Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

Russian Deputy PM Laughs at Obama’s Sanctions

Russi

Venäjän varaulkoministerin PM Nauraa Obaman Seuraamukset

17 maaliskuu 2014 15:09
MOSKOVA - Venäjän varapääministeri nauroi pois presidentti Obaman seuraamus häntä vastaan ​​tänään kysyy "Toveri @ BarackObama" jos "jotkut prankster" keksi luetteloon.
Obaman hallinto osui 11 Venäjän ja Ukrainan viranomaiset seuraamuksia tänään rangaistukseksi Venäjän tuki Krimin kansanäänestyksen. Joukossa: avustajansa presidentti Vladimir Putin, ylhäältä valtion virkamies, vanhempi lainsäätäjät, Krimin virkamiehet, syrjäytetty presidentti Ukrainan ja Ukrainan poliitikko ja liikemies väitetään sidottu väkivaltaa mielenosoittajia vastaan ​​Kiovassa.
Jää nähtäväksi, onko pakotteet luopumaan Venäjää liittäen Krimillä, mutta yksi varhainen vihje siitä, että ne eivät ole tehokkaita tuli vain tunteja myöhemmin, kun presidentti Putin allekirjoitti asetuksen tunnustaa Krimin itsenäisenä valtiona, ehkä varhainen askel kohti liittämistä.
Yhdysvaltain virallinen ovat varoittaneet ylimääräisiä sanktioita Venäjän toimia, toivon että se estää Venäjää enempää agressiivisuutta Ukrainassa, mutta se ei näytä järkyttää usein outspoke varapääministeri Dmitri Rogozin.
GTY Dmitry Rogozin kb 140317 16x9 608 Venäjän varaulkoministerin PM Nauraa Obaman Seuraamukset
Venäjän varapääministeri Dmitri Rogozin on nähtävä tässä 17 heinäkuu 2012 tiedosto kuva tapaamisessa Intian ulkoministerin, SM Krishna New Delhi. Raveendran / AFP / Getty Images
Rogozin, ystävä näyttelijä Steven Seagal, vei Twitteriin nipistää Obama, tweeting hän ajattelee "jotkut prankster" keksi seuraamuksia lista
Myöhemmässä piipittää osoitettu "Toveri @ BarackObama", hän kysyi: "Mitä pitäisi tehdä niille, joilla ei ole tilejä eikä kiinteistöjä ulkomailta? Tai U ei ajattele sitä? "
Toinen venäläinen seuraamuksista luettelossa, Vladislav Surkov, myös näytti välinpitämättömiä.
Surkov, top Putin ideologi usein kutsutaan Kremlin harmaa kardinaali, kuulemma kertoi venäläinen sanomalehti, "Se on iso kunnia minulle. Minulla ei ole tilejä ulkomailla. Ainoat asiat, jotka kiinnostavat minua Yhdysvalloissa ovat Tupac Shakur, Allen Ginsberg ja Jackson Pollock. En tarvitse viisumia saada työnsä. Menetän mitään. "
Tässä joka osuu kanssa seuraamuksista:
Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat, että niistä seuraamuksia yksilöt olivat "avain ideologit ja arkkitehdit" Venäjän Ukrainan politiikkaa, mutta lisää, että jotkut Venäjän viranomaiset olivat mukana luettelossa niiden roolia hillitsemisessä "ihmisoikeuksien ja vapauksien" Venäjällä.
Seuraamusten jäädyttää varat American toimivallasta sekä estää amerikkalaisten pankkien liiketoimintaa nimettyjä yksittäisiä, lähinnä jäädyttämällä ne pois kansainvälisen pankkijärjestelmän.Seuraamuksia myös kieltämään heidän matkansa Yhdysvaltoihin. Erikseen, mutta koordinoidusti White House, Euroopan unioni ilmoitti pakotteita tänään 21 henkilöä, että se aikoo nimetä myöhemmin.Yhdysvaltain viranomaiset kertoi, että Yhdysvaltain ja Euroopan listoja "päällekkäin" jollakin alueella, mutta kieltäytyi kertomasta, miten.
Vaikka jotkut seuraamuksia virkamiehet ovat lihavoidut nimet, Valkoinen talo muutto ei todennäköisesti vaikuta Venäjän päätöksenteon osalta Krim pyrkimyksellä liittyä Venäjän federaatioon.Venäjän osakemarkkinoiden todella parani uutinen, että niin harvat virkamiehet sisällytettiin luetteloon.Yhdysvaltain viranomaiset varoittivat, että jos Venäjä ei mene eteenpäin liittämistä Krimin, lisäseuraamukset seuraa, enemmän, kovempia toimenpiteitä tulemaan jos Venäjä yrittää tulla Itä-Ukrainassa.
 Kremlin avustajansa
Vladislav Surkov - aide presidentti Vladimir Putin, hän oli kerran pidetään yhtenä Venäjän tehokkain miehet. Hän on kutsuttu Kremlin "harmaa kardinaali" roolistaan ​​teho välittäjä kulissien takana. Hän on myös hyvitetään arkkitehti Venäjän poliittisen järjestelmän, jossa valta keskittynyt puheenjohtajakaudella. Aiemmin hän sai kiitosta muotoiluun ideologian hallitsevan Yhtenäinen Venäjä puolueen. Hän on myös kirjoittanut rock-musiikin sanoituksia ja huhutaan kirjoittanut kirjan.
Sergei Glazyev - taloudellinen avustaja Putin jotka valvoivat suhteita Ukrainaan. Hän usein puhallettu protestiliikkeen Kiovassa ja oli suorapuheinen hänen kritiikkiä Amerikan ja Euroopan tuki protesteja.

Top valtion virkamies
Dmitry Rogozin - suorapuheinen, inflaatiovastainen varapääministeri, hän on tiettävästi läheinen ystävyys Hollywood-näyttelijä Steven Seagal. Jäsenenä pääministeri Dmitri Medvedevin hallitus, Rogozin vastaa asevoimien ja aseteollisuuden.
 Venäjän lainsäätäjät
Elena Mizulina - vanhempi lainsäätäjä, hän pidetään yhtenä Kremlin moraalin lainvalvojien parlamentissa. Hän on ehkä parhaiten tunnettu mukana kirjoittamassa viime vuoden homoseksuaalinen "propagandaa" laki, joka herätti suuttumusta ulkomailla. Hän ehdotti myös toimenpide antaa ukrainalaisia ​​Venäjän passi.
Leonid Slutsky - lainsäätäjä vuonna parlamentin alahuoneen. Hän on puheenjohtaja valiokunnan IVY asioiden, Euraasian integraatio, ja suhteet maanmiestensä. Hän oli yksi Venäjän osallistuvien tarkkailijoiden sunnuntain kansanäänestys Krimillä.
Andrei Klishas - jäsen ylähuone, liittoneuvosto, joka ehdotti vastatoimiin, jos Länsi-Venäjän vastaisia ​​pakotteita. Hän on puheenjohtaja liittoneuvoston komitean valtiosääntöoikeuden, oikeudellisen ja lakiasiat sekä kansalaisyhteiskunnan kehittäminen. 
Valentina Matvijenko - johtaja liittoneuvoston, hän on kaikkein ylin lainsäätäjä seuraamuksista luettelossa.

Krimin virkamiehet
Sergey Aksyonov - Kun hämärä pro-venäläinen poliitikko Krimillä, hän on nyt julistettu pääministeri.
Vladimir Konstantinov - on hiljattain ilmoitettu puhujan Krimin parlamentissa.

Ukrainan viranomaiset
Viktor Medvedtšukin - pro-venäläinen poliitikko, hän on rangaistu ottaa "olennaisesti avustaa, sponsoroituja tai antanut taloudellista, materiaalista tai teknistä tukea" ja epäluottamuslauseen presidentti Viktor Janukovitshin. Ukrainan oppositio on syyttänyt häntä orchestrating tai avunanto tehoisku mielenosoittajia ja opposition.
Viktor Janukovitshin - syrjäytti Ukrainan presidentti. Hänet valittiin vuonna 2010, mutta jahtasi toimestaan ​​protestit viime kuussa.an Deputy PM Laughs at Obama’s Sanctions

Ei kommentteja: