Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

Crimea re-joins Russia after US/nazi coup in Ukraine: honorary sanctions - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Krimin uudelleen liittyy Venäjän jälkeen USA / natsien vallankaappaus Ukrainassa: kunniajäseneksi pakotteita - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, In18. maaliskuuta, 23:34

Krimin uudelleen liittyy Venäjän jälkeen USA / natsien vallankaappaus Ukrainassa: kunniajäseneksi seuraamuksia

Krimin uudelleen liittyy Venäjän jälkeen USA / natsien vallankaappaus Ukrainassa: kunniajäseneksi seuraamuksia

Vuonna historiallinen hetki ihmiset Krimin ovat odottaneet yli 20 vuotta presidentti Venäjän federaation Vladimir Putin allekirjoittivat sopimuksen, jossa tasavallan Krimin virallisesti mahdollistaa liittymisen Krimin ja Sevastopolin Venäjän federaatioon. 

Siitä hetkestä allekirjoittamisen tasavallan Krimin ja liittovaltion kaupunki Sevastopol ovat nyt osa Venäjän federaatiota. Sopimus on täysin voimassa, mutta täytyy käydä läpi virallisen ratifiointiprosessia. Sopimuksen mukaan Venäjä, enemmistön kieli on Crimeans ja joka kiellettiin juntta Kiovassa, Ukrainan ja Krimin tataari on virallisia kieliä.Se on hetki iloa nyt vapaan kansan Krimin ja kaikkien venäläisten keskuudessa.
Venäjän federaatio, pakko suojella venäläisten oikeuksia ja etnisten vähemmistöjen Krimillä alkaen ryösteleviä uusnatsien junttaa, joka kaappasi vallan Kiovassa ja oli aktiivisesti vaatinut terrori-iskujen ja selvitystilaan kaikkien venäläisten ja vähemmistöjen, onnistui siinä loistavasti ilman yhtään laukaus on ammuttu, on tyytyväinen kukkia ja kyyneleitä. Venäjä auttoi sitten Krimin ihmiset vihdoin saada äänensä kuuluviin historiallisessa kansanäänestyksessä, joka näki ihmiset lähes yksimielisesti äänestää palata kotimaahansa Venäjän federaatioon. Kansa on puhunut, ja sopimus on allekirjoitettu, tasavallan Krim on nyt osa Venäjää.
Joissakin hänen kovimmissa kommentteja tasalla tekopyhyys West Venäjän presidentti Vladimir Putin muutti pois lause kaksinaismoraalia sanomalla West on osoittanut primitiivinen kyynisyyttä. Puheessaan Venäjän hallitukselle presidentti Putin lainasi Kosovon päätöksen ja puhui uhkia West horjuttaa ja tehdä pahempaa ihmisten elämään Venäjän.
Kunniatohtorin määräämät seuraamukset Knuckle vetäminen West
Huolimatta siitä, että liittyminen ja yhdistymisen Krimin Venäjän federaation kanssa käytiin rajoittaa tiukasti kaikki kansainväliset ja kansalliset lait ja standardit, mukaan lukien YK: n peruskirjan Yhdysvaltojen ja sen nöyristellä Euroopan unionin korvikkeita ja muut "liittolaiset" ovat käynnistäneet pakotteita tulokset Venäjän ja Krimin kansalaisten ja virkamiesten ja ovat jopa menneet niin pitkälle kuin keskeyttää Venäjän osallistumista G-8.
Venäjän lainsäätäjät ja Kremlin ovat olleet erittäin laulu siitä ridiculousness Yhdysvaltain suunniteltu pakotteiden kaikki Venäjän kansanedustajat kulkee julkilausuman sanomalla ne vapaaehtoisesti sovelletaan USA / EU: n pakotteita ja Kremlin sanovat, että he katsella niitä ironiaa ja sarkasmia.
Monet Venäjän lainsäätäjät, virkamiehet ja muut näkevät pakotteiden luetteloon kunnia ja jopa "Oscar" Washington, tunnustuksena, että he ovat puolustaneet Äiti Venäjä. He toistivat aiemmin sanoja Ramzan Kadyrovin, johtaja Tšetšenian tasavallassa, joka sanoi olisi kunnia olla tässä luettelossa ihmisten kanssa, jotka ylpeänä puolustamaan kotimaataan ja hän lisäsi, että hän olisi loukkaantunut, jos hän ei huipuksi.Henkilökohtaisesti olisin mielelläni olla, että luetteloon samoin, ehkä joku Washington vie minut ylös se?
Syitä rangaista USA
Kalju-kohtaamia valheita ja likinäköinen omahyväisyys, jolla USA demonizing Venäjä ja presidentti Putin ovat niin räikeitä ja räikeä, että ne ovat historiallisia suhteessa.Washington on selvästi tullut hulluksi uhkailemalla horjuttaa sisäisestä tilanteesta maan ja helmiä, kuten Venäjä on huoltoasema naamioitunut maassa. Olen eri mieltä, ja vastata McCainin luonnehdinta sanomalla USA / NATO on kansanmurhan kuolema kone hoitaa suuruudenhulluja ja massa murhaamisesta sotarikollisia perustuu kansanmurhasta rakennettu orjia ja tarvitsee lakkautettiin ja aseeton ennen kuin se tappaa enää viattomia ihmisiä tai tunkeutuu toisen maassa.
Paluumatkalla, kun laadin luettelo syistä, miksi USA olisi itse seuraamuksia maailman yhteisöä. Tarkoitan reaalimaailman yhteisöä, ei USA / NATO / EU / Colonies "maailman yhteisö". Näyttää siltä, ​​että on tullut aika julkaista sen.
Seuraavassa on luettelo syistä, että Yhdysvallat olisi edessään kansainvälisiä pakotteita. Näiden seuraamusten on siirrettävä myös client todetaan, liittolaisia, Naton ja kaikille elimille, valtioita ja järjestöjä, jotka ovat auttoivat ja edistivät Yhdysvaltojen suunnitelmistaan ​​ja ilkeä sekaantumisesta kaikissa maailman maissa.
9-11
Sillä suorittamista murhasta 2999 viattomia siviilejä ja liittyvät terrorin ja omaisuuden tuhoaminen yhteisessä USA / Israelin / Saudi musta toiminta palvelemaan katalysaattorina World Military herruudesta suunnitellusti Dick Cheney ja Project New American luvulla ja myöhemmin kansi ylös ja puutteellisella tutkia ja tarjota kaikille kansalaisille maailman todellisen ja uskottavan selityksen siitä, valvotut purkutyöt, puuttuminen lentoa jne..
Turvallisuus valtio / perustuslaki
Täytäntöönpano laittoman autoritaarisen turvallisuuden valtio Yhdysvalloissa riisuneesta ihmisiä heidän vapauksia, kansalaisvapauksia ja ihmisoikeuksia ja tuhoaminen maan perustuslain kaikki tehtiin kumouksellista luonne ja tahdon vastaisesti amerikkalaisia.
Kiinteä Vaalit
Ei ole pannut täytäntöön vaalijärjestelmä, joka heijastaa kansan ääntä, koska se ei ole se sallisi kansainvälisten vaalien tarkkailijat ja käyttö sähköisen äänestyksen koneiden ennalta asetettuja tuloksia.
Freedom of the Press
Uhkaava, vaientaminen, valvontaan ja sensurointi lehdistö ja kaikki tiedotusvälineet siten strippaus pois ihmisten itsemääräämisoikeuteen Yhdysvaltojen saada tietoa ja pystyä tekemään koulutettuja ja kiinteitä päätöksiä, jotka vaikuttavat suoraan heidän elämäänsä ja hyvinvointiaan ja antaa heille vielä tärkeämpää pitävät johtajat ja heidän hallitusta tilille tavanomaisia ​​oikeudellisia ja demokraattisin keinoin.
Ilmiantajien
Vainon ja vangitsemisen ilmiantajien ja jokainen, joka paljastaa, yrittää paljastaa, asiakirja tai puhuu vastaan ​​Yhdysvaltain hallitus lainvastaisuudesta.
Julian Assange / Wikileaks
Demonisointiin ja tuomioistuinten ulkopuolisia satunnaisia ​​vainon Julian Assange ja Wikileaks organisaatio ja kaikkien niiden lähteistä, yhteistyökumppaneille ja jopa kävijää.
Internet / Hactivists / Anonymous
Kuoleman Aaron Shultz ja vangitsemisen hacktivists kuten Jeremy Hammond ja sodan USA on taistellut ryhmät kuten Anonymous. Vainoamisen ja törkeämmin pitkät vankeusrangaistukset he ovat saaneet loukkaa heidän oikeuksiaan oikeuden, vapauden tyranniasta ja muita ihmisoikeuksia. Heidän yrittää hallita Internet ja käyttää sitä maailmanlaajuinen valvonta / manipuloinnin välineenä loukkaa kaikkien ihmisten oikeutta olla vapaa tarpeetonta valvontaa, tiedostamaton vaikutus ja ihmisten perustarpeiden yksityisyyttä.
Rasismi
Huolimatta retoriikasta ja ottaa musta presidentti Yhdysvalloissa ylläpitämä rikkaan valkoisen vähemmistön, joka ei edusta meikki maan. Institutionalisoitu endeeminen rasismia, edistää, tukea ja kehittyneet valtion taloudellisilla, koulutus-, lääkintä-, poliittiset, poliisi ja muut keinot tekee Yhdysvaltain ei-valkoisen väestön sorretuimpien planeetalla. Ohjelmointi hyväksyä tätä status quo-koulutusjärjestelmän ja kyvyttömyys vähemmistöjen löytää oikeuteen tai jopa turvata heidän ihmisoikeuksiaan ei ole jotain, joka on voitava seistä nykymaailmassa.
Alkuperäiskansat
Jatkunut ahdinko ja kansanmurha totta maanomistajia istuimilla ne, jotka kutsuvat itseään amerikkalaiset ja kieltäytyminen hallitusta tekemään mitään liikkua jotta epäkohtiin, palauttamista tai mitään perustavanlaatuisia ihmisoikeuksia, jotka on myönnetty kaikille ihmisille. Jatkoi opetusta väärän historian väestön määrä on aivopesua ja tekee väestön osapuoli hirveä peitellä.
Vankilat
Kohtuuttoman korkea vangeista Yhdysvalloissa, kidutus, eristäminen ja toteutus.Epäoikeudenmukainen oikeusjärjestelmä, naurettavan pitkiä tuomioita vähäisissä rikoksissa ja kohtuuton määrä ei-valkoiset yksityistetty vankeinhoitolaitoksen ovat myös syitä esittää sanktioita.
Human Rights
Yhdysvallat jatkaa ihmisoikeuksien rikkomista kaikilla tasoilla, mukaan lukien naisten oikeudet, lasten ja oikeus olla vapaa saamasta hyväksyä elämäntavat, jotka eivät vastaa hyväksytyt normit.
Aggressiivinen Wars
Käynnistämiselle aggressiivinen sotia Jugoslaviaa vastaan, Serbia, Irak, Afganistan, Libya ja yrittää Syyriaa. Aggressiivinen sota on vakavin rikoksista ihmisyyttä vastaan ​​ja on luokiteltu rikoksen rauhaa vastaan. Nämä sodat käynnistettiin ilman uhkaa hetkellä mikään sodanjulistus ja kaikki perustuvat väärää todistusaineistoa.
Kidutus
Välittämättä kansainvälisen oikeuden ja Geneven yleissopimusten ja toteuttamalla valtion sponsoroima ohjelma kidutuksesta.
Guantanamo
Ylläpitää laitonta Eksterritoriaalisten toistaiseksi pidätykset ja kidutus facility jonkin toisen suvereenin valtion ja kaikki rikokset siellä myös käynnissä säilöön satoja viattomia miehiä ilman oikeudenkäyntiä tai oikeussuojakeinoja.
Drones
Käytännössä ilman oikeudenkäyntiä toteuttamista ryöstää surmansa of oikeutta oikeudenkäyntiin tai kohtaamaan heidän syyttäjäsi sekä eksterritoriaalista luonne Droonien lakot ja valtava määrä viattomia ihmisiä teurastetaan.
Resurssit / Saastuminen
Käyttäen yli 40% koko maailman varoista samalla jopa alle 8% maailman väestöstä sekä tuhoaminen maat, metsät, meret ja tunnelmaa, kun käytät tapa viedä likainen teollisuuden ja varastaa resursseja muusta maailman.
Pesäkkeitä
Se säilyttää siirtomaa valvonnan Puerto Rico sitouttaa kansanmurhan alkuperäiskansojen ja ei salli ihmisten oikeutta itsemääräämiseen.
NSA vakoilu
Vakoilee kaikkia maailman kansalaisia ​​ja kaikkien hallitusten ja virkamiesten ja käyttää tietoja kiristystä, manipulointia ja kehittyvän imperiumin.
Sponsoroivat terrorismia
Luominen Al-Qaidan ja työskentelee salaiseen terroristien kanssa Irakissa, Syyriassa, Libyassa, Afganistanissa, Pohjois-Irlannissa ja muissa paikoissa. Edistää terrorismia vääriä uhkaa perustella joukkoseurantaan ja strippaus pois ihmisoikeuksien ja vapauksien.
NATO
Perustamista ja laajentamista maailmanlaajuisen aggressiivinen sotilaallinen voima suunniteltu sitoutumaan aggressiivisia hyökkäyksiä ja pakottaa maat nöyristellä noudattamista.
Ukraina
Rahoitus, koulutus, viritys ja tukemalla uusnatsien elementtejä ja sitten käyttää niitä suorittamaan laitonta kaataa demokraattisesti valitun hallituksen. Käyttämällä USAID ja muiden järjestöjen horjuttaa ja manipuloida väkiluku suvereenin maan. Menojen 5000000000 dollaria veronmaksajien rahaa ilman tietoa tai lupaa ihmisten horjuttaa Ukrainan. Yritä ja sitten järjestää nukkehallitus, joka ei edusta kansaa. Killing poliisin ja mielenosoittajien. Aiheuttaa levottomuutta, terrorisoivat väestöä ja strippaus ryhmien ihmisoikeuksien mukainen oikeus kielensä tai heidän henkensä. Peittelyyn tai välittämättä näyttöä murhasta ja korkea rikoksia. Tilaaminen kaataa sanoi hallituksen.Sijoitus maksetaan palkkasotureita valtion alueella maan. Suunnittelu vääriä lippuja hyökkäyksiä. Tukemalla natsismi elementit ja unohdetaan Nürnbergin oikeudenkäynneissä kieltäminen. Yritetään järjestää läpi korvikkeita terrori-isku siviilejä vastaan ​​Krimillä, jne., jne.
Obama
Ottaa presidentti, joka tilaa viikoittain laittomat teloitukset mukaan drone, nauroivat hautajaisissa Nelson Mandela ja tekee edelleen pilkkaa rauhan ja kansainvälisen oikeuden pitämällä Nobelin rauhanpalkinnon.
War Crimes
Kieltäytymisestä aloittaa tietää sotarikollisten kuten George Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld ja muut ennen ICC ja lain antamista kutsutaan "Haagin Invasion Act", joka sallii Yhdysvaltojen hyökätä Haagin jos sellainen US sotarikollinen tuodaan ennen sitä.
Financial manipulointi
Käyttö rahoitusmarkkinoilla, välineiden ja instituutioiden orjuuttaa maihin, manipuloida valtioiden ja hallitusten ja rahoittaa laitonta toimintaa, kuten terroritekojen, tukea huumekauppa, laittomien aseiden toimitukset, laiton resurssien saavuttamista, jne., jne..
Plus
Seuraavassa on luettelo maista, joissa Yhdysvallat on järjestänyt vallankaappauksen États tukemana vallankumouksia, kaadettu hallituksia, hyökkäsi, liitteenä tukemana ryhmiä tai joukkoja, jotka kukistivat tai yrittänyt kaataa hallituksia tai suorastaan ​​teloitettiin johtajia.
Afganistan, Albania, Angola, Argentiina, Bolivia, Bosnia, Brasilia, Kambodža, Chile, Kiina, Kolumbia, Colorado, Kongo, Kuuba, Detroit, Dominikaaninen tasavalta, Egypti, El Salvador, Saksa, Kreikka, Grenada, Guam, Guatemala, Haiti, Hawaii, Honduras, Indonesia, Iran, Irak, Korea, Kuwait, Laos, Libanon, Liberia, Libya, Makedonia, Meksiko, Nicaragua, Oman, Pakistan, Panama, Filippiinit, Puerto Rico, Venäjä, Samoa, Saudi-Arabia, Somalia, Etelä-Dakota , Sudan, Syyria, Turkki, Uruguay, Neuvostoliitto, Venezuela, Vietnam, Neitsytsaaret, Jemen, Jugoslavia ja Zairen (Kongon).
Mitä he ovat tehneet ja tekevät intiaanien saattaa myös lisätä luetteloon ja kansanmurhan alkuperäiskansojen on perusta endeeminen "amerikkalainen" rasismin ja "poikkeusasema" on myös mainittava.
Päätelmä
Kansainvälisesti on enemmän syitä, miksi maailman yhteisön olisi käynnistettävä pakotteita Yhdysvaltoja vastaan. Joten kuten näette tekopyhyys Yhdysvaltain suhteessa Venäjään auttamaan venäläisiä elää vapaana ja rauhassa, kun taas kieltää oikeutusta laiton juntan natsi "hallitus" ei ole vain historiallinen suhteessa, se on ylittänyt valtakunta mielisairas. Olen rehellisesti sitä mieltä, epätoivoisena estää oman lähestyvästä romahtaa, he ovat menneet hulluksi. Ja kiitos, lisää minut listaan.
Näkemyksiä ja mielipiteet tässä ovat omat. Voin olla tavoitettavissa robles@ruvr.ru.
http://voiceofrussia.com/2014_03_18/Crimea-re-joins-Russia-after-US-nazi-coup-in-Ukraine-honorary-sanctions-7313/ternational ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: