Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Crimean independence referendum. LIVE UPDATES. - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Krimin itsenäisyyttä koskevan kansanäänestyksen. Live-päivityksiä. - News - World - Venäjän Ääni: News16 maaliskuu 2014, 11:09

Krimin itsenäisyyttä koskevan kansanäänestyksen. Live-päivityksiä.

Krimin itsenäisyyttä koskevan kansanäänestyksen.  Live-päivityksiä.

Ihmiset Krimillä saada tänään mahdollisuus päättää omasta tulevaisuudestaan: joko jäädä osana Ukrainan edellytyksiä laaja autonomia tai tullut erottamaton osa Venäjää.Tutkimusten mukaan 600 asukkaiden ottanut torstaina ja perjantaina ennen kansanäänestystä, 70% asukkaista sanoi, että he äänestävät osaksi Venäjää, kun taas 11 prosenttia sanoi, että he äänestävät palauttaa Krimin asemaa osana Ukrainan.

    • 13:48
      Ei vaaratilanteiden tai rikkomuksia yleisen järjestyksen oli rekisteröity Krimillä kello 11:00 paikallista aikaa (13:00 Moskovan aikaa), everstiluutnantti Olga Kondrashova, tiedottaja Krimin poliisi, sanoi.
    • 13:27
      Lähes kolmasosa ihmisiä, joilla on äänioikeus oli äänestänyt kello 10:00 - media.
    • 13:08
      Enrique Ravello, kansainvälinen vaalitarkkailija ja Espanjan parlamentaarikko Kataloniasta, sanoi äänestäjä aktiivisuus on korkea Krimin kansanäänestyksessä."Olen käynyt kolme äänestyspaikoilla. Äänestäminen on yleensä etenee hienosti. Hyvin monet ihmiset ovat tulleet äänestämään, äänestysvilkkaus on ennennäkemätön", hän kertoi.
    • 13:02
      Krimin tataarit Äänestämme kansanäänestyksen asemaa Krimin ja seuraa yksityisiä keskusteluja heidän kanssaan, että he eivät aio boikotoida äänestykseen, Igor Borisov, johtaja Venäjän Public vaalilain Institute, sanoi.
    • 12:48
      Aleftina Klimova, 80-vuotias asukas Sevastopol, sanoi haluavansa liittyä uudelleen Venäjällä. "Odotin, että Yhdysvallat, Ranska ja ne kaikki toimisi negatiivisella tavalla ... En ole nukkunut koko yön, odotin tätä hetkeä ja kaikki menee niin kuin halusin."
    • 12:28
      Vt Sevastopol hallinnon, Dmitry Belik, oli kuulemma yksi ensimmäisistä äänestää kansanäänestyksen asemaa Krimin ja sen satamakaupunki Sevastopol sunnuntaina.Yhteensä 192 äänestyspaikkaa ovat avoinna Sevastopol. Jotkut 306000 rekisteröityjä äänestäjiä odotetaan äänestyslippunsa äänestyksessä, joka valvoo 50 ulkomaista vartijoina ja kattaa yli 200 toimittajaa 15 maasta. Sevastopol on yksi kaksi kaupunkia erityisasema Ukrainassa, jossa toinen on Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa. Se sijaitsee Mustanmeren lounaisrannikolla Krimin niemimaalla.
    • 12:24
      Euroopan unioni on sanonut, että se ei tunnista tuloksia meneillään Krimin kansanäänestyksen, lisäämällä ei lähetä sen tarkkailijoita irtautuneen tasavallan. Tämä on mukaan EU: n operaatioon Ukrainassa.
    • 12:03
      Krimin korkeimman neuvoston puheenjohtaja Vladimir Konstantinov puhui toimittajille, jotka kyseli häntä, kun hän poistui äänestyspaikalle, sanoi hän oli äänestänyt "valoisa tulevaisuus."
    • 11:47
      Mukaan Krimin viranomaisille, noin 135 kansainvälistä vartijoina on rekisteröitynyt seuraa kansanäänestystä. He tulevat 23 maasta, mukaan lukien Itävalta, Belgia, Bulgaria, Ranska, Saksa, Unkari, Italia, Latvia ja Puola. EU: n jäseniä ja kotimaisten eurooppalaisten parlamenttien, kansainvälisen oikeuden asiantuntijat ja ihmisoikeusaktivisteja yhdessä 1240 paikallisten tarkkailijoiden seuraamme äänestykset äänestyspaikkoja. Joukkotiedotusvälineet niemimaalla edustaa 623 akkreditoituja 169 kansainvälisen median myyntipisteistä.
    • 11:41
      Yli 10000 sotilasta Krimin hiljattain kehittynyt sotilas äskettäin, että muodostettiin vapaaehtoisten itsepuolustusta joukkueet, sekä noin 5000 poliisia varmistamaan kansanäänestys sujuu.
    • 11:37
      "Ihmiset ovat aktiivisesti äänestämällä. Ihmistä Krimin muodostunut vuorattu jopa ennen äänestyspaikat avattiin. Uskon äänestysprosentti on korkea", sanoo tarkkailijana Civil Control-kansalaisjärjestön Alexander Brod, joka on tällä hetkellä Simferopol seurantaan kansanäänestyksen. "Kaikki turvatoimet on toteutettu. Sanoisin Tilanne on rauhallinen ... Saavuin Simferopol eilen ja minulla oli käsitys, että tunnelma kaupungissa oli juhlava," Brod kertoi Interfax.
    • 11:29
      Tiedotusvälineet sanovat Crimeans jonottivat ulkopuolella äänestyspaikkoja ennen 08:00 paikallista aikaa olla ensimmäinen äänestää kohtalosta autonomian.
    • 11:24
      Krimin pääministeri Sergei Aksyonov oli yksi ensimmäisistä heittää hänen äänestyskierros aikana tasavallan irtautumiseen kansanäänestys, paikallinen Kryminfo virasto raportoi. Krimin johtaja tuli äänestyspaikalle yhdessä tyttärensä.
    • 11:23
      Kaikki 1205 äänestyspaikkoja koko Krimin ovat avanneet ja hyväksyvät äänestäjät protokollan mukaisesti.
    • 11:21
      Toimittajat äänestyspaikoissa puhua erittäin korkea äänestysprosentti. Ihmiset ovat thronging äänestyslippunsa Jo ensimmäisestä hetkiä kansanäänestyksen, he sanovat, jotain Tasavallan viimeksi nähty takaisin Neuvostoliiton aikaan.
    • 11:15
      Äänestyspaikat ovat avanneet koko Krimin väestön Ukrainan autonominen tasavalta äänestää tulevaisuudesta niemimaalla. He valitsevat kahdesta vaihtoehdosta, että uudelleen mukaan Venäjällä tai saada Laajennettu autonomia oikeuksia.
    http://voiceofrussia.com/2014_03_16/Secession-referendum-in-Crimea-LIVE-UPDATES-1196/, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

    Ei kommentteja: