Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Krimin toiveikas kansanäänestys, valmis liittymään Venäjän loppuun mennessä maaliskuussa "

Julkaistu aika: 08 maaliskuu 2014 kaksitoista yli kaksikymmentäyksi 
Muokattu aika: 09 maaliskuu 2014 00:23
Lapset aalto Venäjän lippujen aikana massa pro-Venäjän ralli keskustassa Sevastopol, 8. maaliskuuta 2014. (AFP Photo / Viktor Drachev)
Lapset aalto Venäjän lippujen aikana massa pro-Venäjän ralli keskustassa Sevastopol, 8. maaliskuuta 2014. (AFP Photo / Viktor Drachev)
Krimin on nopeutetussa valmistelut tasavallan kansanäänestyksen ja sen voisi liittyä Venäjään, lausunnot autonomian johtajat paljastavat. Vaikka päätöstä ei ole tehty Moskovassa, he sanovat Krimin voivat olla osa Venäjän maaliskuun lopulla.
Keskellä käynnissä mediahysterian väitetystä Venäjän "hyökkäys" Krimin alueen pro-Venäjän johtajien oleskelee rauhallisena, jos ei riemukas. Seuraavat väittämät että Ukrainan hryvna voivat pian olla vaihdettu Venäjän rupla, ja että tulos 16 maaliskuu kansanäänestyksen tulevaisuudesta autonomisen tasavallan on " nustettavan "by Mood enemmistön Krimin väestöstä, he sanovat nyt että liittyminen Venäjä voisi tapahtua tässä kuussa.
"Siirtyminen yhdestä Muut Toimivalta on monimutkainen prosessi, mutta mielestäni asia on myönteiseen tulokseen kansanäänestyksen Crimeans voi tuntea kuin muun maan kansalaiset kuukauden kuluessa - viimeistään maaliskuussa , "puhuja alueen korkeimman neuvoston, Vladimir Konstantinov sanoi, lainaama RIA Novosti.
Konstantinov ilmoitti, että jos Krimin tulee Venäjän, autonomian talousarvio tulee suurempi kuin alle Ukrainan normien. Mukaan puhuja, Krimin viranomaiset " eivät huomioineet That " , mutta Venäjän puolella Antoi " takaukset "Budget laajentumisen.
Pro-Venäjän mielenosoittajat nostamaan kätensä kuin he huutavat iskulauseita aikana ralli Itä Ukrainan kaupungin Donetsk 8. maaliskuuta 2014. (AFP Photo / Alexander Khudoteply)
Pro-venäjän mielenosoittajat nostamaan kätensä Kuin hän huutavat iskulauseita aikana ralli Itä Ukrainan kaupungin Donetsk 8. maaliskuuta 2014. (AFP Photo / Alexander Khudoteply)

Ei ollut mitään välitöntä reaktiota Moskovasta lausunnot tulevat Simferopol, mutta aikaisemmin duuman - Venäjän parlamentti - sanoi, että se keskustelee asiasta Krimin myötä Venäjän vasta kansanäänestyksen jälkeen tapahtuu.
Aiemmin perjantaina, Grigori Ioffe, ensimmäinen varapuheenjohtaja seudun parlamentille, sanoi, että Krimin ei ole etsimässä mitään "etuoikeuksia "Venäjältä, jos se liittyy maassa ja että Krimin viranomaiset ovat Tietyt Aluetalous menestyvät jälkeen Eroon Ukrainan korruptio.
Ioffe korosti, että " historiallinen "kansanäänestys "erittäin demokraattinen ja avoin "ja pidetään"täydessä noudattaminen "sekä Ukrainan perustuslain ja kansainvälisten sopimusten jotka ovat ottaneet Ukraina. Kansainväliset tarkkailijat, mukaan lukien Etyj, sekä media ja kansalaisjärjestöjen edustajat ovat " erittäin tervetulleita " tarkkailemaan kansanäänestyksen, hän kertoi toimittajille.
Krimin Keskusvaalilautakunta on todellakin odottaa, että jotkut kansainväliset tarkkailijat tulevat tarkastaa 16 maaliskuu kansanäänestyksen, valiokunnan pää, Mikhail Malyshev, kertoi Interfax lauantaina. Noin 1250 äänestys asemat perustetaan tapahtuman ja yli 2,2 miljoonaa äänestyslippuja painettu. Autonomia väkiluku oli vajaat kaksi miljoonaa ihmistä vuodesta 2013, jossa venäläiset muodostavat 58,5 prosenttia siitä, ukrainalaiset käsittää 24,3 prosenttia, ja Krimin tataarit muodostavat tärkeän vähemmistön 12,1 prosenttia.
Vaikka venäjänkielisen enemmistön on jo vuosia kannattanut irtoamassa Ukraina - ainakin hankkimalla laajempaa autonomiaa ja palaamassa 1992 perustuslaki - tataarit on jakautunut kahtia.Monet tataarit todellakaan hyväksy ajatusta Krimin myötä Venäjän, koska ne ovat itse tähdänneet luomista kansallisen autonomian Ukrainan valtio.

Itsepuolustus joukkueet vannovat

Tuhannet pro-Venäjän mielenosoittajat kokoontuivat Sevastopol lauantaina, kehottaa kaikkia antaa äänensä klo 16 maaliskuu All-Krimin kansanäänestys. Kaupungissa on erityisasema, ja se on virallisesti ole osa Krimin autonomisen tasavallan, mutta silti liittyä kansanäänestyksen ja äänestää, haluavatko he tulla osaksi Venäjän federaation.
Pro-Venäjän kannattajat osallistua ralli Krimin satamakaupunkiin Sevastopol 08 maaliskuu 2014. (Reuters / Baz Ratner)
Pro-venäjän kannattajat osallistua ralli Krimin satamakaupunkiin Sevastopol maaliskuu 08, 2014.(Reuters / Baz Ratner)

Tapahtuman järjestäjien näkyy valtava banneri sanat kuuluisa venäläinen amiraali Pavel Nakhimov, joka kuoli Krimin sodan:
"Suojaa Sevastopol Viime!" Puhuessaan ralli, kaupungin hallinnon virkamiehet lupasivat, että uusi suurempi sosiaaliturvaetuuksien readied asukkaille Sevastopol.
Pro-Venäjän aktivistit ovat ilmoittaneet flashmob tueksi niemimaan alueen myötä Venäjän. He aikovat kerätä vähintään 5000 ihmistä muodostaa " elävä Flag "Venäjän sunnuntaina.
Samaan aikaan ensimmäiset ns itsepuolustus joukkueet vannoivat uskollisuutta Krimin viranomaisille Simferopol lauantaina.
Krimin pääministeri Sergei Aksyonov Called vala seremonia " historiallinen tapahtuma ", jossa todetaan, että Krimin oma Armed Forces muotoutuvat.
Puhuessaan toimittajille, Aksyonov sanoi voimat varmistaa, että kansanäänestys pidetään rauhanomaisesti. Että hän painotti, että " asevoimat tasavallan Krim on luotu puolustamista, ei rikos. "
Toistaiseksi itsepuolustus joukkueet pitää rauhan ja järjestyksen koko niemimaan ovat olleet enimmäkseen hiljaista, kun kysyttiin niiden alkuperää ja komento, mutta monet väittivät, että ne ovat Krimin kansalaisia, jotka liittyivät improvisoitua miliisi kuin sankarit estämään väkivaltaisten tapahtumien Kiovan Maidan nielisi Krimillä. Toiset sanoivat, että he ovat Venäjältä, kipinät median spekulaatioita, että kaikki nämä voimat ovat itse asiassa Venäjän armeijan valepuvussa - jotain Venäjän presidentti Vladimir Putin on ehdottomasti kielletty.
Itä-Ukrainassa, myös viikonlopun alkoi massa pro-Venäjän mielenosoituksia. Joukko anti-Maidan mielenosoittajaa kerääntyi ralli kaupungissa Donetsk, jossa "Ihmisten kuvernööri" Pavel Gubarev pidätettiin yhdessä kymmeniä pro-Venäjän mielenosoittajat torstaina aikaisemmin. Paksu poliisin läsnäolo on raportoitu kohtaus ralli, joka pidettiin edessä aluehallinnon rakennuksen, jossa on vähintään 500 lainvalvojien, jotkut tunnistamattomia aseistettuja miehiä, ja poliisin ajoneuvot järjestyksenpidon mukaan Interfax.
Harkovan noin 6000 ihmistä kokoontuivat protestina vallankaappaus asettamansa Kiovan viranomaiset Keski Freedom Square. Jotkut mielenosoittajat myöhemmin muodostui fasismin marssi, jossa noin 1500 ihmistä, joilla Venäjän lippujen marssivat kaupungin Constitution Square.
Kharkov, mielenosoittajat vaativat, että vallankaappaus asettamansa alueelliset heads paikalle ja puhua heille, mutta mikään viranomaisten tuli ulos. Poliisi ei yritä estää ralli. Mielenosoittajat antoi upseerit valkoisia tulppaaneja ja sidottu St. Georgen nauhat mellakkakilvet.

Ei kommentteja: