Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Afghanistan doesn't need US troops - President Karzai - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Afganistan ei tarvitse Yhdysvaltain joukot - Presidentti Karzai - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video15 maaliskuu 2014, 15:40

Afganistan ei tarvitse Yhdysvaltain joukot - presidentti Karzain

Afganistan ei tarvitse Yhdysvaltain joukot - presidentti Karzain

Hänen lopullinen osoite Afganistanin parlamentin lauantaina presidentti Hamid Karzai kertoi Yhdysvalloissa sen sotilaat voivat jättää vuoden lopulla, koska hänen armeija, joka jo suojaa 93 prosenttia maan, oli valmis ottamaan kokonaan.Hän toisti asenne, että hän ei allekirjoita sopimusta Yhdysvaltojen kanssa, joka tarjoaisi jäljellä voima Yhdysvaltain joukkojen jäädä jälkeen poistamisessa, jollei rauhaa olisi ensin selvitettävä.

Afganistanin presidentti on suurta painetta loppuun kahdenvälisen turvallisuussopimuksen sopimuksen neuvoston merkkihenkilöt, että hän itse koolle, suositellaan, että hän allekirjoittaa sopimuksen. Joukot jätti jälkeensä olisi kouluttaa ja mentori Afganistanin omille joukoille, ja jotkut Yhdysvaltain erikoisjoukkojen jäisi myös metsästämään al-Qaida.
Kaikki 10 presidenttiehdokkaat 5 huhtikuu vaalit ovat sanoneet he allekirjoittavat turvallisuussopimuksen. Mutta Karzai itse ei näytä haluavan hänen perinnöstään sisällyttää sitoutuminen enää ulkomaisten joukkojen läsnäolo maansa.
Karzai tuotiin valtaan vanavedessä 2001 Yhdysvaltain johtama hyökkäys ja sen jälkeen voittanut kaksi presidentinvaalit vuonna 2004 ja uudelleen vuonna 2009. Viime vuosina, vaikka hän on omaksunut combatative nationalismi, hänen tunnin mittaisen puheen lauantaina on mikään poikkeus.
"Haluan sanoa kaikille niille ulkomaille, jotka ehkä tavan vuoksi tai koska he haluavat, häiritä, että heidän ei pitäisi puuttua", hän sanoi.
Karzai sanoi Afganistanin sota oli "määrätty" hänen kansakunta, oletettavasti 2001 hyökkäyksen, ja kertoi Yhdysvalloissa se voisi tuoda rauhaa Afganistaniin, jos se meni jälkeen terrori suojelualueita ja maat, jotka tukivat terrorismia, viittaus Pakistan.
Pakistan on monimutkainen suhde Taleban. Se tukee ryhmän ennen 2001 kaataa, ja vaikka nyt se on sodassa omalla militantteja, Afganistanin kapinallisia joskus löytää turvaa rajojensa sisällä.
Karzai kertoi parlamentille, joka piteli sen avajaisistunnossa nykyisen aikavälillä, että turvallisuusjoukot olisivat tarpeeksi vahvoja puolustamaan Afganistaniin ilman apua kansainvälisten joukkojen.
Karzai askeleen alaspäin jälkeen ensi kuun presidentinvaaleissa. Alle Afganistanin perustuslain, hän on kielletty hakemasta kolmannelle kaudelle.
Hän tuli valtaan joulukuussa 2001, kun kansainvälinen sopimus allekirjoitettu Bonnissa, Saksassa, ja se vahvistettiin Loya Jirgan tai grand neuvosto, että valittu väliaikainen hallitus lausua valmistautua samalla valtiollisissa vaaleissa. Myöhemmin hän voitti kaksi presidentinvaalit.
Suhteet Karzai ja Yhdysvallat ovat olleet syöksykierteessä koska hänen uudelleenvalintaa vuonna 2009, jossa Yhdysvalloissa ja useissa muissa maissa tasaantunut kuluja laajaa petoksen. Karzai puolestaan ​​syytti heitä häiriöitä.
Puheessaan Karzai kehotti jälleen Taleban kapinalliset liittymään rauhanprosessiin, kun taas syytti Pakistania suojella Talebanin johdon. Hän ehdotti, että Pakistan oli takana tappaminen aiemmin tänä vuonna Taliban-johtaja, jotka tukivat rauhanprosessia. Kukaan ei ole ottanut vastuuta iskusta.
Koko hänen puheensa Karzai puhui saavutuksistaan ​​viime 12 vuotta, sanoi koulut toimivat, oikeudet annetaan naisille, energian hankkeita olivat tulossa verkossa ja Afganistanin valuutta oli vakiintunut. Karzai sanoi, että kun hän ensin tuli valtaan maansa eristettiin ja mitään toimi.
"Tiedän tulevan presidentin suojelee näitä myyntivoittoja ja painopisteet ja tekee parhaansa rauhan maassa ja minä, kuten Afganistanin kansalainen, tukee rauhaa ja yhteistyötä."
Afganistanin nykyinen parlamentti aikoo vastata useista keskeisistä kysymyksistä, mukaan lukien kiistelty laki poistamista naisiin kohdistuvan väkivallan.
Venäjän Ääni, AP

Ei kommentteja: