Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Vuotanut asiakirjat osoittavat NSA matkivan Facebook tartuttaa miljoonia tietokoneita

Tekijä: Joshua Cook 
19


Tarkoituksenaan tartuttaa miljoonia tietokoneita haittaohjelmien, National Security Agency matkivan suosittu sosiaalisen verkostoitumisen sivusto Facebook.
Asiakirjojen mukaan vuotanut Edward Snowden, salaa aloitteen ansiosta NSA murtautua kohdennettuja tietokoneet ja juoksuttaa pois tietoja ulkomaisten Internet ja puhelin verkoissa.
Journalistit Glenn Greenwald ja Ryan Gallagher raportoitu Intercept : "Joissakin tapauksissa NSA on naamioituneet fake Facebook-palvelimen, käyttäen sosiaalisen median sivusto laukaisualustana tartuttaa kohde tietokoneeseen ja exfiltrate tiedostoja kiintolevyltä. Toisissa se ​​on lähettänyt sähköposteja terästetty haittaohjelmia, joita voidaan räätälöidä salaa äänittää tietokoneen mikrofonin ja ottaa kuvia sen webcam.Hakkerointi järjestelmät ovat myös mahdollistaneet NSA käynnistää cyberattacks joita korruptoi ja häiritsevät tiedostojen lataaminen tai estänyt pääsyn verkkosivuille. "
Facebook hyödyntää kutsuttiin QUANTUMHAND ja käytettiin ensimmäistä kertaa muutama sata vaikeasti saavuta, jonka viestintää ei voitu seurataan perinteinen wiretaps.
 
Sen jälkeen NSA tarkoitus levittää sitä miljooniin tietokoneisiin ympäri maailmaa käyttämällä automaattista järjestelmää kutsutaan sisäisesti TURBINE.
TURBINE antoi jäseniä NSA: n Räätälöidyt Access Operations (TAO) yksikön kyky hyödyntää, tai tuhota, tietokoneiden laajamittaisesti, asiakirjat osoittavat.
Katso asiakirjoja täällä .
nsa_malware_feature
Seuraavat kaksi välilehteä muuttaa sisältöä alla.

Joshua Cook

Joshua Cook on varapuheenjohtajana republikaanien Liberty Kaukasuksen Etelä-Carolinassa. Joshua Cookin artikkeleita on myös mainittu sivustot, kuten infowars, Reason.com, WND.com, Breitbart.com, DailyCaller ja FreedomOutPost.com. Jos sinulla vinkkejä lähetä sähköpostia minulle joshuacook@benswann.com. kuten minä FB ja seuraa minua kimittää.

Ei kommentteja: