Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

UUTISET

Kuva: Presidential Press
"Rauha voittaa väkivallan ja rakkaus valloittaa vihaa. Elämä voittaa kuoleman.Isänmaa voittaa ", sanoi perjantaina presidentti Nicolas Maduro.
Alkaen Simon Bolivar Room kello Miraflores Palace Caracasissa, valtionpäämies toisti halunsa vuoropuheluun keinona saavuttaa rauha maassa ja ratkaista konflikteja venezuelalaisten.
"Tarjoan itseni tähän ja saan tilata teiltä, ​​Liaison Committee ja kaikille niille, jotka haluavat rauhaa Venezuela" Maduro, jotka ilmoittivat, että tulee olemaan pysyvä konferenssi sanoi.
Hän korosti, että sosialismi on "olennaisesti vuoropuhelu, rinnakkaiselo, rauha ja syvällisiä muutoksia ihmiskunnalle on lopettaa ihmisten hyväksikäyttöön, sortoa ja antamaan poliittista ja yhteiskunnallista vallan kansalle".
Tässä mielessä rauhan vahvistamiseksi maassa sekä ratkaista riitoja, Maduro ehdotetaan viittä toimintalinjaa: set tiimikoordinaattori ja promoottori koordinointi ja Liaison Committee; vahvistaa totuuskomissio Economy; asentaa konferenssit valtion viranomaisen rauha aktivoida poliittisen komitean ja lopuksi, että yhteiskunnalliset liikkeet edistävät rauhankonferenssien alalla.
"Nämä ovat ne viisi ehdotusta, jotka eivät muodollisesti ja virallisesti", sanoi presidentti kokouksessa, johon osallistui eri alojen Venezuelan yhteiskuntaa, koska rauhallinen vastauksena väkivaltaisista tapahtumista, jotka ovat tuottaneet fasistisia ryhmiä, jotka kutsuvat Venezuelan oikea syrjäyttämisen perustuslaillisen hallituksen valitsema enemmistö Venezuelan kansan 14 huhtikuu 2013.
Maduro hyväksyi myös nimittämisen 24 jäsenten koordinointi ja Liaison Committee ja yhdeksän Poliittinen komissiolle, sekä luotiin aikana National Conference for Peace.
Kuva: Presidential Press
Väkivallan hylkäämisestä
Maduro sanoi välillä 85% ja 92% väestöstä hylkää väkivaltaisia ​​mielenosoituksia maassa, toisaalta, välillä 72% ja 78% yhtyy suorittaa mielenosoituksia rauhallinen.
"Heillä on kaikki oikeus osoittaa mieltään rauhanomaisesti, mutta ei niin he ovat tehneet oikean ryhmä", Maduro sanoi viitaten oikeistolainen väkivaltaisia ​​ryhmiä, jotka ovat edistäneet väkivallanteoista viime päivinä.
Hän sanoi, että vallankumoukselliset voimat kehitettiin kaduilla. "Olemme lapsia protestin, me olemme lapsia 27. helmikuuta 1989. Se tuli kadulle, sieltä menimme ehdotusta ja rakentaminen ", hän sanoi.
Executive kertoi, että CNN espanjaksi on sitoutunut ulkomaisista järjestelyistä on sisällissota Venezuelassa.
"CNN vastaa määriteltyä linjaa tehokertoimia jotka uskovat voivansa lopettaa bolivarilaista vallankumouksen. Kumpikaan CNN eikä ulkomaisista järjestelyistä päättyy sosialistinen vallankumous Venezuelassa, joka ilmentää henki rauhanneuvottelut ", sanoi presidentti.
Valtion päämies sanoi suunnitelma ulkomaisten joukkojen "ei ole saavuttanut kansallinen katastrofi, koska on olemassa ihmisiä, mitä haluat on rauha."
17 tappoi fasistinen väkivalta
Valtakunnansyyttäjä ja tasavallan, Luisa Ortega Diaz sanoi kuolonuhrien fasisti väkivalta on noussut 17 ihmistä.
Ortega Díaz kertoi myös, että 1044 ihmistä otettiin kiinni väkivaltaa, joista vain 72 edelleen vangittuina.
Samaan aikaan oikeusasiamiehelle Gabriela Ramirez sanoi 261 ihmistä loukkaantui.Hän kehotti viranomaisia ​​kunnissa, joissa on ollut väkivaltainen saada hyökkääjille ryhmät pakokaasujen tapauksia toiminnan turvallisuusjoukkojen tehty.
Ramirez kertoi, että on 335 kuntaa, vain 18 on johtanut väkivaltaan, kunnat eivät olleet uupuneita sovitteluelintä, koska toimien puute paikallisen turvallisuudesta vastaavat elimet.
Puolustaja sanoi myös, että kaikki pelot, jotka on kirjattu vuodesta 12 helmikuu, kun fasistinen väkivalta tehostettava ", ovat olleet teko" kysymykseen on määritelty perustuslaissa.
Ottelut vaatii rauhaa
Vuonna tekemän ehdotuksen opposition poliittinen analyytikko Leopoldo Puchi tehden rauhan konferenssin poliittiset puolueet maassa, presidentti Maduro sanoi, että voi tehdä.
"Rauha sopimuspuolten konferenssi voisi olettaa. Ne, jotka ovat osa tätä tiimikoordinaattori ja edistäjänä politiikan valiokunta voi käynnistää kerran ", hän sanoi viitaten nimeää kokouksessa koordinoida ehdotuksia.
Osallistuessaan tähän kokoukseen, Puchi sanoi voisi osallistua näihin konferensseihin kommunistisen puolueen Venezuela, demokraattista toimintaa, Patria Para Todos, COPEI ja muille osapuolille. Hän väitti, että lainsäädäntöneuvostojen maan liittyy rauhankonferenssien kanssa suoritteet.
Aiheesta, Cabello sanoi, että vaikka ehdotus on hyvä, se ongelma uudelleenvalinta Bureau of Democratic Unity, joka kokoaa kaikki oikeistolaiset puolueet yksimielisesti kieltäytyä osallistumasta kokouksiin rauhan.
Tältä osin Hiusten kehotti opposition vallankumouksellista prosessia, läsnä kokouksessa perjantaina laajentaa kutsun MUD on sisällytettävä todellisia pyrkimyksiä rakentaa rauhaa maassa.
"Olemme avoinna (...) toivottavasti voimme vakuuttaa herrojen opposition. Kun haluan istua alas, kun se on mahdollisimman vähän sääntöjä rinnakkaiseloa ", hän sanoi.

Ei kommentteja: