Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Crimean leaders' steps based on intl law, Putin tells Cameron, Merkel - Kremlin - News - Politics - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Krimin johtajien toimenpiteet perustuvat Intl lakia, Putin kertoo Cameron, Merkel - Kremlin - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajanko09 maaliskuu 2014, 18:09

Krimin johtajien toimenpiteet perustuvat Intl lakia, Putin kertoo Cameron, Merkel - Kreml

Krimin johtajien toimenpiteet perustuvat Intl lakia, Putin kertoo Cameron, Merkel - Kreml

Presidentti Vladimir Putin keskusteli puhelimitse Britannian pääministeri David Cameron ja Saksan liittokansleri Angela Merkel, Kremlin lehdistöpalvelu ilmoitti sunnuntaina.

"Putin teki pisteeseen, että toimiin, joita laillinen Krimin viranomaiset perustuvat kansainväliseen oikeuteen ja tarkoituksena on suojella oikeutettuja etuja väestöstä Krimillä," lehdistöpalvelu sanoi.
"Venäjän presidentti sanoi myös, että nykyinen Ukrainan viranomaiset eivät tee mitään hillitä äärikansallisen ja radikaali joukkojen iskujen sitoutunut Kiovassa ja monilla muilla alueilla," Kremlin lehdistöpalvelu sanoi.
Venäjän presidentti Vladimir Putin on oli puhelimitse yhteydessä Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Britannian pääministeri David Cameron Ukrainan tilanteesta ja tulevista kansanäänestys Krimillä, Kremlin lehdistöpalvelu raportteja.
"Keskustelut jatkoi siitä erittäin monimutkainen yhteiskunnallis-poliittinen tilanne Ukrainassa sekä kysymyksiä 16 maaliskuu kansanäänestys Krimillä. Eroista huolimatta niiden tilannearvion, puolin ilmaisseet yhteistä huolta kiristyneen tilanteen lievittämiseksi ja nopeasti tilanteen normalisoimiseksi ", raportissa sanotaan.
Hallituksen vaihtuminen joissa jokainen merkki väkivaltainen vallankaappaus tapahtui Ukrainassa 22. helmikuuta. Rada oli oikeastaan ​​pakko syrjäyttämään presidentti Viktor Janukovitshin, nimittää Alexander Turchynov vt, eduskunnan ja Supreme Commander-in-Chief of Armed Forces, ja soittaa ennenaikaiset vaalit varten 25 toukokuu.
Helmikuun, Arseni Yatsenyuk nimitettiin uusi hallitus.
Vladimir Putin myös pisteeseen, että toimiin, joita laillinen Krimin viranomaiset perustuvat kansainväliseen oikeuteen ja tarkoituksena on suojella oikeutettuja etuja väestöstä Krimin.
"Venäjän presidentti sanoi myös, että nykyinen Ukrainan viranomaiset eivät tee mitään hillitä äärikansallisen ja radikaali joukkojen iskujen sitoutunut Kiovassa ja monilla muilla alueilla," Kremlin lehdistöpalvelu sanoi.
Presidentti Janukovitsh sanoi lehdistötilaisuudessa Rostov-on-Don, että hän oli joutunut pakenemaan Ukrainaan, koska hänen elämänsä oli uhattuna. Hän sanoi, että hän pysyi perustellusti Ukrainan presidentti. Venäjä kyseenalaistaa oikeutusta Ukrainan parlamentti uusin päätöksiä. Krimin ja monilla alueilla Itä ovat kieltäytyneet tunnustamasta Janukovitshin poisto ja päätti järjestää kansanäänestyksen hänen tilanteestaan. Äänestäjät Krimillä menee äänestämässä 16. maaliskuuta.
Pro-Venäjän kannattajat aallot Venäjän lipun aikana konsertti keskustassa Sevastopol, Krim
Venäjän Charge de Mission kanssa maan ulkoministeriö on varoittanut West vastaan ​​käyttämällä "kieltä pakotteiden" hänen op-ed julkaisema Rossiyskaya Gazeta sanomalehden. "Kangas nykymaailmassa pidetään yhdessä kudoksen globalisaation, joten idea eristää suuren valtion, saati maailmanvalta, pitäisi näkyä järjetöntä priori mitään järkevä ihminen", Kirill Barsky kirjoitti.
Artikkelissaan Barsky muistutti samanlainen epäonnistuneen, että Yhdysvallat ja sen liittolaiset tehty 03-04 tammikuu 1989, kun he yrittivät määrätä joukon diplomaattisia ja taloudellisia pakotteita Kiinaa vastaan, kuoleman jälkeen mielenosoittajat Tiananmenin aukiolla keskustassa Pekingissä.
Barsky sanoi Washington oli aloittanut maailmanlaajuisia toimia painostaa Kiinaa kumottaisiin ensin kahdenvälistä yhteistyötään kansantasavallan. Se jäädytti kaikenlaisia ​​poliittisia ja sotilaallisia yhteyksiä ja määräsi keskeyttämään Kiinan armeijan viennistä. Seuraavaksi tuli paketin laajoja taloudellisia pakotteita Pekingin hyväksymässä Yhdysvaltain kongressin kesä-ja heinäkuussa 1989, kun George Bush vanhemman määräsi Yhdysvaltain edustajien maailmanlaajuisissa rahoituslaitoksissa lykätä Maailmanpankin lainoja Kiinaan.
Venäjän diplomaatti korosti, että Yhdysvaltain aloittanut pakotteita Kiinaa vastaan ​​merkitsi sitä, että muualla maailmassa, myös maissa, jotka hyötyisivät vakaat taloudelliset suhteet Pekingissä, joutui sarviin suurelta osin keinotekoista dilemma.Tämä ihmisen split oli lähde enemmän jännitteitä maailmanlaajuisesti.
"Oliko toimia Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tehdä maailmasta entistä demokraattisempi, oikeudenmukaisempi, turvallisempi ja rauhallisempi paikka? Oliko ne auttavat rakentamaan luottamusta kansojen välille, mikä on välttämätöntä torjumaan ilmaston nykyajan haasteisiin? Mikä oli käytännössä näiden toimien? Miten tekivät initiaattoreista hyötyä niistä? Nämä kaikki ovat puhtaasti retoriikan kysymyksiä ", Kirill Barsky kysyi.
"Opetukset, että meidän olisi pitänyt ottaa oppia epäonnistui Kiinan eristämistä tragedian jälkeen Tiananmenin aukio ovat itsestään selviä. Et voi puhua kieltä seuraamusten nykymaailmassa."
"Koska riippuvuutta ja arvaamattomuus kansainvälisissä suhteissa jatkaa kasvuaan, joka huonosti suunniteltu askel on altis laukaista ketjureaktio ja lyödä sen alullepanija kuin bumerangi," Venäjän ulkoministeriön lähettiläs totesi.
Hän kehotti maailman valtuudet luopua brute-force lähestymistapa ja valita polun keskinäiseen kunnioitukseen dialogi, joka ohjaavat kansainvälisiä lakeja.
Venäjän Ääni, TASS, RIA
Vladimir Putin , Ukraina , Angela Merkel , Krim , David Cameron , kansainvälisen oikeuden , politiikkahtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: