Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » DPRK (aka, North Korea) Warns US Could Face Disastrous Consequences

4. Media »Pohjois-Korean (alias, Pohjois-Korea) varoittaa Yhdysvaltain voisi kohdata tuhoisat seuraukset

Pohjois-Korean (aka, Pohjois-Korea) varoittaa Yhdysvaltain voisi kohdata tuhoisat seuraukset

Post Kategoriat: Aasia
KCNA / neljäs Media Uutiset | lauantai, 15 maaliskuu 2014, 21:19 Peking

"Emme piilota enää merkittävä tavoite moniarvoisessa-ydinaseita on Yhdysvallat." (Pohjois-Korean)


Wall Street Journal

Entinen CIA: n johtaja varoittaa Cyber ​​uhkia Pohjois-Korea, raportit

"Tällainen hyökkäys käyttäisi sähkömagneettisen säteilyn mahdollisesti pyyhkiä pois 70% USA: n sähköverkkoon ja lamauttaa Yhdysvaltain puolustukset"
http://www.4thmedia.org/2013/05/23/the-us-at-risk-of-a-devastating-emp-attack-delivered-by-dprk-aka-north-korea/

Olen vahvasti samaa mieltä [Yhdysvaltain entinen CIA: n johtaja] R. James Woolsey ja [entinen CIA: n analyytikko ja pääjohtaja työryhmän National ja Homeland Security, neuvottelukunta kongressille] Dr. Peter Vincent Väännä että sähkömagneettisen pulssin (EMP ) uhka USA vaatii vahvin huomiota ( "Miten Pohjois-Korea saattaisi lamaannuttaa Yhdysvalloissa",  op-ed, toukokuu 21).

Maanpuolustuskorkeakoulun komissio Korean demokraattisen kansantasavallan julkaisi lausunnon perjantaina yhteydessä siihen, että Yhdysvaltain vihamielistä politiikkaa sitä kohti ja sen viime aikoina nojalla politiikan ovat menneet näin vakavan tapahtui, että niitä ei voida jättää huomiotta enää.

Lausunnossa todetaan:
Se ei ole mikään muu kuin Yhdysvallat, jota on tarkoituksellisesti rikkonut itsemääräämisoikeutta Pohjois-Korean, elämä ja sielu sen kansan vuosisadasta toiseen. Se on jälleen Yhdysvalloissa, vannonut vihollinen, joka on turvautunut ovela ja typerää siirtyy heikentää ideologia Pohjois-Korean ja kaataa sen sosiaalinen järjestelmä.
Maanpuolustuskorkeakoulun komissio Korean demokraattisen kansantasavallan selventää seuraavan periaatteellisen kannan Yhdysvaltain vihamielistä politiikkaa sitä kohti, joka edustaa yksimielistä tahtoa työväenpuolueen Korean, valtion, armeijan ja ihmiset:
Yhdysvaltojen olisi tehtävä poliittinen päätös perua sen vihamielistä politiikkaa kohtaan Pohjois-Korean ja poistamaan kaikki mukaisista toimenpiteistä, politiikan, tosin myöhässä.
Edellä mainittu politiikka on kovimmissa yksi horjuttaa ideologia Pohjois-Korean ja kaatamaan sen sosiaalinen järjestelmä voimalla Yhdysvaltain mallin demokratiaa ja markkinataloutta, ja niellä kaikki korealaiset ja koko Korean asevoimin aggressiota .
US kannattaisi nostaa itse kaikki epäoikeudenmukaisia ​​toimenpiteitä kaikilla aloilla ennen edessä katastrofaaliset seuraukset voidaan aiheutuvat sen anachronistic vihamielistä politiikkaa kohti Pohjois-Korean.

us-air-force-b-52-bomber.jpg

2. Yhdysvaltojen pitäisi olla oikea näkökulma ja kantaa Pohjois-Korean ydinpelotteeseen ja lopettaa käyttäytyy tyhmästi, kerroit löysä merkkijono holtiton huomautuksia, että "Pohjois-Korean purkaminen sen ydinaseita ensin" on "keynote" vihamielisen politiikan sitä.
Yhdysvaltojen olisi oikein ymmärtää, että Pjongjangin ydinpelotteeseen ei ole keino neuvotteluvaraa eikä leikkikalu, jota se innokas vuoropuhelua ja sokaissut suhteiden parantamista.
Lisäksi Pohjois-Korean ydinpelotteeseen ei suinkaan kummitusmainen keinoilla, jotka ei ole, kun se ei ole tunnustanut Yhdysvalloissa tai häviä, kun se on "tunnustettu" sen.
USA turvautuu mitä se kutsuu "kärsivällisyyttä strategia", toivoen Pohjois-Korean liikkua ja tehdä muutoksia ensimmäisen, mutta tällaisia ​​asioita haluamalla Washington ei koskaan tapahdu.
Se on stand Korean demokraattisen kansantasavallan odottamaan suurta kärsivällisyyttä, kun Valkoinen talo on bossed henkilö, jolla on normaali näkemystä ja ajattelutapaa.
Yhdysvaltojen olisi pidettävä mielessä, että ponnisteluja armeijan ja kansan Pohjois-Korean vahvistaa jopa sen ydinpelotteeseen itsepuolustukseksi jatkuu ja lisätoimenpiteitä ryhdytään osoittamaan voimin yksi toisensa jälkeen niin kauan kuin Yhdysvaltain ydinuhka ja kiristyksen jatkuu kuin nyt.

2004 Los Angeles-luokan sukellusvene USS ...

3. Yhdysvaltojen pitäisi lopettaa heti sen perusteettomaksi "ihmisoikeudet" maila vastaan ​​Pohjois-Korean, joka alkoi osana uutta vihamielistä politiikkaa jälkimmäisen.
Kansallinen suvereniteetti on tärkeämpää kuin ihmisoikeudet.
Luultavasti tämä on syy miksi USA on pitänyt enemmän vankeja kuin missään muussa maassa maailmassa, armottomasti heiluttivat teräviä miekkoja vastaan ​​vastustavat voimat valtion ja vaarantaa sen olemassaolon.
Pohjois-Korean ei myöskään näytä mitään armoa ja mielistellä pieni kourallinen vihamielinen elementtejä aiheuttamasta vahinkoa ideologian ja sosiaalisen järjestelmän valitsema kaikki ihmiset, jotka ovat mestareita suvereniteettia.
US kannattaisi mieleen oman liiketoimintansa on tietoinen siitä, missä se nyt on, ennen kuin puhuu pötyä noin toisten asioihin.
USA oli parempi perua sen kuluneet vihamielistä politiikkaa kohtaan Pohjois-Korean mahdollisimman pian ja muovaamaan uuden realistista politiikkaa ennen kuin on liian myöhäistä.Tämä olisi hyödyllistä paitsi täyttämään Yhdysvaltain etuja vaan myös turvallisuuden varmistamiseen sen mantereelle.
Yhdysvaltojen pitäisi arvioida tilanne pää kylmänä ja tehdä poliittinen päätös sopusoinnussa suuntaus ajat, selvitys toteaa.



Pjongjang, KCNA

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: