Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Malaysian Airlinesin pelkäämään pahinta "kadonneeksi plane mysteeri syvenee - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Malaysian Airlinesin pelkäämään pahinta "kadonneeksi plane mysteeri syvenee - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumist09 maaliskuu 2014, 09:56

Malaysian Airlinesin pelätä pahinta "kadonneeksi kone mysteeri syvenee

Play
Nykyinen aika00:00
/
Kesto Aika00:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mykkä

Kohtalo puuttuu Malaysian Airlines Flight MH 370 on edelleen mysteeri, kun se katosi tutkasta kartoitettiin yli 24 tuntia sitten, maan siviili-ilmailun päällikkö on sanonut. Malesian Liikenneministeri ilmoitti tiedotusvälineille, että tutkijat saivat tutkii identiteettiä kaksi matkustajaa, jotka matkustivat varastettuja salasanoja lentoyhtiöt Yhtiö sanoi, että "pelkäsi pahinta".

"Pelastustoimet jatkui viime yönä, kunnes tänä aamuna. Meidän täytyy kertoa, että emme pysty paikantamaan tai näe mitään. Siksi ei ole mitään uutta kerrottavaa," pääjohtaja Department of Civil Aviation, Azharuddin Abdul Rahman, sanoi sunnuntaina.
Boeing ilma kuljettaa 239 matkustajaa ja miehistön menettänyt yhteyden lauantaina matkalla Kuala Lumpur Pekingiin.
On käynyt ilmi, että eurooppalaisista nimetty matkustajaluettelo oli sekä menettäneet passeja Thaimaassa, kahden viime vuoden aikana.
Lauantai-iltana, diplomaatit vahvisti, että eurooppalaisista listattu matkustajaluettelo - Italian, Luigi Maraldi ja Itävallan, Christian Kozel - ei olisi ollut lennolla ja turvallinen ja hyvin. Maraldi oli hänen passinsa varastettiin Thaimaassa viime vuonna ja Kozel n varastettiin alueella kaksi vuotta sitten.
Lento oli codeshare Kiinan kanssa Etelä-ja kaksi ihmistä nimetty Maraldi ja Kozel luettelossa varata yhdessä kautta Kiinan lentoyhtiö, kiinalaiset tiedotusvälineet kertoivat. Yhtiö sanoi, että oli CCTV kuvamateriaalia kaksi ihmistä, jotka tarkastetaan niin Maraldi ja Kozel.
Identiteetit kaksi muuta matkustajaa ovat myös tutkittavana, vaikka ei ole raportoitu sabotaasin tai väitteet hyökkäys.
Vaikka mysteeri näyttää vähän merkkejä se heikensi luottamusta muiden kanssa matkustaville Malaysian Airlines. Ne, tarkistaa osoitteessa Kuala Lumpur lentokentällä sunnuntaina olivat filosofinen.
Reuters lainasi Sundra Rao, Malaysian Airlines matkustaja aloittamassa Lontooseen: "No, siellä on paljon kommelluksia maailmassa, mutta elämä on mentävä. Se tapahtui eilen ja tänään, lennän pois Lontooseen. I ' ve jo varannut lipun Kuukausi eteenpäin. "
Toinen Malaysian Airlines matkustaja, joka vain antoi hänen nimensä Trevor, kertoi: "Ei ole mitään syytä, miksi ei, koska se on hyvä lentoyhtiö. Se on kertaluonteinen. Emme tiedä mitä on tapahtunut vielä, onko se ilma tai jotain muuta olisi voinut tipahtaa taivaalta. "
Kuin etsiä Flight MH 370 menee omaisille puuttuu sen kanssa olivat vielä kerätä Pekingissä sunnuntaina odottamaan uutisia. Kokonaismäärästä 239 matkustajaa, yli puolet oli kiinalaisia. 12-vahva ohjaamomiehistön olivat kaikki Malesiasta.
Lue lisää:
Venäjän Ääni, Reuters, Guardian
Vietnam , Kiina , Malesia , lento-onnettomuudessa , matkustajalentokone , lentoyhtiöt , Maailmaa, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: