Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Ukraine: Empire Stretching from San to Don

4. Media »Ukraina: Empire Venyttely San Don

Ukraina: Empire Venyttely San Don


American Empire Peak
Ukrainan nationalistit ovat alttiita määrätietoisesti kiilaaminen käyttäytymistä. Kuten kevytmielistä tytöt ne helposti kieltäytyä sanomalla sanat he ovat juuri lausutaan kuten valan reippaina juhlavuutta. Eilen Ukrainan patriootteja vaati torjuntaa «Venäjän imperialismia», nyt he sanovat Ukraina itse on keisarillinen valta kerääminen laskeutuu «San (sivujoki Veiksel-joen) ja Don».
Ajatuksena on mätä ja tuomittu epäonnistumaan. Ei tule Ukrainan imperiumin ainoa syy, että imperialismin ja nationalismin ovat ristiriidassa. Nationalistit muistuttavat karjankasvattajat - ne tarkasti mitata kalloja venäläisiä ja ukrainalaisia ​​ja saada huvitti kurja rasismi Banderalle Shukhevych ja Juri Lipa toistamalla juuri samoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan ​​kehua puhtauden Ukrainan rodun.
He haluavat kasvattaa puhtaan ukrainalaiset kanalta etnisten yrityshautomot ja Ukrainasta on tullut yksi. Heillä on myös yksi himoittu unelma - laajentaa alueelle yrityshautomo länteen San sivujoki Veiksel ja itään joen Don, koska Maidanissa «taistelijoita vapauden» ovat ilmoittaneet kanssa mahtipontisuus.
Se, että henkilöitä, joilla tällaisia ​​tulehtunut mielikuvitus osallistua Ukrainan politiikassa tekee maasta tullut epävakaa ja arvaamaton kokonaisuus. Luojat imperialistisen Ukrainassa ei voi määritellä sen rajoja. He rakentavat sitä San to ...: kukaan ei tiedä, kuinka pitkälle se menee.
Jokainen määrittelee rajan hänen omaa tahtoaan. Michael Kolodzinski, idoli nykyajan Bandera liikkeen ryhmät ja guru alueellisissa asioissa raved Ukraina San Altai Mountains. Ukrainan maantieteilijä Stepan Rudnitski kiinnitti Ukrainan rajalla pitkin Kaspianmeren. Mykola Mikhnovski, apostoli Ukrainan itsenäisyyden, sattui olemaan maltillisempaa - hän oli tyytyväinen Ukraina Karpaatit Kaukasukselle.
Virtuaalinen Ukrainan valtakunta on kuin kumia tila ulottuu «Ukrainan etniset maat» mukaan päähänpistoja tahansa jingoist - kiihkeä patrioteer. Ukraina «päässä San» on isku vasten kasvoja Puolan. Ukrainan äärioikeisto tehdä avata haluavansa napata alueelle niiden vaikutusvaltainen liittolainen käsittää enintään Veiksel. Röyhkeästi tehnyt, että he ilmeisesti puuttuu viisautta.
Kukaan ei katsella välinpitämättömänä imperialistisen toiveet Pravy sektori, Svoboda ja muita ryhmiä. Puolan poliitikot ovat jo tulossa huolissaan tarkoitus Ukrainan nationalistit mennä aseellisen taistelun jälkeen «vallankumouksen» järjestetään Kiovassa on ohi.
On selvää, kukaan lännessä antaa poliittista nothings kuten Yarosh sanella ehtoja Natoon. Maat Yarosh on aluevaatimuksia - Puola, Unkari ja Romania - ovat liittouman jäseniltä. Nationalistit minulle teki suoria toimiaan itään, Venäjälle.
Totta, vastus Kaakkois-osa Ukrainan ja ensimmäiset askeleet Venäjä on ryhtynyt puolustamaan omaa kansallista etuaan Ukrainassa ovat hieman jäähtynyt kiihkeys, jotka haaveilevat imperiumi.
Länsi suurlähetystöt Kiovassa ovat kehottaneet heitä pitämään ainakin jonkinlainen järjestys.Heti West tajusi se ylitti punaisen viivan sen holtiton työntövoiman laajentaa itään päin, näennäisesti raittiina äänet yhtyvät rauhanomaisen ratkaisun ovat alkaneet tulla kuulluksi. Nyt West yrittää suunnata Ukrainan konfliktin kuumavaihe vedetty pois tilanteesta hiipiä.
West tarvitsee Ukrainan suuri jatkuvasti kytevä pesäke läheisyydessä Venäjän rajoilla. Jopa valmis laajenemisesta, se painaa riskejä ennen rajan linjan. Jotkut sanovat, että he voivat sietää Ukrainan ilman Krimillä. Muuntaa maasta ponnahduslauta aivopesu Venäjän naapurialueiden tekisi. Mutta Krimin tai ilman sitä, on niin suuri maa Ukraina seuraa fasistinen ajattelevien «kansallismielisten vallankumouksellisten»?
Voiko kansalaisille, venäläiset tai ei, hyväksymään kohtalonsa tulla ponnahduslauta laajentamiseen euroatlanttisen voimat syvemmälle Eurasia? Hyväksyvätkö ne tulevaisuudessa Kansallismielinen juntta aikoo Ukrainalle

Vladislav Gulevich  | Strategiset kulttuurirahasto

http://www.4thmedia.org/wp-admin/post-new.php

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: