Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » A US-backed Neo-Nazi “Coup” in Ukraine and the Leaked CIA “Regime Change Manual”

4. Media »Yhdysvaltain tukeman uusnatsi" Coup "Ukrainassa ja vuoti CIA" järjestelmän muutos Manual "

Yhdysvaltain tukeman uusnatsi "Coup" Ukrainassa ja vuoti CIA "järjestelmän muutos Manual"

[Toimittajan huomautus: Tämä RT artikkeli on julkaistu alunperin klo joulukuun lopussa 2013.Kuitenkin neljäs Media uskoo tiedot RT säädetty noin 3 kuukautta sitten ei vieläkään puhu paljon siitä, mitä on tekeillä ja sen ympäristössä Ukrainassa.]
RT paljastaa tekopyhyyden Yhdysvaltain väliintuloa Ukrainassa ja muualla: Ukrainan vallankumous ", jota seuraa vuotanut CIA vallanvaihdon käsikirja kirjeen
Hyvää Xmas Ukraina! Avoimesti natsismia mellakoijia Symbian jopa kiveystöihin aseita ja ajo puskutraktorit at ihmiset saavat makeisia Amerikan Asst. Valtiosihteeri, yllättävän pitkä lista maista, joissa USA yrittää vallanvaihdon varjolla  "ihmisoikeudet" , ja George Clooney tulee Pentagonin seksikäs uusi ase.
Etsiä totuutta tosiasioista kanssa humanitaarisen Imperialism kirjailija Jean Bricmont, YK: n ihmisoikeusneuvoston Esittelijä Richard Falk, poliittinen analyytikko Richard Becker,  Asia Times"Pepe Escobar,  moraalittomien interventionaalisuuteen kirjailija Gilad Atzmon, ja  edestä 500000 kuollutta lasten  Madeleine Albright. 
Transcript alla:
RT:  Vuotanut Yhdysvaltain vallanvaihdos käsikirja paljastaa häiriöitä Ukrainassa ja muualla - tulossa.
Juontaja:  Jäähdytys Pentagon suunnitelmat ilmenee järjestelmällisiä ja väkivaltainen kaataa democracies.Why on John Kerry assistentti jakamassa karkkeja fanaattinen mellakoijia puskutraktoreilla ihmistä ja loukkaantui satoja provosoimatonta hyökkäyksiä.
Ja varoitus Washington n "jihadistit" on asetettu maailmansodan.
RT:  Kun länsimaiset siirtomaavallat ja 20 th luvulla kiellettiin puistojen Shanghaissa koirille ja Kiinan, he eivät myönnä kotiväelle he olivat rasisteja orjuuttaa kokonaisia ​​kansoja ja ryöstävät niiden resursseja. Ne vakuutti yleisölle valtamediassa, että ne olivat "sivistäminen alkuasukkaat". Huijata savvier 21 st luvun Julkinen, tutkija Noam Chomsky toteaa "tekosyy" on tullut entistä huolehtiva, mutta käytännössä lännen jatkaa kaataa hallituksia kaikkialla maailman ja asenna nukkehallituksia. Amerikan nykyinen epävakautta Ukrainan hallitus, kirjoittaa Washington-pohjainen analyytikko Nebojsa Malic, seuraa Valkoisen talon vallanvaihdon käsikirja "kirjaimellista".
Jäävuoren huippu Yhdysvaltain senaattorit, kuten McCain lentää Kiovaan ja liittyä mielenosoittajia, kun taas apulaisulkoministeri Victoria Nuland kädet ne pois karkkeja.Todellisuus on top Yhdysvaltain viranomaiset vaativat jo pakotteita maata, mikä osuisi juuri tavallisia ihmisiä he väittävät välissä varten.
Se on mukana hysteerinen valtamedian baying verta, täysin liioittelematta protesti numerot, ja unohdetaan niiden väkivaltaa. Yhdysvaltain hallitus, toteaa Virtual politiikka, on bankrolling opposition poliitikot Ukrainassa vuodesta 2004 "oranssin vallankumouksen", vaikka myönsi hallitukselle se hyökkää on demokraattinen.
Itse asiassa, kirjoittaa  Rogue State: Opas maailman ainoa supervalta , Yhdysvallat on rahoittanut puolueiden tai ehdokkaiden ainakin kymmeniä oletettavasti itsenäisiä valtioita, ja pakotetaan ulos hallitusten jopa more.US kuitenkaan laki kieltää ankarasti mitään vieraita rahoittamiseen oma politiikka.
US Code Muutos, 4 artiklan jakson 441 E ():  Se on laitonta ulkomaalainen osallistuneet lainkaan rahaa yhteydessä poliittiseen virkaan.

RT:  Jos vieraan vallan liittyi Occupy Wall Street mielenosoittajia ja maksetaan opposition auttaa tuomaan alas Yhdysvaltain hallituksen kuten Washington tekosia Ukrainassa ja muualla, analyytikot sanovat Valkoinen talo menisi ballististen.
Richard Becker, poliittinen analyytikko:  Ei olisi hysteriaa. Se olisi pidettävä aivan sietämättömään sekaantumiseen sisäisiin asioihin Yhdysvalloissa hallitusten päämiehet ja silti he eivät kaihda Näin nyt Ukrainassa ja monissa monissa muissa tapauksissa ympäri maailmaa.
On selvää, että mitä Yhdysvaltain hallitus on sen jälkeen on vallanvaihdos Ukrainassa eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä he sanovat olevansa huolissaan, että on, tiedät, ihmisoikeuksia ja demokratiaa.Miksi on olemassa mitään sanktioita Yhdysvaltoja vastaan, mitä he tekivät Irakiin tai mitä se on tehnyt Afganistanissa, tai mitä se on tehnyt Vietnamissa tai niin monissa muissa maissa ympäri maailmaa?
World Police: Team America clip:  toimijat vaativat hätäkokouksen. Jo odotetaan osallistuvan ovat Helen Hunt, George Clooney.
RT:  satiiri Team America toteaa kasvava trendi toimijat yrittävät käyttää glamouria horjuttaa yleistä mielipidettä maailmanpolitiikassa.
World Police: Team America:  Kollegani toimijoita, mitä maailma tarvitsee on kansainvälinen neuvoa-antava komitea, joka todella ymmärtää globaalia politiikkaa. Nimittäin meille.
RT:  Angelina Jolie on pyörillä osaksi valokuva op kanssa häpäissyt armeijan päällikkö Dave Petraeus Bagdadissa, kun ihmiset alkoivat kyseenalaistaa valtavirran version Irakin katastrofi.Koskaan aiemmin osoittaa minkäänlaista kiinnostusta Ukrainassa, outo kyseessä on elinkautinen jäljittelemällä taide George Clooney vain hyppäsi Kiovan kelkkaan lukee Ukraina puheen käsikirjoituksen kameran sivussa ilmeisesti kirjoitettu hänelle ulkoministeriön haamukirjoittaja.
George Clooney, julkkis näyttelijä:  Kaikille teille olevalla aukiolla Kiovassa tai ympäri Ukraina. Me täällä Yhdysvalloissa on suuri affiniteetti hakeville demokratiaa.
Nebojsa Malic, poliittinen analyytikko:  Se on teeskentelyn. Mitä George Clooney tietää taloustieteen Ukrainan? Mitään. On CIA käsikirja vallanvaihdos, ja se on seurannut kirjeen ihmisiä palkkalistoilla Länsi järjestöjen ja hallitusten.
RT:  CIA vallanvaihdos käsikirjat muutama vuosikymmen sitten olivat airdropped yli demokraattisia valtioita, jotka eivät olleet nöyristellä tarpeeksi. Propaganda kirjasia kuten nämä alla kaunistelee nimellä Freedom Fighter käsikirja olivat hajallaan Nicaragua, ohjeistaa kansalaisia ​​miten sabotoida maansa leikkaamalla puhelinlinjat, jättäen hanat, pilkkominen puiden päälle valtatiet.
CIA: n dokumentti julkisesti myöntää terrorismiin. Se vältetään huolellisesti sana "assassinate" painettuna, kutsuen "neutraloimiseksi" maan poliisi, tuomarit ja virkamiehet. Käyttämällä kielellä mafiamaailmassa se kirjoittaa ammatillinen rikollisia palkataan suorittamaan valittu "työpaikat".Kaukana luopuu näitä politiikkoja, laittomien Black Ops ovat siirtymässä liitännäispalvelut "hallitseva" taktiikka Yhdysvaltojen ulkopolitiikan, paljastaa vuotanut uuden armeijan Käsin Pentagon.
Tarkoitus pitää salassa, tuhoaminen ilmoitusta lukee "tuhota millä tahansa menetelmällä, joka estää tietojen antaminen". Manuaalinen virallisesti tilaukset käyttäytymistä se sanoo, että se on tietoinen on lainvastainen, myös ohjeistaa Yhdysvaltain joukot pukeutua armeijan univormut muiden maiden. Se vaatii myös soluttautua siviili ryhmien ja juna "sissi" voimia. Asiakirja tekee tällaisen laittoman häiriöitä muissa maissa on nyt sääntö Yhdysvaltojen politiikkaa.
Yhdysvaltain hyökkäykset Iranin 'ottavansa sivun pelikirjan "Ukrainaa ja Georgiaa. Amerikan koulutus Iranin terroristeja, toteaa BBC, joka vastaa tuhansia murhia. Mutta heti kun Pentagon alkoi rahoittaa niitä, Hillary Clinton otti terroristiryhmä pois virallisesta terroristiluetteloon.
Peruslääkkeitä on estetty Yhdysvaltain pakotteita Irania. Guardian raportoi tämä on nostamassa kirjaimellisesti miljoonia ihmishenkiä vaarassa. Johtava sotarikoksista syyttäjä professori Francis Boyle varoittaa Irania lapset ovat menossa alaspäin polku Irakissa. USA: n sanktiot, koska 90-luvun siellä, kertoo PBS News, ovat suoraan vastuussa puoli miljoonaa kuolemantapausta lapsia.
60 Minutes ", CBS News
Haastattelija:  Olemme kuulleet, että puoli miljoonaa lasta on kuollut, en tarkoita, että on enemmän lapsia kuoli Hiroshimassa. Ja te tiedätte, on hinta sen arvoinen?
Madeleine Albright, entinen Yhdysvaltain ulkoministeri:  Mielestäni tämä on erittäin vaikea valinta, mutta mielestämme hinta on sen arvoinen.
RT:  Puhutaan Pepe Escobar  Asia Times , hienoa nähdä sinua, joten Yhdysvaltain Dept of State pyytää puoli miljoonaa kuollutta lasta sen arvoista, Irakin tapauksessa, mitä ne tarkoittavat "worth it"?
Pepe Escobar, Asia Times:  kysymys ydinohjelman tehdasvalmisteiset, erityisesti Yhdysvalloissa, jossa taka-ajatus, josta kaikki myös tietävät, mitä se on - vallanvaihdos.
RT:  Barack Obama ja David Cameron pitää sanoa "kansainvälinen yhteisö" tukee heitä kaikissa tähän järjestelmään muuttuvat, eivät ihmiset todella hyväksyy kaiken tämän?
Escobar:  Kuule, meidän on tehtävä ero USA, Kanada - hallitus, ei kanadalaiset - ja sanokaamme kolme Euroopan suurvaltojen: Ranska, Britannia ja Saksa. Ja toisella puolella, tämä suurin ihmiskunnan, nyt sen näin sanoisin, että se olisi kuin 85% maailman väestöstä, jos ei enemmän. He tietävät kaiken Iranin asiakirjaan, koska he luet heidän paikallisissa lehdissä ja ne seuraavat sen ennakkoluulottomasti, lukuun ottamatta lukemalla outoa Reuters tai AP lähettämistä.
RT:  Pentagon uusi sotilasdoktriininsa vain luovutaan kansainvälisten periaatteiden suvereniteettiin tai sääntö law.A Washington sisäpiirin kertoi sivuston Subrealism se vaatii vähempää kuin "maailman herruudesta" eikä itsenäisyys suvaita.
Yhdysvaltain "National Defense strategia ':  Tulemme voittaa vastustajansa klo aika, paikka ja tavalla meidän valinnassa. Roolimme maailmassa riippuu ulkonevat voimamme kaukaisilla ympäristöissä, joissa vastustajat saattavat pyrkiä meiltä kieltää pääsy.
RT:  Pentagon couches Tämän opin ihana kuulostava lause "Responsibility to Protect".Skeptikot sanovat, että se on oikeastaan ​​vain "Licence to Kill".
Richard Falk: n Princeton kansainvälisen oikeuden professori ja YK: n ihmisoikeuksien Esittelijä, se on todella hienoa puhua teille. Miksi USA aina tavata niin paljon vastustusta ihmisiltä se muka "suojella"?
Richard Falk, YK: n ihmisoikeusneuvoston Esittelijä:  On suuria epäilyjä noin väitteet "humanitaarinen interventio". Se itse asiassa suurentaa alueen väkivallan ja väkivallan muoto, sillä on päinvastainen vaikutus, mitä on tarkoitettu.
RT:  "päinvastainen vaikutus", mitä oli tarkoitus Syyriassa, raportoi Reuters, voi tulla käännekohta Yhdysvalloissa. Vuotanut väliset neuvottelut Amerikan ja Al-Qaidan viime viikolla paljasti Washington n ei enää vaatimalla vallanvaihdos siellä. Raportit Amerikan elin-syöminen kumppaneiden sanomalla "Amerikan ensi", jos he voittavat Syyria näyttää saanut edes Uuskonservatiivit hieman hermostunut.
Dr. Gilad Atzmon vaatii puuttumista vain murha toisen name.Gilad tulee meille se on hienoa puhua sinulle. Jos Yhdysvaltain pysähtyy välissä, entä kaikki muut köyhät ihmiset maailmassa, odottaa USA pommittaa, ja tallentaa ne?
Dr.Gilad Atzmon laatija moraalittomien interventionaalisuuteen:  interventionaalisuuteen on resepti valtava katastrofi. Ja tämä on jotain, että näemme Irakissa ja Afganistanissa. Meidän täytyy antaa ihmisten löytää tiensä. Jos naiset Afganistanissa haluavat vapautua, ne on tehtävä lujasti töitä. Ja voin kertoa teille, että kun vaimoni haluaa jotain minulta, tiedät, hän tietää miten se tehdään.
RT:  Humanitaarinen Imperialism: Ihmisperäisiä oikeudet myydä War keynote aiheesta kirjan kirjoittaa kuinka haukat "julisteen pojat interventioon - Kosovon ja Jugoslavian sotien - itse asiassa osoittavat päinvastaista, hirvittäviä seurauksia Yhdysvaltain interference.In seikka käsitteeseen jo Jos yhdysvaltalainen interventio tarkoittaa automaattisesti sitä maata ei enää kansallisen itsemääräämisoikeuden harjoittamista tai demokratian Washington väittää aiheuttaisi.
Kirjoittaja humanitaarisen imperialismi on professori Jean Bricmont, todella hienoa puhua teille.Miksi murskaavaa tästä käytännöstä?
Professori Jean Bricmont, kirjoittaja Humanitaarinen Imperialism: Katso, demokratia edellyttää suvereniteettia. Mitä Yhdysvallat tekee vaikutus on maailman diktatuuri. Jos otat pois kansan suvereniteetti jatkuva interventio, maksamalla opposition ostamalla vaalit niin edelleen, niin se on kuin diktatuuri.
RT: Jotkut sanovat jokainen Yhdysvaltain väliintuloa, koska Vietnam on epäonnistunut ja he vihaavat ihmisiä päähän niitä, joten miksi ne pitää häiritsevää?
Bricmont:  Se on kuin fanaattinen uskonto, se on meidän jihad. Tarkoitan ihmisoikeuksia väkijoukon ovat meidän jihadisteihin.
RT:  Humanitaarinen Imperialism luetellaan joitakin merkkejä peitellyn vallanvaihdos kampanja: media ruokkii huutaa "Anna sodan mahdollisuutta". Jos McCainin poseerata kuvia terroristien kanssa, Valkoinen talo väittää julmuutta on tapahtunut hetkellä se tarvitsee tekosyy hyökätä, tai julkkikset ovat osoittaneet äkillinen kiinnostus kaukaisissa talouksissa, se voi olla suunnitelma interventionistisen "jihad" tai tarkemmin sanottuna uusi "ristiretki" lännen.
Etsiä totuutta tosiasioista, tämä on Truthseeker


http://www.sott.net/article/275264-RT-exposes-the-hypocrisy-of-US-intervention-in-Ukraine-and-elsewhere-Ukraine-revolution-followed-leaked-CIA-regime-change-manual-to-the-letter

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: