Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

'Putin wants to be seen as the opposite of the current Ukrainian government' - analyst - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

"Putin haluaa nähdä vastakohdaksi nykyisen Ukrainan hallitus" - analyytikko - Uutiset - VOR Haastattelut - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video19 maaliskuu 2014, 05:21

"Putin haluaa nähdä vastakohdaksi nykyisen Ukrainan hallitus" - analyytikko

"Putin haluaa nähdä vastakohdaksi nykyisen Ukrainan hallitus" - analyytikko

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Krimin johtajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jotta tasavallan Krimin ja kaupunki Sevastopol osa Venäjän federaation. Hänen osoite eduskunnassa Venäjän johtaja korosti, että Krimillä on aina ollut Venäjän olennainen osa ja kaikki Krimillä on aina ollut yhteydessä Venäjän historian. VR: n poliittinen analyytikko Dmitri Babich korosti Putin julistaa Krimin olennainen osa Venäjää.

Putin sulki siirto Krimin Ukrainaan takaisin vuonna 1954 sanomalla siirto oli perustuslain vastainen ja taakse järjestetyn vaiheissa.
Kommentoi kansanäänestys, joka tapahtui Krimin viime sunnuntaina Mr.Putin sanoi, että äänestys oli osoitus ihmisten freewill ja väitti tulokset äänestyspaikkojen olivat vakuuttavia.
Mr.Putin vakuutti sotilaallinen interventio Ukrainassa ei ollut pöydällä, mutta toisti maan valtasi kaaoksen radikaalien takavarikoimalla valtaa. Hän myös kiisti Länsi syytökset siitä, että Venäjä hyökkäsi Krimin ennen kansanäänestystä sanomalla, että Venäjän joukot olivat jo siellä mukaisesti edellisen kansainvälisissä neuvotteluissa.
Venäjän presidentti toisti Venäjän koskaan halunnut vastakkainasettelua ja päättyi kumppaniensa kanssa ja aina tarjonnut yhteistyötä eri aiheista. Ukraina, Putin sanoo on aina ollut ja tulee aina olemaan Venäjän tärkein kumppani. Ja Venäjän ja Ukrainan suhteet ei pitäisi panttivankina jossain aluekiistoja.
Mutta hän myös lupasi, että Venäjä tekee mitä sen täytyy suojella venäläisten oikeuksia ulkomailla asuvien käyttäen "poliittisia, diplomaattisia ja oikeudellisia keinoja."
VR: n poliittinen analyytikko Dmitri Babich korosti Putin julistaa Krimin olennainen osa Venäjän federaatiota.
"Uskon, että vuodesta PR näkökulmasta, että oli erittäin onnistuneen puheen. Vladimir Putin voida arvostella monista asioista, mutta hän paljasti olevansa hyvä puhuja useaan otteeseen ja tämä on luultavasti suurin tällainen tilaisuus aikana koko uransa. Haluan korostaa, että minulle tärkein hetki oli se, että ei tule Etelä-Ossetian skenaario Krimin. Krimin tulee osa Venäjän federaatiota, mutta Putin teki myös selväksi, että tämä ratkaisu ei sovelleta Donetsk, Harkova ja muut itäiset alueet Ukrainan. Hän teki myös selväksi, että vähemmistöt Krimillä ei vainota. Hän ehdotti, että Krimin tulisi olla kolme valtion kielet: Venäjä, Ukraina ja tataari. Joten mielestäni tällä tavalla hän haluaa pitää todellisena vaihtoehtona nykyisen Ukrainan hallitus, joka ei ole pystynyt julistamaan venäjän virallinen kieli, ei sanoa toisen valtion kielen monta vuotta. Ja yleensä jopa Putinin kriitikot ehkä samaa mieltä tosiseikkoja puolella puheessaan. Haastan sinut löytää yksi tapaus, kun hän puhui historiasta ja kun hän oli epätarkka tai hän valehtelee. Annoin useita asiasta haastatteluja eri kansainvälisiä radioasemia ja kukaan ei löytänyt yksi lause puheessaan, että olisi vastoin historiaa. "
Erikseen, Dmitry Babich tarkoitetun EU: n pakotteita Venäjää vastaan, jossa hän sanoi tekisi mitään vaikutusta.
"Pakotteet ovat vain huonoa ja epäloogista. Yksi henkilöistä, jotka oli niin sanoa säröillä alas päällemme, on Jelena Mizulina mutta hän ei koskaan ollut erityinen rooli Krimin asioita tai Venäjän suhteet Ukrainaan. Hän on tehnyt jonkinlaisen bogyman jonka Länsi tiedotusvälineiden ja Venäjän liberaali media, koska hän oli yksi aloitteen tämän lain homoseksuaalista propagandaa alaikäisille. Mutta se on outoa, että tämä henkilö on sisällytetty laki, joka on tarkoitus rangaista ihmisiä, jotka jotenkin häiriintynyt Ukrainan alueellista koskemattomuutta. Joten minun vaikutelma on, että Yhdysvaltain hallitus ja EU: n, kun he tekevät kaikki nämä mustia listoja, he perustavat päätöksensä vaikutelmia liberaali lehdistö Venäjällä, Ukrainassa, Yhdysvalloissa itsessään. vihatuimpia luvut , ihmiset vihasivat valtavirran liberaalin pro-Länsi lehdistön Ukrainassa Venäjällä näihin luetteloihin. Ja tämä tulee loppujen uhkia, jotka Venäjän viranomaiset ovat saaneet kuulla vähintään 2 vuotta. Mielestäni tämä Magnitskin lista oli erinomainen varoitus kaikille Venäjällä että on vaarallista pitää omaisuuden Yhdysvalloissa tai Euroopan unionissa varsinkin jos olet rikas henkilö liitetty Venäjän hallitukselle. Joten, minä vain pitävät näitä pakotteita tyhmä. Ne eivät ole lieviä, ne eivät ole liian ankara, he vain osui väärään tavoitteet. "

Ei kommentteja: