Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

UPP n Lonely vaan Taistele Korean "Lady Hitler": Toinen US-asennettu fasistinen Dictator Soulissa

Post Kategoriat: Aasia
Lee Jung-hee / Kiyul Chung | perjantai, 07 maaliskuu 2014, 12:41 Peking
US-asennettu fasistisen diktatuurin Soulissa on traagisesti johtanut hirveän-toivottuja poliittisia Nemesis Korean yhteiskuntaa, "Lady Hitler."
Seuraava lausunto Dr. Lee Jung Hee, joka on tullut viime kaksi kolmen vuosina yksi arvostetuimmista progressiivinen Korean poliitikkoja. Hän on todellakin kunnioitettava puheenjohtaja ja johtaja vakavimmin "työmies-ja maanviljelijä-suuntautuneiden" ja "anti-imperialistinen, rauha ja anti-sota" poliittinen puolue, joka on päättänyt työskennellä "rauhanomaista, omaehtoisen yhdistämiseen, "kutsuttu Unified edistyspuolueen (UPP).
Kuitenkin siitä lähtien Lady diktaattori Park on tullut valtaan helmikuussa 2013 UPP on joutunut vakavin, inhottava ja ovela poliittisen ja oikeudellisen sortoa. Lisäksi UPP on toistuvasti osattu-outed varten häijysti laskettu poliittisen vainon ja eristäminen. Konservatiivinen ja perinteisesti pro-järjestelmää yritysten mediat ovat liittyneet Lady diktaattori demonisoida UPP, varsinkin johtaja Dr. Lee.
Traagisesti ja valitettavasti muut "uudistusmielinen" (niin sanottu) oppositiopuolueet kuin puolue, seurauksena Amerikan käynnissä "Hajota ja hallitse"-strategian yli 60 vuotta, on liittynyt myös Lady Hitler eristämään ja demonisoida aitoa ja todellista oppositiopuolue, UPP. r. Lee, joka on loistava ja alas-to-earth asianajajan itsensä vuosien mittaan antoi seuraavan lausunnon 28. tammikuuta hänen First Defense at Soul käräjäoikeudessa vastaan ​​"laittomasti valitun presidentin" Park kuka tapahtumat ansainnut hyvin paljon kunniaton, disrespected ja halveksivat nimimerkki "Lady Hitler."
Soul käräjäoikeudessa, kuten useimmat muut Korean tuomioistuimet, jotka ovat ansainneet yli puolen vuosisadan tunnetusti kunniaton nimimerkki "uskollinen palvelijat valtaa" tuomittiin yksi merkittävimmistä johtajista UPP, edustaja Lee Seok-gi 20 vuotta vankilassa ja 5 muut paikalliset johtajat osapuolen 15 ja 10 vuotta vastaavasti poliittisin perustein siten -framed/manufactured "anti-state" rikos, niin sanottu "salaliitto kapinaa."
Jo ennen hän muutti voimanpesä, nimeltään Blue House, Lady Hitler on päättänyt tuhota UPP keinolla millä hyvänsä, erityisesti Dr. Lee kuka on usein surkeasti nöyryytetään Park useita julkisia asetuksia, erityisesti julkisen presidentin keskustelut ovat joulukuuta 2012. Loppujen yrityksessään nöyräksi Lady Hitler jopa pyysi Korean perustuslain tuomioistuin hajottamaan UPP joka liuottaa heidän väitetään "pro-North, kommunismia, anti-valtion poliittinen ohjelma ja toimintaa."
Ääri versio 21st Century McCarthyism Etelä-Koreassa (tuli kuitenkin ja ohjannut mestarillinen US) on käytetty mielivaltaisesti käytellä sen hulluin "ajojahdin" karkottamalla kuka tahansa, joka on vastoin Lady Hitler, kuten kamala aikana natsien Hitler 30s-40s Saksan. Tällä kertaa Hitlerin natsismi on ylösnoussut Soulissa, ei 1930-luvulla tai 40-Saksassa, mutta 21st Century Koreassa!
UPP ja sen kansallisesti arvostettu nöyrä johtaja Dr. Lee on nimetty vihollinen numero YKSI Lady Hitler.

Prof Kiyul Chung, päätoimittaja, neljäs Media


&&&

[Ensimmäinen ilmoitus vastineensa asiassa - pyynnöstä purkamisesta Unified edistyspuolueen]
"Pyynnöt purkamisesta UPP on rikkoo perustuslain hengen"
Edustavista Lee Jung-hee ensimmäisessä puolustuksen lausuma


- Päivämäärä: 14:00 28 tammikuu 2014
- Paikka: suuri jaosto perustuslakituomioistuimen
1.vinyylikloridin perustuslaki 1987 oli ilmaus kansallisen ihmisten ei vetäytyä viimeisen diktatuurin
Tapaus - pyynnöstä purkamisesta UPP osoittaa selvästi radikaali vetäytyä demokratian Korean yhteiskunnassa. Demokratia alkaa tunnustaa olemassa erilaisia ​​ideoita minun. Se on minimaalinen edellytys demokraattisen politiikan että hallitsija tunnustaa olemassaolon oppositiopuolueiden, joilla on erilaiset poliittiset lausunnot valtaapitävät. Samaan aikaan ensimmäinen merkki diktatuurin, joka on varmasti ristiriidassa demokratia on hallitsijan häiritsevät ja kielletään toiminta oppositiopuolueiden.
Korean yhteiskunta oli pitkään kertaa diktatuurin jossa pyrittiin poistamaan oppositiopuolueiden.Esimerkkejä ovat Rhee Seung-man hallinnon peruuttamisesta edistyspuolueen vuonna 1958, Park Jung-hee hallinnon kielto poliittisen toiminnan 4374 oppositiopoliitikkojen läpi lain poliittista toimintaa Puhdistus vuonna 1962 ja Chun Doo-hwan hallinnon likvidaatiosta opposition poliittisten puolueiden ja riistäminen opposition poliitikkojen poliittiset oikeudet rajoittamalla 835 poliitikot harjoittamasta poliittista toimintaa läpi lain Politiikka Practices uudistus vuonna 1980.
Nykyisen perustuslain, joka oli hedelmä kesäkuun Struggle 1987 takaa puolueiden toiminnan sekä muita poliittisia oikeuksia. Se on osoitus kansan selvä eivät toistaa menneisyyden diktatuurin. Koreassa ihmiset olivat vakuuttuneita siitä, että perustuslain mukaan riippumatta kuka vie vallan, Korean yhteiskunta olisi koskaan takaisin diktatuuriin.
Kuitenkin Park Guen-hye hallinto tuhosi tämän luottamuksen etenee pyyntöjä purkamisesta UPP kahdeksan kuukauden aikana sen vihkiäisissä. Tietenkin lopullinen päätös asiassa luottaa tuomioistuimen perustuslakituomioistuimen oikeuskulttuuriperintöämme pallo.
Kuitenkin kannalta Poliittisella tasolla hallitus on jo suistui alkaen demokraattisen politiikan julistamalla se ei hyväksy olemassaoloa oppositiopuolueiden kunhan ne edistävät itsenäisyyttä, demokratiaa, tasa-arvoa ja rauhanomaista yhdistymistä.

 

2. Merkityksen tapauksessa
(1) diktatuuri toteutettuihin demokratian nimissä vieläkin vakavasti heikentää demokratiaa.
Onko hävisi demokratiaa politiikassa voidaan ottaa talteen ja elvyttänyt ainakin oikeusasioiden alalla vai onko laki on enintään tekniikka antaa muodollista laillisuutta kansi poliittisia toimia ilman rajoja: pitkäaikainen jännitteellistä suhteita oikeuden ja politiikan osoitetaan kun on kyse pyynnöistä purkamisesta UPP sen äärimmilleen.
Mielestäni tämä asia voi olla kaikkein poliittinen tapaus historiassa perustuslakituomioistuin koska se oli ensimmäinen perustettiin. Periaatteet lakia sovelletaan maassa, joka on perusperiaate perustuslain perustuvat oletukseen, että laki ei palvele kuin tekniikka laillistaa poliittisia tekoja vaan yrityksen oikeuteen korjata epäoikeudenmukaista poliittisia väärinkäytöksiä. Oikeusvaltio on yksi periaatteista demokratian toteutumista ja perustuslakituomioistuin on yksi työkaluista toteuttaa demokratiaa.
Demokratia on meidän ihmisten suuntaan ja halu. Rinnakkaiselo erilaisia ​​näkemyksiä on lähtökohta demokratian. Ns. "puolustava demokratia" oli oikeutettua vastaan ​​poliittisten voimien ei epäröinyt sitoutua jopa rikoksia humanismin kuten natsismi on usein verrattu taistelee ryöstäjä aseen kanssa veitsellä. Tänään kuitenkin, tapaus on erilainen. Etsien purkaa poliittinen puolue, joka jakaa arvot ihmisarvoista elämää, rauhan ja rinnakkaiselon alle tekosyy puolustava demokratia vain koska sen näkemykset näyttävät olevan vaarallisia vakiintunut järjestelmä vain voi verrata julmasti leikkaamalla henkilö, joka vain halusi aloittaa keskustelun.
Tässä tilanteessa puolustava demokratia on enintään taktiikka diktatuurin kattamaan itselleen iho "demokratian." Diktatuuri tapahduttava demokratian nimissä heikentää demokratian jopa paljon ankarammin. Pyydän tuomareita täsmällisesti ja erottaa tässä vaiheessa ja tehdä oikea päätös. Oikeudenkäynti on historiallisesti merkittävä, onko se kirjataan parhaiden käytäntöjen ymmärtää oikeusvaltion tehokkaan toteuttamisen demokratian tai pahamaineinen poliittinen oikeudenkäynti oikeuttaa perääntyä demokratian.
(2) Meidän ei pitäisi rajoittua perustuslain menneisyyteen kylmän sodan
Tämä tutkimus on myös erittäin merkittävä edistymistä perustuslain ROK. Millä tuomiolla tulee ulos päättää kohtalosta perustuslakimme onko se vetäytyy yksi vanhentunut kylmän sodan aikakauden tai etenee yksi tulevaisuuden monipuolista rinnakkaiseloa.
Vakiintuneiden hallitus yrittää soveltaa päätöksen liittovaltion perustuslakituomioistuin Saksan 1950-luvulla purkaa Saksan kommunistisen puolueen tähän tapaukseen. Hallitus pyysi ensin liueta UPP varten ns salaliitto kapinan käsiteltäväksi, koska se oli vahvistettu ja myöhemmin on vankasti sitä mieltä, että lopputuloksesta riippumatta, on tarpeen liuottaa UPP estettiin tulevaisuudessa vaarassa.
Se on myös hyökkää alustan UPP kuin naamiointi taktiikka vaikka alusta päätettiin läpi laajan keskustelun 100000 puolueen jäsentä, mikä uudistuksen vaatimuksiin kansan enemmistö.Lisäksi se on itsepäisesti kyseenalaistaa piilevät aikomukset ja pitkän aikavälin tarkoituksiin UPP vaikka ei ole sellaisia ​​asioita. Kaikki nämä hyökkäykset ovat peräisin hallituksen aikomusta purkaa UPP kuten Saksan kommunistisen puolueen.
Kuitenkin toteuttamasta muita maan menneisyydestä tapauksessa kultainen sääntö ei ole enempää kuin järjetön väite palata menneisyyteen. Joka asiassa viimeisen on rajansa tilanteessa kertaa. Se on luontainen raja inhimillisen yhteiskunnan. Mikä tekee historiaa edistystä on kyky ihmiskunnan oikein tunnistaa rajoitukset menneisyyden, analy viimeisen tuomion kohdata rajoitukset hetkellä ja etsimään tapoja tullessaan parempaa tulevaisuutta.
Kuitenkin, vakiintunut hallitus on vanhentunut soveltaen tuomio 1950, kun koko maailma hallitsi intensiivinen jännitystä kylmän sodan heti World War 2 tapaukseen 2014, 60 vuotta myöhemmin, ja kun sovintoon ja yhteistyöhön Koreoiden on etsitty päättymisen jälkeen kylmän sodan. Jos emme voi pysäyttää tätä, meidän perustuslaki vetäytyä kylmän sodan aikakaudella 1950-luvulla.
Sen sijaan meidän tuskallisen tunnustaa rajoitukset tilanteita, joissa perintö kylmän sodan, joka on voitettava maailmanlaajuisesti edelleen niin tuskallinen vanha jako järjestelmän Korean yhteiskunnassa ja estää demokratian kehittymiseen. Kuinka kauan pitäisi pidämme jäykkä yhteiskunta, jossa kansalaiset, uskonnollisia johtajia ja poliittisia puolueita, jotka vastustavat äärimmäistä politiikkaa hallituksen on hyökätty ja heidät tuomittaisiin seuraavat Pohjois-Korea vain siksi, Etelä on ristiriidassa Pohjois? Vaikka on kriittinen muuttaa nykyistä jako järjestelmän rauhanomaista yhdistymistä, jotta siirtyä kohti parempaa tulevaisuutta, vieläkin tärkeintä on pyrkimyksemme ei lykätä demokratian kehittymiseen alle tekosyy jako.
Älä rajoitumme perustuslaissa viimeisen kylmän sodan. Ole hyvä ja tasoittaa tietä perustuslakia siirtyä kohti tulevaisuutta rauhan, yhdistämistä ja demokratiaa. Uskon, että estetään perustuslain näyttämisen kuin jäädä menneisyyden ja kehittää sitä yhtenä elävä ja hengittävä ja käynnistämään tulevaisuuteen on tapa perustuslakituomioistuin, hedelmä kesäkuun Struggle 1987 tehtävänsä suojella perustuslaissa.


3. Tehokkaan toteutuksen itsemääräämisoikeutta ihmisiä on mitä UPP on edistänyt
Olen edustaja UPP ja asianajaja samaan aikaan. Toiminta UPP toteuttaa tehokkaasti itsemääräämisoikeutta ihmisiä julisti perustuslaissa 1987 eivät poikkea mitä halusin saavuttaa lakimiehenä.
1 artikla tasavallan perustuslain Korean määrätään, että "Korean tasavalta on demokraattinen tasavalta. Suvereniteettia Korean tasavalta, jonka kotipaikan on ihmisiä, ja kaikki valtion viranomaisen on lähtöisin ihmisiä. "Todellisuudessa, suvereniteettia asuu ihmisiä ainoastaan ​​vaalikampanjoiden. Kampanjan lupaukset ovat liian helppo peruuttaa ja ihmiset putoavat tietämätön massa liian helppo pettää.
Lisäksi viime presidentinvaaleissa, erilaisia ​​valtion virastojen kuten NIS laittomasti puuttui vaalien kautta hyökätä opposition pro-Pohjois-Korea. Ihmiset, jotka valettu äänestys nähtyään vääriä tutkimuksen raportit poliisi oli itse asiassa tavoitteet toiselle petosta. Niitä ei kunnioiteta suvereeni. UPP pyysi hallitusta pitää vastuussa epärehelliset vaalit.
Se oli toteuttaa kansan suvereniteetti. Kuitenkin UPP vain päädyin vastaa tarjouskilpailun kapinan ja pyynnöstä puolueen hajottamisen.
Perustuslaissa säädetään periaate kansan suvereniteetti. Kuitenkin, jos epäsäännöllinen työntekijät menettävät työpaikkansa vain koska he järjestivät ay vaikka perustuslaissa taataan oikeus järjestäytyä, voimme sanoa valtiosuvereniteetti asuu niitä? Ovat viljelijät, jotka vain joutuvat lisäämään velkojaan niiden voi ansaita edes tuotantokustannuksia kuinka kovaa ne toimivat todella suvereeni ROK? Onko todellakin oikeus elää kuin kunnon henkilö taattu isä, joka tappaa itsensä, jotta hänen vammainen lapsi myöntää valtiosta toimeentulon turvaamiseen.
Toisin kuin perustuslaki sanoo, se on kiistämätön tosiasia, että Korean yhteiskunta on jaettu etuoikeutettu ja vähäosaisten. UPP arvot toteutumista todellisen suvereniteetin ihmiset eniten.Tätä varten uskomme epäoikeudenmukaista ja epäreilua etuoikeus olisi poistettava ja työntekijöille, maanviljelijöille ja pienituloisten ryhmä, joiden perusoikeuksia on rikottu pitäisi pystyä käyttää oikeuksiaan suvereeni.
Se on maailman UPP on johdonmukaisesti edistänyt ja maailmassa, jossa työskentelevät ihmiset ovat omistaja. UPP on aina edistänyt poistaminen epäreilu etuoikeus ja tasavertaisen suvereniteettia. UPP ei ole koskaan sanonut investoida itsemääräämisoikeuden tietyn ihmisryhmän tai riistää perusoikeudet toisen ihmisryhmän.
Jos jokin maa ei pysty suojelemaan alueellaan omalla sotilaallinen, se on kuin puuttuu täysin vapaana. Siksi sen alustan, UPP sanoi vaiheittain peruuttaminen Yhdysvaltain joukot Koreassa sekä tehostamalla rauhan ja yhdistäminen on tarpeen toteutuvan täydellisesti suvereniteettia.
Riippumatta lausunnon Korean kansan suvereeni, USA ja Neuvostoliitto veti linja jakaa kansakunnan heti sen vapautettiin Japanin siirtomaavallan, jolloin Korean sodan.
UPP on esitetty Koreoiden tunnistaa kivut ja eroja keskenään ja saavuttaa rauhanomaista yhdistymistä mukaisesti periaatteen rauhanomaista yhdistymistä kuvattu perustuslain, voittaen siten vahinkoja vastakkainasettelun aiheuttama ristiriitaisia ​​supervoimia aiemmin ilman enää kipuja.
Kuitenkin vakiintunut hallitus vaatii, että UPP on perustuslain vastainen, koska se ei ehdota jälleenyhdistymiselle Korean niemimaalla Etelä imevää North. Uskon kuitenkin, väittävät imeä Pohjois aiheuttaa vain toisen aseellisten konfliktien ja väliintulon supervoimia ja niin se on vastoin perustuslakia, joka ilmoittaa rauhanomaista yhdistymistä. Uskon vaatimus on perustuslain vastainen ja tästä aiheutuu liipaisu rajoituksia muille suvereniteetin.
Useimmat näyttöä siitä, että hallitus kerätyt syyttää toimintaa UPP ymmärtää kansan suvereniteetti perustuslain vastaiseksi on ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä UPP luoma NIS internetin kautta viestejä ja kommentteja sekä perusteettomia huhuja ja oletuksia, jotka perustuvat niihin .
Loput esittämät todisteet hallitus on enimmäkseen asiakirjoja yksityisen toiminnan yksilöiden liity kanssa UPP tai jo syrjäytyneet todisteita liittyvien rikosasioiden koska sen lainvastaisuuden kokoelma. Jotkut ovat jopa tulkinnut haitteita.
Hallitus on vaatinut, että demokraattisen työväenpuolueen edeltäjä UPP uudisti mukainen taso tilauksia Pohjois-Koreasta. Mutta tänään, hallitus myönsi sen voinut kertoa miten ja kenelle tilaus toimitettiin osapuolelle.
Hallitus ehdottaa edustajat, henkilökunta ja johtajat UPP valittiin tilauksia Pohjois-Koreasta. Olen vahvasti Ihmettelen, kenen tilaukset toimitettiin.
Syyttäen UPP olemisen vastaiseksi perustuu perusteettomia oletuksia pitäisi olla ohi. Kuitenkin jälleen tänään menettelyssä, hallitus puoli viittaa vääriä väitteitä Epävarmojen todisteiden hyväksyttävyys tai ne, jotka eivät löydy mitään todisteita hakijan ikään kuin ne vahvistetaan tosiasiat.
On todella ikävää, että menettelyn tänään vähän ennen Lunar uudenvuoden päivinä, kun poliittisissa kysymyksissä on enemmän heijastusvaikutuksia kuin yleensä on selvää tarkoituksellisesti ajoitettu hallituksen huonon poliittisen aikomuksensa valaa vääristynyt vääriä ideoita ihmisiä median välityksellä.
Hallituksen pitäisi esittää seikkoja muodostuu tiukka todisteita tuomioistuimen tuomarin. Tänään kuitenkin hallituksen puolelta on vain viittaavat vääristynyt toisen todisteita ilman lisäselvityksiä, kuten selostukset että NIS joka loi selostukset jo otettu satoja pistettä olivat valmistettu tai vääristynyt sekä kertomukset kommentit henkilökunnan jäsenet UPP , merkityksiä ja aikeet jotka myös vääristynyt.
Esimerkiksi hallituksen väite, jonka mukaan kommunismi oli tarkoitettu tarkistamiseksi alusta UPP on tyypillinen vääristymä. Itse asiassa todellinen kommentit juhlissa konferenssissa kesäkuussa 2011 oli suostutella valtuutetuilla ja UPP joka herätti vastustusta poistamalla maininta siitä, että puolue onnistuu ihanteita ja arvoja sosialismin lavalta.
Koska oli huomattava määrä ihmisiä, jotka vastustivat poistamista, siitä oletuksesta, että "vaikka ei olisi ketään, joka edistää kommunismin sisällä UPP", "kommunismi" oli mainittu ainoastaan ​​sanoa, jopa omaehtoisten kommunisteja, jotka viime kädessä pyrkivät vapauttaa ihmisiä voi sopia tarkistamista alustan vaikka joitakin kohtia, että ne eivät ole samaa mieltä, niin antakaa liikkeen sijaan protesti. Tulkkaus kommentit tarkistettu alustan edustaa tai annetaan ymmärtää, kommunismi on täysin järjetöntä.
Hallituksen toiminta toistamalla ja säröä vääristymiseen mieleeni Paul Joseph Goebbels, pahamaineinen propaganda ministeri natsi-Saksan.
Joseph Goebbels sanoi "anna minulle vain yhden lauseen, sitten en voi tehdä kuka tahansa rikollinen." Mitähän on erilaiset asenne Korean hallituksen tänään ja että tämän propagandaministeri natsi-Saksan, alkuperä "puolustava demokratiaa ".
Jos huolellinen ja tiukka näyttöön perustuvia tutkimuksia tehdään, vääristymä ja liioittelua hallitus on selvästi paljasti hovissa yleisölle.


4. Pyynnöt purkamisesta UPP aiheuttaa puutetta työntekijöiden, maanviljelijöiden ja pienituloisten ryhmä poliittiset oikeudet ja rikkoo ihmisten perusoikeuksia
Vaikka seison täällä tänään edustaja UPP, vastaaja, mitä yritän suojella ei ole vain perustuslakiin perustuvaa suojelua UPP poliittisena puolueena. Pikemminkin tunnen paljon vastuu ehkäistä rikkoo jokaisen yksittäisen kansalaisen perusoikeuksia johtui purkamisesta UPP.
UPP on omistautunut luomaan politiikka, jossa työntekijöille, maanviljelijöille ja pienituloisten ryhmä voi olla omistus. Valtaosa jäsenyys on työntekijöiden ja maanviljelijöiden. Useimmat henkilökunnan jäsentä, nimetyistä edustajista ja edustajien UPP ovat työntekijöiden ja maanviljelijöiden.
Upp, ei ole paikallista notables joka peri politiikassa perheyritys, no big yrityksen omistajia, jotka ovat tulleet politiikasta yritysten jalansijaa, eikä opportunisteja yritti ostaa nimitys rahalla. UPP on tunnistanut itsensä poliittisen puolueen auttaa niitä, joilla ei ole omaisuuteen eikä akateemisen voi osallistumaan politiikkaan. UPP on aktiivisesti ehdottanut laskut työntekijöiden ja maanviljelijöiden lukien Bill poistaa lähetetään työntekijöiden järjestelmän ja muuttaa tilan kaikki epäsäännöllinen työntekijöiden säännöllinen ja laskun maanviljelijöiden ja itsenäisten ammatinharjoittajien kärsivien vapaakauppasopimuksia.
Pyynnöstä purkamisesta UPP loukata työntekijöiden oikeuksia, maanviljelijät sekä pienituloisten ryhmä järjestää poliittisia mielipiteitä, jotka ilmaisevat mielipiteensä antamalla tukea UPP.Liukeneminen UPP johtaa myös derivaatta työntekijöille, maanviljelijöille ja pienituloisten ryhmä välineitä ymmärtää niiden poliittisten oikeuksien mukaisesti omaa tahtoaan, kun ne yrittävät osallistua poliittiseen puolueen toimintaan ja tulla valituksi julkiseen virkaa.
Lisäksi jo heikossa asemassa yritetty työntekijöille, maanviljelijöille ja pienituloisten ryhmä toteuttaa oikeuksiaan suvereenina ehdottamalla ja lainsäädäntötyöhön tarvittavat lait läpi UPP kielletään. Siksi tasapainotus eturistiriidoista, tuomioistuimen on otettava huomioon paitsi UPP oikeutta poliittiseen toimintaan, vaan myös rikkoo kansalaisten perusoikeuksia poliittisten oikeuksien toteutuu UPP merkittävästi.
5. Arkistointi määräyksellä halutaan estää UPP osallistumasta 4. kesäkuuta kunnallisvaaleissa
Hallitus rohkaisee politicalization oikeudenkäyntiä, jonka arkistointi kieltomääräyksiä UPP käynnissä ehdokkaita tulevissa 4 kesäkuu kunnallisvaaleissa.
Tuomari, kuten tiedätte, kunnallisvaalit ole muuttamassa poliittinen auktoriteetti kuin presidentinvaaleissa. Se on helpottaa paikallishallinnon sekä taata asukkaiden osallistumista.
UPP on osallistunut aktiivisemmin ja myönteisemmin kuin muita poliittisia puolueita tehokkaan toteutuksen paikallisen itsehallinto ja paikallisten asukkaiden osallistumista ehdottamalla toimituksia muuttaa tilan epäsäännöllinen työntekijöitä säännöllisesti, maksaa kuivana tukea, ja luoda kansalaisten osallistavan budjetin järjestelmä.
Tältä osin hallituksen yritykset estää kokonaan UPP osallistumasta kunnallisvaaleissa läpi määräys on peräti poliittinen tukahduttaminen poliittisia vastustajia vastaan ​​tekemään aloitteen poliittisen tilanteen samalla täysin laimin ansiot ja luonne thelocal vaalien tehokas toteuttaminen paikallisen itsehallinnon.
6. Hallituksen tulisi peruuttaa vaatimusta lakkauttaa UPP ja julkisesti esittämään suuntaan demokratian.
Tuomari,
Koska kyse - pyynnöstä purkamisesta UPP, ensimmäinen laatuaan historiassa alusta lähtien perustuslaillisen hallituksen, tänään kaikki meistä ovat tienhaarassa ottaa maassa, joka voimakkaasti liukenee poliittinen puolue poistamiseksi poliittisia vastustajia tai maa, joka kehittyy demokratian kautta vapaata vaihtoa eri mielipiteitä ja ihmisten arvottaminen vaaleissa.
Pyydän hallitusta vetämään pyyntöihin ja julistaa julkisesti ottamaan suunnan demokratian ennen liian myöhään. Jos hallitus vaatii pyynnöstä, toivon tuomari tekee viisas päätös hylätä pyynnön, jotta siitä tulee viimeinen tapaus yritetään purkaa poliittinen puolue.
Kiitos huomiota.

Edustaja, puheenjohtaja UPP ja lakimies itse Ms Lee Jung-hee

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: