Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Avoiding WWIII? If Russia, China ACT FAST, DUMPing Their Dollar Reserves

4. Media »välttäminen WWIII? Jos Venäjän, Kiinan toimia nopeasti, polkuhintaan Dollar Varaukset

Välttäminen WWIII? Jos Venäjän, Kiinan toimia nopeasti, polkuhintaan Dollar Varaukset

Post Kategoriat: Kanada
Peter Koenig / neljäs Media Uutiset | lauantai, 15 maaliskuu 2014, 09:58 Peking
Miksi on niin vaikea kuvitella sellaista vastasyntyneiden ja terve maailma? - Ja toimia sen nopeasti? - Ennen meidän onnettomat ihmiskunta sallii olla itsestään tuhoutui ydinvoima WWIII?


On suuri vaara WWIII Yli Ukraina / Krim. Mutta se voitaisiin välttää, jos Venäjä ja Kiina toimittava nopeasti, polkuhintaan dollarivarannoista, rikkoa Yhdysvaltain dollari, mikä rikkoo Yhdysvaltain economy.They ei tarvitse kaikkia BRICS siitä.
Putin tietää sen, herra Xi tietää sen ja Mr. Obama tietää sen - että Washington on tilalla lyhyempi kiinni.
Mitä herrat Putin ja Xi odottaa?
Saat röyhkeä toimia Washington ja sen Euroopan hännystelijöitä ja nuket?
Se on jo yleisesti tiedossa, että ampujat Kiovassa, joka tappoi lähes 100 ihmistä oli palkkasotureita maksettu ja seurasivat Yhdysvaltain tilaukset - suoraan Yhdysvaltain suurlähetystön Kiovassa. http://www.informationclearinghouse.info/article37929.htm
Blackwater ja muut Yhdysvaltain palkkasotureita - proxy armeijat - harhailevat kaduilla Kiovassa ja muissa Ukrainan länsimaisissa kaupungeissa, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa pysyä liittoutuneiden Venäjän kanssa.

US palkkasotureita asunnon kaduilla ...

Putin tietää sen.
Mitä muuta tarvitaan osoittamaan imperiumi ja sen marionetteja että he ovat alasti? Että ne vakavasti loukkaantunut, jos ne noudattavat Obaman ja Pentagonin tajuton sota itkee? - Jos he edelleen sallia presstitute media turruttaa aivojaan?
Miksei Venäjä alkaa "näytteenotto" mitä se voisi tehdä? Kuten leikkaus kaasutoimitukset Eurooppaan - alkajaisiksi? Se näyttää olevan helppoa.
Tietenkin, Washington tarvitsee sotia paitsi saavuttamaan maailmanlaajuisen hegemonian, mutta myös sen Mickey-hiiren talouden hengissä, tämä helvettiin matkalla sotilas / turvallisuus teollisuusmaa, joka tuottaa noin 60% Yhdysvaltain BKT - plus loputon tuotanto unbacked dollaria ole sen paperin arvoinen ne on painettu - velka, joka on ostettu maailmassa muodossa Treasury Bonds varantovaluuttana - mikä on kuljettaja Yhdysvaltain talouden (sic) järjetön kulutus - mikä on lähes muistutus Yhdysvaltain taloudellisen tuotoksen.
Mikä olisi helpompaa kuin leikata maailman menettää tältä kuristaa ketjun - ja lähettää Washington ja sen kätyreitä nurin kansallinen konkurssi?
Ja aloittaa uuden segmentin sivistyksen, uusi valuutta, kori tarkoitus sijoittaa äänen ja kansantalouksien?
On paljon maita, jotka haluavat osallistua tällaiseen uusi alku, vaikka BRICS ei voi saada toimimaan yhdessä tarpeeksi nopeasti - Vietnam, Malesia, Iran, Venezuela planeetan suurin tunnettu hiilivetyvaroja - sekä Keski-Aasian ja muiden hiilivety tuottajille.
Maailma väestö joutua käymään läpi muutamia kuivia venyy ja yrittää aikoja - mutta tulisi ulos siitä voittajina - onnellinen voittajat oikeudenmukaisemman maailmantaloudessa, jossa kauan kadoksissa että kansojen itsemääräämisoikeutta olisi palautettava, uusia kumppanuuksia ja uuden tunnetta ihmisten ja yhteiskunnan solidaarisuus.
Hyvin todennäköistä, presstitute, propaganda huorat nykypäivän keinoon haluaisi vaihtaa paikkaa puolelle "voittajia", koska he kuvittelevat sen heille, että uusi mammona odottaa.
Väärä. Nämä median rikolliset, joilla on miljoonia ihmishenkiä - tai kuolemia - niiden selkärangaton selkänsä, olisi irtoa, marmorilattiaisesta, huomiotta tuhotuksi.
Uudet ja totuus journalismi voisi kukoistaa, sen sijaan.
Miksi on niin vaikea kuvitella sellaista vastasyntyneiden ja terve maailma? - Ja toimia sen nopeasti? - Ennen meidän onnettomat ihmiskunta sallii olla itsestään tuhoutui ydinvoima WWIII?

Peter Koenig on taloustieteilijä ja entinen Maailmanpankin henkilöstö. Hän työskenteli laajasti ympäri maailmaa aloilla ympäristön ja vesivarojen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: