Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Russia’s Interests in the Ukraine are Reasonable and Need to be Accommodated

4. Media »Venäjän Osuudet Ukrainassa ovat kohtuulliset ja ne majoitetaan

Venäjän edut Ukrainassa ovat kohtuulliset ja ne majoitetaan

"West" (USA, Britannia ja EU) on tehnyt monia vakavia virheitä käsittelyyn Ukrainassa kriisi, joka on yksi pitkälti sen valmistus - ensimmäinen vähättelyn presidentti Putinin "Frank", mutta sovitteleva puheen valittavat "hyper voimankäytön" Yhdysvaltojen vuoden 2007 Münchenin turvallisuuspoliittiseen konferenssiin.
Sitten seuraa tätä GW Bushin ehdotukseen vuonna 2008, että sekä Georgian ja Ukrainan pitäisi liittyä Natoon - breaking USA sanan Gorbatshov, että Nato ei mennä pidemmälle East vastineeksi Neuvostoliiton hyväksymistä Itä-Saksan Nato-jäsenyyttä.
Joten tämä vastakkainasettelu on panimo jälkeen, ja kukaan ei ole vaivautunut nähdä tämän tulevan, saati tehdä mitään sen jälkeen, kun GW Bush oli poissa. "West" ei edes oppia Georgian / Venäjän sota, että sama voisi tapahtua yli Ukrainassa!
Varmasti "länsi" on nyt hyvin pikaisesti tehdä ehdotuksen, jossa otetaan huomioon Venäjän etuja sen "lähellä West" kanssa paljon Venäjä voi hyväksyä ja näyttäisi kaikkein kohtuutonta, jos se ei ole.
Presidentti Putin voi olla kohtuuton, mutta Venäjän hyvin todellisia etuja Ukrainassa ovat kohtuullisia ja on otettava huomioon. Yhtä Ukraina on EU: n "Lähi-idässä". EU ei halua Venäjän sen rajoilla. Putin on silmiinpistävää pelkoa puolalaiset ja muut vieressä Ukrainaan. Myös EU: ssa, on hyvin todellinen ja kohtuullinen etu Ukrainassa.
Jos "lännen" haluaa ratkaista tämän kriisin tyydyttävästi, se on tehtävä tarjous, että Venäjä ei voi kohtuudella kieltäytyä. Kun kaikki tällainen tarjous on tärkeää, että koko EU: n tehtävä selväksi, että se soveltaa todella jäykkä seuraamuksia huomioimatta sen taloudellisia etuja.
Tällä hetkellä Putin laskee, että "länsi" ei tee mitään, joka merkittävästi haittaa näitä.
Täällä, ehdotan, ovat olennaiseen paljon: - Sebastopol Mustanmeren laivastotukikohta ja tilat Venäjälle ikuisesti (ei vuokrattu), Ukraina ei ole sotilaallista liittoutumista kenenkään kanssa, sekä Venäjän (uudistamalla tarjous) ja EU: n antamaan $ 15 miljardia kukin Ukrainalle (30 miljardia tarvittavilla veloista ja yhteinen suunnitelma Ukrainan kehitys); suosituimmuuskäsittelyä taloudellista hoitoa Ukrainalle voitaisiin myöntää sekä Venäjän että EU: n, perustaa yhteisen EU / Venäjä provision Ukraina signaali ei noudata sopimusta ja koordinoida yhteisiä tukea.
Ilmeisesti tämä on konkreettisempi, mutta jotain tällaista luuranko pitäisi riittää. Tavoitteena ei ole pelkästään laukaisemiseksi tämän kriisin mahdollista, vaan luoda perusta paljon läheisempi suhde EU ja Venäjä - länteen ja itään Eurooppa - sopusoinnussa todellisen kansallisen molempien osapuolten edut.
Tämä edellyttää mitään muodollista sopimusta Yhdysvaltojen kanssa (paitsi sen hyväksyntä), koska tämä on ensisijaisesti Ukrainan kaksi pääasiallista naapureita. Turvallisuusneuvoston hyväksyntä vaaditaan - mutta ei pitäisi olla mitään vaikeuksia siitä.
Ilmeisesti ei saa olla tunnustusta Krimin "hallituksen" niin kutsutun kansanäänestyksen - selvästi huijausta. Mutta siellä on oltava kaikki Ukrainan kansanäänestys kaikissa EU / Venäjän välinen sopimus, jonka jälkeen vaaleissa kaikkien Ukrainan hallitus. Nämä kaksi ääntä on kansainvälisessä valvonnassa ja sertifioitu "vapaat ja oikeudenmukaiset.
Emme vielä tiedä, mitä Putin haluaa - vain parempaan asemaan Krimillä, liittämättä Krimillä, liittämisestä enemmän Itä-Ukrainassa (pysähtymättä missä?) Tai palauttaa kaikki Ukrainan Venäjän valvonnassa?
Uhka todella kivulias pakotteiden nyt voisi tuottaa tuloksia: jopa tsaarit oli taipua voimakas etuja.
Esillä itse asettamansa "Autocrat kaikkien Venäjän ei voi toimia ottamatta joitakin huomioon Venäjän pitkän aikavälin etuja: jos todella voimakkaita pakotteita ovat uhattuina, monet nykypäivän voimakas on syvästi huolestunut, kuten monet Venäjän erittäin suuri hyvin koulutettuja kansalaisille.

John Pedler, on entinen Britannian diplomaatti paljon mukana Neuvostoliiton aikana "kylmän sodan". - Dipconsult@hotmail.com
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: