Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

UUTISET

Kuva: Arkisto
Ulkoasiainministeri, Elias Jaua, tuomitsee Brasilia fasistinen väkivalta valloilleen Venezuelassa, joka pyrkii syrjäyttämään bolivarilaista hallitus.
"Demokraattisen hallituksen Venezuela on kärsinyt ajoittain hyökkäyksiä sen demokraattista jatkuvuutta, sen toimielimiä," varapresidentti myös Central Region yhdistyneen sosialistisen puolueen Venezuela.
Jaua lisäsi, että "tekijät taas oppositio on päättänyt valita tapa hyökkäys."
Hän muistutti, että tärkeimmät toimijat tämän uuden hyökkäyksen on kuin edeltäjiä osallistumisesta vallankaappauksen 2002 vastaan ​​presidentti Hugo Chavez, epävakautta 2004 ja tietämättömyyttä, joka laukaisi väkivaltaisia ​​tapahtumia, kun tulokset huhtikuun vaalien 2013, jossa hän oli voitokas presidentti Nicolas Maduro.
Kansallinen johtaja sanoi, että tämä uusi hyökkäys alkoi viime tammikuussa ja 23, kun vastustaja Leopoldo Lopez sanoi, että tästä hetkestä "opposition pitäisi mennä, että vaadimme lähtöä presidentti Maduro".
Hän sanoi vain, että päivä hän alkoi "sarja provokaatioita ja väkivallan kaupungeissa eri puolilla maata."
Hän nimesi muun muassa, hyökkäys baseball-joukkue Kuubassa Margarita, jossa ne piti osallistua Caribbean-sarjan, ja hyökkäystä talon kuvernööri Tachira, José Vielma Mora.
Muistaa myöhemmin, 12. helmikuuta, väkivalta voimistunut, kun jälkeen mobilisaatio yleisen syyttäjän toimisto, jossa joukko fasisteja, peruuttamisen jälkeen Lopez ja muiden poliittisten keskittymistä, hyökkäsi Office of Attorney ja muiden kaupunkitilan.
Tämä päivä, iskut kolme elämää, kaksi läheisyydessä syyttäjän ja yksi Chacao kaupungistuminen hintaan.
Toistaiseksi fasistisen hyökkäyksen vasemmalle 14 kuollutta ja kymmeniä loukkaantui, altistuvat Jaua Brasiliassa.
Ulkoministeri saapui Brasiliaan torstai-iltana, kun vierailevat Uruguayssa ja Argentiinassa. Viime keskiviikkona oli Boliviassa ja Paraguayssa.
Perjantaina, kansleri aikoo myös olla Guyanassa ja Surinamin tuomita nämä väkivaltaiset tapahtumat Venezuelassa.
AVN

Ei kommentteja: