Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » The New Russia: An Interview With Aleksandr Solzhenitsyn in 1994 (Forbes Magazine)

4. Media »Uusi Venäjä: Interview With Aleksandr Solzhenitsyn vuonna 1994 (Forbes Magazine)

Uusi Venäjä: Interview With Aleksandr Solzhenitsyn vuonna 1994 (Forbes Magazine)

Post Kategoriat: Kanada
Paul Craig Roberts / neljäs Media Uutiset | lauantai, 15 maaliskuu 2014, 10:12 Peking
Rakkaat lukijat: muistelin oikein minun Venäjän tutkimuksista puoli vuosisataa sitten, että Neuvostoliiton johtajat olivat jumissa Venäjän alueiden Ukrainaan, mutta virheellisesti johtuvan kaikki siirrot Hruštšovin. Ensimmäinen lahjat Venäjän alueella Ukrainaan tehtiin Lenin.  Paul Craig Roberts
Interview With Aleksandr Solzhenitsyn, "Paul Klebnikov, vuonna 9. toukokuuta 1994 numerossa Forbes-lehden 


Venäjän kanssa kaaos, se kuulostaa vähän kaukaa haettua nähdä hänet hyökkääjänä. 
Venäjä tänään on hirveän sairas. Hänen ihmiset ovat sairaita siihen pisteeseen yhteensä sammuminen. Mutta silti, on omatunto ja vaadi että-vain miellyttää Amerikan ja Venäjän heittää pois jäänteitä huolensa hänen turvallisuuden ja hänen ennennäkemätön romahdus. Onhan tämä huoli ei mitenkään uhkaa Yhdysvalloissa.
Yhdysvaltain entinen turvallisuuspoliittinen neuvonantaja Zbigniew Brzezinski on eri mieltä. Hän väittää, että USA on puolustettava Ukrainan itsenäistymisen. 
Vuonna 1919, kun hän määräsi hänen hallintonsa Ukrainasta, Lenin antoi hänelle useita Venäjän maakunnissa liennyttää hänen tunteitaan. Nämä maakunnat ovat koskaan historiallisesti kuulunut Ukrainaan. Puhun itäisten ja eteläisten alueiden nykypäivän Ukrainassa.
Sitten, vuonna 1954, Hruštšovin kanssa mielivaltainen capriciousness of satrap, teki "lahja" Krimin Ukrainaan. Mutta vaikka hän ei onnistu saamaan Ukraina "lahja" Sevastopol, joka pysyi erillinen kaupunki alla SNTL keskushallinnon. Tämä toteutettiin Yhdysvaltain ulkoministeriö, ensin suullisesti läpi suurlähettiläs Popadiuk Kiovassa ja myöhemmin virallisemman tavalla.
Miksi ulkoministeriö päättää, kuka saa Sevastopol? Jos muistaa tahditon julistuksen presidentti Bushin tukemista Ukrainan itsemääräämisoikeutta jo ennen kansanäänestystä, että asia täytyy päätellä, että kaikki tämä johtuu yhteinen tavoite: kaikin mahdollisin keinoin, mitä seurauksia, heikentää Venäjälle.
Miksi itsenäisyyttä Ukraina heikentää Venäjää? 
Seurauksena äkillinen ja raakaöljyn pirstoutuminen sekoittuneet slaavilaisten kansojen rajat ovat revitty miljoonia siteet perheen ja ystävyyden. Onko tämä hyväksyttävää? Viime vaalit esimerkiksi Ukrainaan, osoittavat selvästi [Venäjän] sympatiat Krimin ja Donets väestön. Ja demokratiaa on kunnioitettava tätä.
Itse olen lähes puolet Ukrainan. Vartuin kanssa äänet Ukrainan puhetta. Rakastan häntä kulttuuria ja aidosti toivovat erilaisia ​​menestyksen Ukrainan-mutta vain hänen oikea etnisten rajojen, ilman tarttumalla Venäjän maakunnissa.

Kiev Ukrain Kartta
Kiev Ukrain Kartta



Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Hänen viimeisin kirjat ovat, pettäminen Laissez Faire Kapitalismi ja miten Amerikassa oli menetetty.http://www.paulcraigroberts.org/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: