Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kiev tarkka-ampujat palkkasi Maidan koalitio: Vuotaa puhelun
Pe 07 maaliskuu 2014 18:59 GMT
79
251
 
73
 
Related Haastattelut:
Related Näkökulmia:
Vuotanut puhelinsoiton EU: n ulkopolitiikan johtaja Catherine Ashton, ja Viron ulkoministeri Urmas Paet on paljastanut, että Maidan koalitio Ukrainassa palkkasi ampujat tappamaan sekä poliiseja ja mielenosoittajia.
Vuonna 11 minuutin keskustelu, jonka aitoutta on vahvistanut Viron ulkoministeriön, Paet sanoi viime kuussa kuolemat olivat syyttää ampujat palkkasi Maidan koalitio, joka on tärkein provocateur kriisin Kiovassa.
"Mikä oli varsin häiritsevää ... kaikki todisteet osoittavat, että ihmiset, jotka saivat surmansa tarkka-ampujat molemmilta puolilta, joukossa poliiseja ja ihmisiä kaduilla, että ne olivat samat ampujat tappavat ihmisiä molemmin puolin", Paet lisäsi.
"En tiennyt ..., Gosh", Ashton vastasi.
Paet sanoi johtaja Maidan työterveyshuolto, Olga Bogomolets, oli näyttänyt hänelle kuvia todistaa, että ampujat olivat mukana.
"Hän on lääkäri, hän voi sanoa, että se on sama käsiala, sama tyyppi luoteja, ja se on todella huolestuttavaa, että uusi koalitiohallitus, että he eivät halua tutkia, mitä tarkalleen ottaen tapahtui," Viron ministeri sanoi.
"Luulen, että me haluamme tutkia. En valita, että ylös. Onpa kiinnostavaa. Hitsi, "Ashton sanoi.
Paet lisäsi: "Niin on vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana ampujat se ei ollut [syrjäytetty presidentti Viktor] Janukovitsh, se oli joku alkaen uuden koalition."
Viron ulkoministeriö sanoi 11 minuutin keskustelu käytiin kahden johtavien virkamiesten 26. helmikuuta.
23. helmikuuta Ukrainan parlamentti syrjäytti Janukovitsh ja nimetty Oleksandr Turchynov, lainsäätäjän vastavalittu kaiutin, tuli sisäministeri.
Ouster seurasi viikon levottomuudesta, joka sai alkunsa, kun Janukovitsh pidättäytynyt allekirjoittamalla assosiaatiosopimus Euroopan unionin hyväksi syventää suhteitaan Venäjään marraskuussa 2013.
KA / HSN / SS

 251 73
 

Ei kommentteja: