Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Crimean independence referendum begins - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Krimin itsenäisyyttä koskevan kansanäänestyksen alkaa - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video16 maaliskuu 2014, 09:39

Krimin itsenäisyyskansanäänestyksen alkaa

Krimin itsenäisyyskansanäänestyksen alkaa

Ihmiset Krimillä Saada tänään-mahdollisuus päättää Omasta tulevaisuudestaan: JOKO jäädä Osana Ukrainan edellytyksiä Laaja autonomia Tai tullut erottamaton ÖSA Venäjää. Tutkimusten MUKAAN 600 asukkaiden ottanut torstaina Ja perjantain ja ennen kansanäänestystä, 70% asukkaista sanoi, etta hän äänestävät osaksi Venäjää, KUN TAA: 11 prosenttia sanoi, Etta hän äänestävät palauttaa Krimin asemaa Osana Ukrainan.

Uutistoimisto AFP ensimmäisen äänestäjät ovaalin jo tulleet äänestyspaikoilla pääkaupungissa Simferopol.  Toimittajat näkivät MYOS pisteet Ihmisiä, KATSOVAT Tulevat ulos äänestää Bakhchysaray, keskellä Krimin muslimien tataariyhteisö.

Photo: RIA
Äänestyspaikat 27 alueellisen Krimin vaalilautakuntien Tulevat olemaan Auki KOKO päivän, Alkaen klo 8 Asti kaksikymmentä (0600 GMT-1800 GMT).  JoPa 1,5 miljoonaa - This on NUMERO äänestyslippujen painettu kansanäänestyksen - Krimin kansalaisten odotetaan tulleet äänensä itsenäisyyden puolesta Tai Sita vastaan. 
Lisäksi Krimin viranomaiset totesivat, Etta 135registered KANSAINVÄLISET tarkkailijat 23 EU-maista OLI tullut seuraamaan ITSE vaalit. 

Photo: RIA
EU: n jäseniä Ja kotimaisten eurooppalaisten parlamenttien, kansainvälisen Oikeuden asiantuntijat Ja ihmisoikeusaktivisteja yhdessä 1240 paikallisten tarkkailijoiden seuraamme äänestykset äänestyspaikkoja.  Joukkotiedotusvälineet niemimaalla edustaa 623 akkreditoituja 169 kansainvälisen mediaani myyntipisteistä.
Viime aikoina Yli 10 000 jäsentä alueen sotilaallinen muodostettu itsepuolustusta joukkueet, JA Yli 5000 poliisia varmistamaan kansanäänestys sujuu.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kertoi Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry puhelimessa, Etta kansanäänestys Krimillä on täysin YK: n peruskirjan Ja Sen tulos tulee lähtevät pisteen määritettäessä Tulevaisuuden niemimaalla, venäjän ulkoministeriön verkkosivuilta Facebook kertoo.
Lavrov kutsutaan MYOS Kerry huomion vastuuta nykyisen Ukrainan ja Viranomaisten hillitsemiseksi orgioissa kiihkokansallinen Ja radikaalien ryhmien terrorisoida muuten ajattelevia Ihmisiä, venäjänkielistä väestöä.
Lavrov Ja Kerry päätti jatkaa edelleen työkontakteja Ukrainan Conclusion.
Yhdysvallat on kieltäytynyt kuunnella järjen ääntä, KUN hän jättivät päätöslauselmaluonnoksen Ukrainan kriisin YK: n turvallisuusneuvostolle, venäjän Ulkoministeriö on sanonut.  "Olemme toistuvasti muistuttanut MeiDan läntiset kumppanit Seka erityisesti Yhdysvalloissa, JOKA EI Kovin hyvin harkittu Actions ovaalin haitallisia. US päätöslauselmaluonnoksen esitettiin YK: n turvallisuusneuvostolle osoittautui Yhdysvallat kieltäytyi kuuntelemasta järjen ääntä. Ja se OLI Motiivi Venäjä käyttää veto-oikeuttaan päätöslauselmaesityksen, JOKA EI Hyväksytty ", venäjän ulkoministeriön selvitys lukee.
"Valitettavasti se EI Ole Maan vakautta Tai turvallisuutta Ja hyvinvointia kansalaisten etta Washington välitä. Se pitää käyttää kylmän Sodan luokkia, KATSOVAT näyttivät menneen, JA yrittää asettaa Omia näkemys poliittisen järjestelmän Ukrainassa" Ministeriö sanoi.
"Toivomme, etta YK: n jäsenvaltiot, KATSOVAT ovaalin TAHAN mennessä osoittaneet puolueellinen Ja vastakkainasettelua lähestymistapa yhteydessä Ukrainan tilanteesta riippumatta, MYOS keskustelua asiasta YK: n turvallisuusneuvostossa, löytää VOIMAA ryhtyä rakentavaan yhteistyön edut pitkän aikavälin Ratkaisun tilanteeseen Ja varmistaa täyden valikoiman etuja Ukrainan kansalaiset, MYOS väestön Kaakkois-Ja Itä Maan "Ministeriö lisäsi.
USA Valmis politisoida Ukrainan Parliament, mahdollisimman Kääntäjänä, venäjän ulkoministeriön totesi aiemmin tänään-.
"15. Maaliskuuta YK: n turvallisuusneuvosto järjestää äänestystä Yhdysvaltain päätöslauselmaluonnosta Ukrainan tilanteesta", ulkoministeriön satement sanoo.
"Kun ITSE This aloite OLI perusteeton Alusta Alkaen: Tapahtumia Ukraina eivät Ole Uhka kansainväliselle rauhalle Ja turvallisuudelle", se jatkuu.
"American Kotijoukkueen vaihe voidaan selittää turhaan ylivoimainen Halu politisoida jo ennestään vaikeaa tilannetta Vuoksen Omia geopoliittiset intressit", ulkoministeriön lisätty.
Venäjä on vastustanut Länsi tukema päätöslauselmaa, abscissa tuomitaan Krimin kansanäänestys YK: n turvallisuusneuvoston Hätä äänestys lauantain, mutta Kiina äänestivät tyhjää.  Päätöslauselmaluonnoksen, JOKA sanoo sunnuntain kansanäänestys EI olisi pätevyyttä, Sai 13 ääntä 15-jäseninen neuvosto Tiedote.  Mutta se hylättiin, KUN pysyvä Jäsen Venäjä käytti veto-oikeuttaan.
"Se on salaisuus kukaan, etta venäjän federaatio äänestää päätöslauselmaa vastaan", venäjän Suurlähettiläs Vitali Churkin kertoi neuvostolle avauspuheenvuorossaan ennen äänestystä.
"Emme Voi menna yhdessä [päätöslauselmassa] perusolettamus, etta julistaa laitonta ... suunnitellun kansanäänestyksen," Vitaly Churkin lisäsi.
Han puolusti sunnuntain kansanäänestyksessä tarpeen täyttää "oikeudellinen tyhjiö", JOKA syntyi "seurauksena vastaiseksi vallankaappaus Ukrainassa."
Kiina USEIN kannattaa venäjän neuvostossa, erityisesti Syyriaa liittyvää ääntä, Ja länsimaisille diplomaateille OLI nähnyt erityisopetuksen tyhjää Kuin kohdat mahdollinen tulos lauantain äänestystä.
Kun turvallisuusneuvosto lausua vastaavanlaisesta kansainvälinen kriisi, venäjän Ja Georgian VUONNA 2008, Pekingissä äänesti tyhjää.  Lauantain hätäkokouksen soitettiin Kello Washington pyynnöstä Ja resoluutio OLI laatinut Yhdysvaltain hyvin Mitata kannalta, jotta se voitaisiin hyväksyä Pekingissä.
Päätöslauselmassa totesi, etta kansanäänestys Krimin "EI Ole pätevyyttä Eika Voi muodostaa perustan muuttamiseen Aseman Krimin."
Neuvoston jasenet, KATSOVAT äänestivät päätöslauselman - MUKAAN lukien Yhdysvallat - tuomitsi venäjän veto.
Venäjän Ääni, RIA, AFP, Interfax, TASS

Ei kommentteja: