Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Karzai Says Afghanistan Doesn’t Need US Troops

The

Karzai Sanoo Afganistanissa ei tarvitse Yhdysvaltain joukot



Kabulissa Afganistanissa (AP) - Viimeisessä osoite Afganistanin parlamentin lauantaina presidentti Hamid Karzai kertoi Yhdysvalloissa sen sotilaat voivat jättää vuoden lopulla, koska hänen armeija, joka jo suojaa 93 prosenttia maan, oli valmis ottamaan yli kokonaan.
Hän toisti asenne, että hän ei allekirjoita sopimusta Yhdysvaltojen kanssa, joka tarjoaisi jäljellä voima Yhdysvaltain joukkojen jäädä takana jälkeen poistamisessa, jollei rauhaa olisi ensin selvitettävä.
Afganistanin presidentti on suurta painetta allekirjoittaa kahdenvälisen turvallisuussopimuksen sopimuksen, jossa neuvoston merkkihenkilöt, että hän itse koolle suosittelevat, että hän allekirjoittaa sopimuksen. Voima olisi kouluttaa ja mentori Afganistanin omille joukoille, ja jotkut Yhdysvaltain erikoisjoukkojen myös jäädä metsästämään al-Qaida.
Kaikki 10 ehdokasta etsien puheenjohtajakaudella 5. huhtikuuta vaaleissa ovat sanoneet he allekirjoittavat turvallisuussopimuksen. Mutta Karzai itse ei näytä haluavan hänen perinnöstään sisällyttää sitoutuminen enää ulkomaisten joukkojen läsnäolo maansa.
Karzai tuotiin valtaan vanavedessä 2001 Yhdysvaltain johtama hyökkäys ja sen jälkeen voittanut kaksi presidentinvaalit __ vuonna 2004 ja uudelleen vuonna 2009. Mutta hän on viime vuosina kihlattu combatative nationalismi, hänen tunnin mittaisen puheen lauantai ole poikkeus.
"Haluan sanoa kaikille niille ulkomaille, jotka ehkä tavan vuoksi tai koska he haluavat puuttua, että heidän ei pitäisi puuttua", hän sanoi.
Otsikot: Afganistanin presidentti Karzai kertoo sota on le ... Toista video
Otsikot: Afganistanin presidentti Karzai kertoo sota on jäljellä ...
Karzai sanoi Afganistanin sota oli "määrätty" hänen kansakunta, oletettavasti 2001 hyökkäyksen, ja kertoi Yhdysvalloissa se voisi tuoda rauhaa Afganistaniin, jos se meni jälkeen terrori suojelualueita ja maat, jotka tukivat terrorismia, viittaus Pakistan.
Pakistan on monimutkainen suhde Taleban. Se tukee ryhmän ennen 2001 kaataa, ja vaikka nyt se on sodassa omalla militantteja, Afganistanin kapinallisia joskus löytää turvaa sen alueella.
Karzai kertoi parlamentille, joka piteli sen avaamisistuntoa tätä termiä, että turvallisuusjoukot olisivat tarpeeksi vahvoja puolustamaan Afganistaniin ilman apua kansainvälisten joukkojen.
Karzai askeleen alaspäin jälkeen ensi kuun presidentinvaaleissa. Alle Afganistanin perustuslain, hän on kielletty hakemasta kolmannelle kaudelle.
Hän tuli valtaan joulukuussa 2001, kun kansainvälinen sopimus allekirjoitettu Bonnissa, Saksassa, ja se vahvistettiin Loya Jirgan tai grand neuvostolle, että valittu väliaikainen hallitus lausua valmistautua samalla valtiollisissa vaaleissa. Myöhemmin hän voitti kaksi presidentinvaalit.
Näytä galleria
Afganistanin presidentti Hamid Karzai, keskusta, saapuu ...
Afganistanin presidentti Hamid Karzai, keskusta, saapuu avaamisistunnossa klo Eduskuntatalon Kabu ...
Suhteet Karzai ja Yhdysvallat ovat olleet syöksykierteessä koska hänen uudelleenvalintaa vuonna 2009, jossa Yhdysvalloissa ja useissa muissa maissa peritään laajaa petoksen. Karzai puolestaan ​​syytti heitä häiriöitä.
Puheessaan Karzai kehotti jälleen Taleban kapinalliset liittymään rauhanprosessiin, kun taas syytti Pakistania suojella Talebanin johdon. Hän ehdotti, että Pakistan oli takana tappaminen aiemmin tänä vuonna Taliban-johtaja, jotka tukivat rauhanprosessia. Kukaan ei ole ottanut vastuuta iskusta.
Koko hänen puheensa Karzai puhui saavutuksistaan ​​viime 12 vuotta, sanoi koulut toimivat, oikeudet annetaan naisille, energian hankkeita olivat tulossa verkossa ja Afganistanin valuutta oli vakiintunut. Karzai sanoi, että kun hän ensin otti vallan maansa eristettiin ja mitään ei toimi.
"Tiedän tulevan presidentin suojelee näitä myyntivoittoja ja painopisteet ja tekee parhaansa rauhan maassa ja minä, kuten Afganistanin kansalainen, tukee rauhaa ja yhteistyötä."
Afganistanin nykyinen parlamentti aikoo vastata useista keskeisistä kysymyksistä, mukaan lukien kiistelty laki poistamista naisiin kohdistuvan väkivallan.
Samaan Taleban julkaisi kaksi Afganistanin armeijan henkilökuntaa, kaapattu viime kuussa tappavan ratsioita kaksi sotilaallista tarkastuspisteet, puolustusministeriö sanoi lausunnossaan lauantaina. Miehet vapautettiin sen jälkeen, vanhimmat alueella rukoili niiden puolesta ja sotilaallisen suostunut luovuttamaan Taleban elimiä niiden kollegoiden jääneet taistelukentällä.
Hyökkäykset 23 helmikuu jäljellä 21 Afganistanin armeijan henkilöstön kuollut. Useat kapinalliset tapettiin myös.
___
Kathy Gannon on AP Special alueellinen kirjeenvaihtaja Afganistaniin ja Pakistaniin, ja voi seurata www.twitter.com / kathygannon

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

 4th Media » Karzai Says Afghanistan Doesn’t Need US Troops

Ei kommentteja: