Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

The 4th Media » US Policy of Isolating Russia and Expanding NATO Is a Dismal Failure

4. Medi

Yhdysvaltain politiikka eristämisen Venäjän ja Laajentuva Nato Onko Dismal jättäminen



[Naton tavoitteena on] pitää venäläiset pois, amerikkalaiset ja saksalaiset alas.
- Hastings Ismay, ensimmäinen Naton pääsihteeri
Kaikki viholliset julkisiin vapauden, sota on ehkä eniten on pelätty, koska se sisältää ja kehittää alkio joka toinen.
- James Madison (1751-1836), neljäs Yhdysvaltain presidentti
Vaaroja USA: n ulkopolitiikkaa romahduksen jälkeen Neuvostoliiton vuonna 1991 pitäisi näkyä selvää kaikille, koska se on juuri tämä politiikka on aiheuttanut Ukrainan kriisin kaikkine kielteisiä seurauksia tulevina kuukausina ja vuosina.
Presidentti Barack Obama oli suorapuheinen myöntävät sen 3. maaliskuuta 2014 mennessä: "Olemme osoittaa venäläisille [että] jos itse he jatkavat nykyistä kehityskaari he ovat, niin tutkimme koko joukon toimia - taloudellisen, diplomaatti-että eristää Venäjä. "
No, juuri tämä halu laajentaa Naton ja eristää Venäjää sisällyttämällä kaikki naapurimaat Venäjä Natoon, eli strategia geopoliittisen ja sotilaallisen saartamisen Venäjä, joka on herättänyt, että maa, kun se uhatuksi sen kansallista turvallisuutta.
Tämä on helppo ymmärtää.


Esimerkiksi mitä Yhdysvaltojen tehdä, jos hypoteettinen Venäjän keisarikunta oli sisällyttää Meksikossa tai Kanadassa sotilasliiton? Kysyä on vastata siihen. Miksi on niin vaikeaa ymmärtää, että paras tapa aloittaa sota on uhata maan elintärkeiden etujen?
Totuus on, että Naton olisi pitänyt lakkautettiin romahdettua Neuvostoliiton imperiumin vuonna 1991, ja varsinkin sen jälkeen Varsovan liiton on itse purkaa. Euroopassa olisi pitänyt sitten muutti rakentaa laajennettu kansakuntien Eurooppa, suuret, demokraattinen ja rauhallinen, puitteissa taloudellisen ja poliittisen yhteistyön ja rauhan. Mutta ei! Yhdysvallat halusi hyödyntää tilannetta ja vaati, että kaikki osui kohdalleen sotilaallis-taloudellinen Yhdysvaltain imperiumi.
Tämä on syynä moniin ongelmiin.
Teokseni New American Empire, alun perin julkaistu vuonna 2003, juuri ennen puhkeamista Irakin sota, huomautin vaaroista yhdysvaltalaisen Global keisarillisen kunnianhimoa, ja perusteli.Lähi-itä oli ensimmäisiä uhreja tämän globaalin politiikan interventionismin. Ja nyt koko Euroopassa, suurin osa valitettavasti, voi joutua maksamaan hinnan tästä hillittömän American hybrikselle molemmissa George W. Bush ja Barack Obama, vaikka tämä politiikka palaa George H. Bush ja Bill Clinton.
Siksi presidentti Obama ja hänen uuskonservatiiviset neuvonantajat eivät ajattele sitä nenäänsä, kuten asianlaita oli ei-niin-kirkas George W. Bush, kun ne ottivat tällainen maailmanlaajuinen imperialistinen ideologia.
Vuonna 2008, se vain tapahtui, että olen kirjoittanut artikkelin, jossa minä esitti ajatuksen, että Eurooppa oli elintärkeää hajaantumisalueella että jäänne toisen ikä: Nato. Meidän on todellakin syyttää Euroopan johtajat ei olisi ymmärtänyt, että perustavanlaatuista etua Euroopassa ei ollut sulautua American Empire vaan rakentaa itsenäinen ja yhdistyneen Euroopan. Koska todellisuus ei ole täysin ymmärretty, Eurooppa on nyt vaarassa kuuluvat saalis uuden kylmän sodan jakolinjoja ja tuhoisa konflikteja, kun Yhdysvallat yrittää vetää kastanjat tulesta, Yhdistyneen kuningaskunnan sen kätevän liittolainen alkaen Euroopassa.
Se voi olla liian myöhäistä Euroopan johtajat tilanteen korjaamiseksi. Tämä edellyttää kuitenkin viisautta ja rohkeutta kertoa Amerikan neo-haittoja, jotka ovat suunniteltu USA: n ulkopolitiikkaa varten neljännesvuosisadan ajan, että he eivät ole mestareita maailmassa ja että Euroopan unionilla ei ole aikomusta jatkaa aggressiivista politiikkaa sotilaallisen saartaminen Venäjällä.Viittaavat linjaa.
Pikemminkin päinvastoin, Venäjä olisi kutsuttava liittymään laajennettu kansakuntien Eurooppa, suuret, demokraattisen ja rauhanomaisen puitteissa taloudellista yhteistyötä ja rauhaa.
Mitä tarvitaan, niistä on visio, näkemys ja itsenäisyyden henki, joka tällä hetkellä näyttää puuttuvan huonosti monet nykyiset Euroopan hallitukset.
Huolimattomuus ja nykyisen Euroopan luopumista kerroit Washington päättää eurooppalainen ulkopolitiikka voi palvella etuja amerikkalaisen imperiumin, mutta tämä voisi johtaa Euroopassa katastrofiin.
HUOM: Nyt asiat saavat enemmän mutainen. Yksityiskohtia vuotanut puhelinsoiton EU: n ulkoasioiden johtaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri Urmas Paet viittaavat siihen, että Yhdysvaltain tukeman opposition oli vastuussa palkata tarkka-ampujia, jotka ampuivat mielenosoittajia Kiovassa eikä syrjäytetty hallitus Viktor Janukovitshin, kuten media laajalti väitti.

Rodrigue Tremblay on professori emeritus taloustieteen Montrealin yliopiston ja kirjoittanut kirjan The New American Empire. Hän voi olla tavoitettavissa: rodrigue.tremblay @ yahoo.com

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

a »Yhdysvaltain politiikka eristämisen Venäjän ja Laajentuva Nato Onko Dismal jättäminen

Ei kommentteja: