut, mitä elämä heille oli kuin vallan alla Espanjan eliitin. Näyttää siltä, ​​että Venezuelalaisten ovat päättäneet auttaa Washington palauttaa heidät orjuuteen.
Jos Washington reconquers Venezuela ja Ecuador, Bolivia tulee seuraavaksi. Sitten Brasilia.
Washington on sen nähtävyyksiin Brasiliassa, koska maa on jäsenenä BRICS (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina, Etelä-Afrikka), ja Washington aikoo tuhota tämän järjestön ennen maat voivat perustaa kaupparyhmittymä, joka ei käytä Yhdysvaltain dollarin.
Ei kauan sitten Yhdysvaltain virkamies sanoi, että heti kun me (Washington) saada Venäjän sitoa, käsittelemme upstarts Etelä-Amerikassa.
Ohjelma on aikataulussa.
Katso myös -  Venezuelan ulkoministeri kutsuu Kerry "murhaaja" Venezuelan ulkoministeri lambasted Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry perjantaina kuin "murhaaja" lietsoo levottomuuksia, joka on tappanut 28 ihmistä Etelä-Amerikan OPEC kansakunta.

Dr. Paul Craig Roberts

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

lia, Syyria,. . . Venäjä, Kiina?

Ei kommentteja: