Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Crimea getting ready for referendum - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Krimin lähdössä kansanäänestyksen - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous,15 maaliskuu 2014, 14:20

Krimin lähdössä kansanäänestyksen

Krimin lähdössä kansanäänestyksen

Kohtalo Krimin on tarkoitus määrittää sunnuntaina 16. maaliskuuta. Kansanäänestys on määrä pitää siellä tuona päivänä Crimeans päättää, jos he haluavat pysyä osana Ukrainan. Kuitenkin, jos he äänestävät, että autonomisen tasavallan poistetaan toimivalta Kiovan, seuraava askel Krim tehdä tulee liittyä Venäjän federaatioon.

Crimeans on vastata kahteen kysymykseen kansanäänestyksen aikana, eli jos he haluavat Krim on yhdistynyt Venäjän kanssa alueellinen yhteisö Venäjän federaation tai jos he haluavat 1992 perustuslain tasavallan Krim on palautettava ja Krimin asema osa Ukrainan säilytetään. Krimin viranomaiset sanovat he ovat varmoja, että peräti 80% niemen äänestäjät kääntyy jopa äänestyspaikoilla äänestyslippunsa, jossa ylivoimainen enemmistö Crimeans äänestivät liittymisen puolesta Venäjällä. Ennuste on yhteinen pääjohtaja Venäjän kansainvälisten asioiden neuvostossa, Andrei Kortunov .
"Ottaen huomioon, että jännitystä on ilmassa Krimillä, kun tehtävä valinta on yksi ensiarvoisen tärkeää, se on turvallista odottaa raskas äänestysprosentti. Jos tulokset on vaikea ennustaa, mutta useimmat sosiologit uskovat, että suurin osa Crimeans äänestää liittymisen Venäjä ".
Kaikki Ukrainan kansalaiset, jotka tekevät kotona Krimin ja ovat ikä, sekä Venäjän kansalaisten kehua asuin luvat ovat tervetulleita äänestyslippunsa.Vaikka väestö Krimin seisoo 1000000 800000, 2000000 200000 äänestysliput on painettu. Crimeans piti kääntyä jopa äänestyspaikoilla henkilökohtaisesti aattona äänestyskierroksella päivän varmistaa, että niiden nimet ovat luetteloihin. Tilanne on siitä tosiseikasta, että Ukrainan oikeusministeriön estetty tietokantaa, joka sisältää Krimin äänioikeusrekisterin ennen kansanäänestystä.
Krimin on siis käytettävä vaalilistoilla vuoden 2012 vaaleissa Supreme Rada, mutta luettelot voi olla sittemmin kasvanut vanhentunut, joten tarve tarkistaa oman nimen henkilökohtaisesti.
Tarkkailijat 21 maasta johtuvat seurata äänestystä. Mutta Etyjin tarkkailijat ovat kieltäytyneet mennä Krimin. Mutta sitten, se on selvää, eikö olekin, että useimmat maailman kansakunnat kieltäytyvät tunnustamasta kansanäänestyksen palaa joka tapauksessa, sanoo Senior Fellow Institute of Venäjän historia, Andrei Marchukov , ja käsitellään laajemmin.
"Tiedämme, että Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa, puhumattakaan nykyisen Kiovan viranomaiset ovat sanoneet he eivät tunnista kansanäänestyksen tuloksia ja että he näkevät äänestyksen laittomaksi. On turvallista olettaa, että ne samalla kieltäytyvät tunnustavat palaa äänestyksen jälkeen, mutta on lopulta sietää tilannetta. Mutta jos Krimillä liittyy Venäjä, he pitävät kiinni siitä, että Venäjä omistaa Krimin laittomasti ".
Mutta koska sisällyttäminen Krimin Venäjän federaatiossa luo esteitä Moskovan suhteet länteen, on teoreettinen mahdollisuus, että Moskova voi pidättäytyä tekemästä jotka liikkuvat. Samoin Serbia sovelletaan unionin Venäjän valtio ja Valko-Venäjän 1990-luvun lopulla, mutta hakemus hylättiin. Mutta nyt asiantuntijat ovat varmoja, että todennäköisyys, että Krimin ei voi tulla osa Venäjän on yhtä kuin nolla.
Sergei Tsekov , varapuheenjohtaja Krimin korkein neuvosto, ensimmäinen sijainen johtaja Venäjän yhtenäisyyden puolueen ja Krimin Venäjän yhteisön johtaja, puhui Venäjän Ääni ja kertoi mielipiteensä tulevista kansanäänestyksen.
Huomenna on vaalipäivänä. On Krimin varautunut sen 16 maaliskuu kansanäänestys?
Kyllä, olemme valmiit. Kaikki vaalilautakuntien on perustettu, äänestyslippuja painettu, ulkomaiset näytöt pitää saapuvat, ja tilanne on rauhallinen. Kun otetaan ylivoimaisesti pro-venäläinen mielialaa väestöstä, odotamme prosenttiosuus niitä valu niiden äänestysliput liittymisen puolesta, että Venäjä olisi todella korkea.
Tänään ei ole-kampanjointi päivä. Ovatko kaikki tarkkailemalla sitä? Onko ollut mitään provokaatioita?
Ei lainkaan. Aiemmin jotkut liikkuu tehtiin vastaan ​​kansanäänestyksessä, lehtisiä vastaan ​​kansanäänestyksen jaettiin. Krimin tataarit valittaa, mutta että oli rauhanomainen protesti. Niin, siellä on ollut mitään tavallisuudesta poikkeavaa.
Ymmärrämme tietysti, että provokaatiot ovat periaatteessa todennäköistä sekä ennen ja jälkeen kansanäänestyksen. Joten pidämme itsepuolustus yksiköitä varuillaan, ja olemme jatkuvassa yhteydessä kaikkiin Krimin n alueet, kuten pienintäkään niitä käsitellä ongelmia, jos nämä pitäisi syntyä.
Olette sanonut monet äänestäjät ovat todennäköisesti äänestyslippunsa liittymään Venäjän. Mutta mitä tapahtuu, jos kansainvälinen yhteisö kieltäytyy tunnustamasta kansanäänestyksen tuloksia?
Olemme tienneet, tietenkin, kaikkien lausuntoja tätä varten Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin. Mutta mitä tärkeintä meille on suoja Krimin vastaan ​​tuhotapahtumat Kiovassa ja Ukrainassa, yleensä. Tiesimme, että kun nämä niin sanotut vallankumoukselliset lavastettu vallankaappauksen ja kaatoi laillisen presidentin ja hallituksen, ne väistämättä tekevät Krimillä. Meillä oli suojella ihmisiä Krimin vastaan. Ymmärrämme, että länsi ei tunnista kansanäänestyksen tuloksesta jo jonkin aikaa, mutta ne on lopulta tunnustamaan ne, koska nämä osoittautuvat täysin vakuuttava.
Jos enemmistö Crimeans äänestää myötä Venäjän, mikä olisi teidän tärkeysjärjestykseen kansanäänestyksen jälkeen?
Olisimme sitten haluavat nopeasti mukana Venäjän alueellinen yhteisö. Tämä seuraa siirtymäaika jopa useita vuosia. Mutta ennemmin, että aika on ohi, parempi sekä Krimillä ja Venäjällä. Sitten meidän pitäisi kysyä paitsi Crimeans, jos ne on valmistettu tietyn ajan ja koettelemuksia, mutta myös Venäjän kansalaisille, jos he ovat myös valmiita kestämään tällaista aikana. Mutta päätellen lähes päivittäin ilmenemismuotoja Venäjän kaupungeissa tueksi Krimillä, he varmasti ovat. Ja olemme suuresti heille siitä.
Lue myös:
http://voiceofrussia.com/news/2014_03_15/Crimea-getting-ready-for-referendum-3004/ liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: