Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

The 4th Media » The LOOTING Of Ukraine HAS BEGUN!

4. Med

Ryöstely Ukraina on alkanut!

Sota on ydinvoima.
Mukaan raportin Kommersant-Ukraina, valtiovarainministeriö of Washington n stooges Kiovassa, jotka ovat olevinaan hallitus on valmistellut talouden tiukka suunnitelma, joka leikkaa Ukrainan eläkkeitä 160 dollaria 80 dollaria, jotta Länsi-pankkiirit, jotka lainataan rahaa Ukraina voi olla takaisin kustannuksella Ukrainan huono.http://www.kommersant.ua/doc/2424454 Se on Kreikan uudestaan.
Ennen mitään lähestyy vakautta ja laillisuutta on saatu nukkehallitus laittaa vallassa Washington järjestettyjä vallankaappausta vastaan ​​laillista valittiin Ukrainan hallitus, Länsi ryöstäjiä ovat jo töissä. Naiivi mielenosoittajia, jotka uskoivat propagandaa, että EU-jäsenyys tarjosi paremman elämän johtuvat menettää puolet eläkkeestä huhtikuuhun. Mutta tämä on vasta alkua.
Korruptoitunut länsimaisessa mediassa kuvailee lainat "tukea." Kuitenkin 11 miljardia euroa, että EU tarjoaa Kiova ei ole tukea. Se on laina. Lisäksi on monia jousille, kuten Kiovan hyväksyminen IMF tiukka suunnitelma.
Muista nyt, herkkäuskoisia ukrainalaiset osallistuivat mielenosoituksiin, joita käytettiin syrjäyttää niiden valittua hallitusta, koska he uskoivat valheita kertonut heille Washington rahoittamat kansalaisjärjestöt, että kun ne liittyivät EU: hun he olisivat kadut päällystetty kullalla. Sen sijaan he saavat leikkauksia eläkkeisiin ja IMF tiukka suunnitelma.
Tiukka suunnitelma leikkaa sosiaalipalvelut, varoja koulutukseen, lomautuksen hallituksen työntekijöitä, devalvoida valuuttaa, mikä nostaa hintoja tuonnin, jotka sisältävät Venäjän kaasua, mikä sähkön ja avoin Ukrainan omaisuuden haltuunottoon länsimaisten yritysten.
Ukrainan maatalouden mailla kulkee käsiin American maatalouskaupan.
Yksi osa Washington / EU: n suunnitelmaa Ukrainan tai että osa Ukrainan, joka ei loikata Venäjälle, on onnistunut. Mikä edelleen maan perusteellisesti ryöstivät West.
Toinen osa ei ole toiminut samoin. Washington n Ukrainan stooges menetti protestien järjestäytyneen ja aseellisten ultra-nationalisteja. Nämä ryhmät, joiden juuret niille, jotka taistelivat Hitler toisen maailmansodan aikana 2, harjoittaa sanoja ja tekoja, jotka lähetetään Etelä-ja Itä-Ukrainassa äänekkäästi palautetaan Venäjälle, jossa he asuivat ennen 1950, kun Neuvostoliiton kommunistisen puolueen jumissa ne Ukraina.
Tällä kirjoitettaessa se näyttää Krimillä on eronnut Ukraina. Washington ja sen Nato-nuket voi tehdä muuta kuin uhoamista ja uhkaavat pakotteet.
Valkoinen talo Narri on osoittanut voimattomuudesta "USA ainoa supervalta" antamalla pakotteita tuntematon henkilöä, keitä he ovat, velvollisia palauttamaan Krim Venäjälle, jossa se oli noin 200 vuotta ennen, mukaan Solzhenitsyn, humalassa Hruštšov on Ukrainan etnisyyden muutti Etelä-ja Itä-Venäjän maakunnissa Ukrainaan.
Ottaa havaittu tapahtumien Länsi-Ukrainassa, niiden venäläisten maakuntien halua mennä takaisin kotiin, jos ne kuuluvat, aivan kuten Etelä-Ossetian halusi mitään tekemistä Georgian kanssa.
Washington n Stooges Kiovassa voi mitään Krimin paitsi uhoamista. Alle Venäjän ja Ukrainan välinen sopimus, Venäjä on sallittua 25000 joukkoja Krimillä. USA / EU median pahoittelee of "Venäjän hyökkäys 16000 joukkojen" on joko täydellistä tietämättömyyttä tai osallisuudesta Washington valheita.
On selvää, USA / EU media on korruptoitunut.  Vain hölmö luottaa niiden raportteja.
Kaikkien tiedotusvälineiden että uskoisi mitään Washington sanoo, kun George W. Bush ja Dick Cheney lähetti ulkoministeri Colin Powellin YK kaupitella hallinnon valheita "Irakin joukkotuhoaseista", joka asetarkastajien oli kertonut Valkoinen talo ei olemassa, on selvästi kokoelma osti-ja-maksettu huoria.


Venäjän entisen maakunnissa Itä-Ukrainassa, Putinin hillitty lähestymistapa strategisia uhka, että Washington on tuonut Venäjälle on antanut Washington mahdollisuus pitää kiinni suuren teollisen kompleksin, joka palvelee Venäjän talouden ja sotilaallisen. Ihmiset itse Itä-Ukrainassa ovat kaduilla vaatimassa erottaminen ei ole valittu vaaleilla hallitukselle, että Washington vallankaappaus on määrännyt Kiovassa.
Washington, ymmärtämättä, että sen epäpätevyys on menettänyt Krimillä, oli sen Kiev stooges nimittää Ukrainan oligarkit, jota vastaan ​​Maiden mielenosoitukset olivat osittain suunnattu, sääntelemään tehtävissä Itä-Ukrainassa kaupungeissa.
Nämä oligarkit on oma miliisit lisäksi poliisi ja kaikki Ukrainan armeijan yksiköitä, jotka toimivat edelleen. Johtajat protestoivat venäläiset on pidätetty ja katosi. Washington ja sen EU nuket, jotka julistavat kannattavansa itsemääräämisoikeus, ovat vain itsemääräämisoikeutta, kun se voidaan organisoidusta niiden hyväksi.
Siksi Washington on kiireinen töissä tukahduttaa itsemääräämisoikeutta Itä-Ukrainassa.
Tämä on pulma Putin. Hänen hillitty lähestymistapa on saanut Washington tarttumaan aloitteeseen Itä-Ukrainassa. Oligarkit Taruta ja Kolomoyskiy on otettu vallassa Donetsk ja Dnipropetrovsk, ja toteuttavat pidätykset venäläisiä ja sitouttaa hirveitä rikoksia, mutta et koskaan kuule sitä USA presstitutes. Washington strategiana on pidättää ja syvä-kuusi johtajat separatistit niin, että ei ole viranomaisiin ja pyytää Putinin väliintuloa.
Jos Putin on ohjukset, hänellä on mahdollisuus ottaa pois Taruta ja Kolomoyskiy. Jos Putin avulla Washington säilyttää Venäjän maakunnissa Itä-Ukrainassa, hän on osoittanut heikkous, että Washington hyödynnetään. Washington hyödynnetään heikkous siihen pisteeseen, että Washington voimat Putin sotaan.
Sota on ydinvoima.


Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Hänen viimeisin kirjat ovat, pettäminen Laissez Faire Kapitalismi ja miten Amerikassa oli menetetty.http://www.paulcraigroberts.org/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

ia »ryöstely Ukraina on alkanut!

Ei kommentteja: