Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ukrainan uudet viranomaiset turvautuvat "diktatoriselle" menetelmiä alueet - Venäjä

Julkaistu aika: 24 helmikuu 2014 14:42
Muokattu aika: 24 helmikuu 2014 17:06
Koska hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia leiri Kiovan Independence Square 24. helmikuuta 2014.  Ukraina antoi pidätysmääräyksen syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitshin maanantaina, kun maan uusi hallitsijat käynnisti koetin yli "joukkomurha" mielenosoittajat viikko verilöylyn Kiovassa (AFP Photo / Louisa Gouliamaki)
Koska hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia leiri Kiovan Independence Square 24. helmikuuta 2014.Ukraina antoi pidätysmääräyksen syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitshin maanantaina, kun maan uusi hallitsijat käynnisti koetin yli "joukkomurha" mielenosoittajat viikko verilöylyn Kiovassa (AFP Photo / Louisa Gouliamaki)
Venäjä on iski klo uuden järjestelmän Kiovassa, syyttäen sitä käyttämällä "diktatoriset" ja "terroristi" menetelmiä tukahduttaa toisinajattelijoita maassa, taustanaan West, joka on "näyttelemistä geopoliittisen oman edun."
asema joitakin läntisten kumppaneiden ei näytä todellista huolta, mutta halu toimia pois geopoliittinen oman edun ", sanoi julkilausuman Venäjän ulkoministeriön verkkosivuilla.
Ei ole mitään tuomitsemista rikolliseen toimintaan ääriryhmien, kuten ilmenemismuotoja tai uusnatsismin ja antisemitismiä. Itse asiassa nämä kannustetaan. "
Lausuma jatkoi sanomalla, että " ulkopuolella sponsorit "etenevät" järjestelmän muutos "maassa, ilman halu löytää" kansallisen yhteisymmärryksen. "

Kehotamme niitä sotkeutunut Ukrainan kriisin osoittamaan vastuuta, ja estää tilanteen huononeminen, palata oikeusvaltion ja lopettamaan ääriryhmien niiden pyrkimys valtaan . "
Kasvavat kolmen kuukauden päättyi opposition ja hallituksen päättyi viikonloppuna, kun presidentti Viktor Janukovitshin pakeni Kiovassa.
Sittemmin Rada koostuu opposition kansanedustajia ja loikkareille Janukovitshin Alueiden puolue on saanut määräysvallan, strippaus hänelle hänen toimivaltaansa, ja tekee sen kaiuttimen Aleksandr Turchinov väliaikainen valtionpäämies.

Venäjän ulkoministeriö sanoi " puolisotilaalliset ... kieltäytyvät poistumasta kaupunkeihin tai luopua hallintorakennuksia ne ovat käytössä, kun he edelleen suorittamaan väkivallantekoja ". Se myös tuomitaan ne pilkkasivat historiallisia muistomerkkejä .
Lausunnossa todetaan, että oikeutus Rada on " kyseenalainen ", ja sanoo, että lausunnot pitkälti pro-Venäjän alueiden ei pidä jättää huomiotta.

Moskova syyttää Ukrainan kansanedustajat käyttäen " vallankumouksellinen tarkoituksenmukaisuuden"puheluille" käytännössä kieltävät venäjän kielen kokonaan, kannustaa puhdistautumislain, liquidateparties, sulkemaan tietyt tiedotusvälineet, ja poistaa rajoitukset uusnatsien propagandaa ".
Rada peruuttaa lain, joka mahdollisti venäjän ja muiden vähemmistökielten tunnustetaan virallisiksi monikulttuurisessa alueilla, ja on myös ehdottanut aloitetta, jotka kieltävät virkamiehiä entisen hallinnon viemästä virkaa. Yksi kansallismielisen johtaja on kehottanut Venäjän tv-asemien suljetaan pois lähetykset Ukrainassa.
Venäjän ministeriöistä on tuominnut ilmoitti 25 toukokuu presidentinvaalien päivämäärä, sanomalla, että mukaan 21 helmikuu välisen sopimuksen viranomaisten ja opposition tehty ennen Viktor Janukovitshin vasemmalle Kiev, että gallupit voi vain lavastettu jälkeen perustuslain uudistusta.
Varmistaa uudistuksen onnistumista, muutoksia perustuslaki tulisi esittää kansanäänestyksen, Moskova korosti.

Ei kommentteja: