Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Muistomerkki sotilaita, jotka kuolivat vapauttavaa Ukraina natsien kukistunut (valokuva, video)

Julkaistu aika: 23 helmikuu 2014 14:28
Muokattu aika: 25 helmikuu 2014 11:22
Kuva: stryi.com.ua
Kuva: stryi.com.ua
"Neuvostoliiton sotilas" - muistomerkki kollektiivista uhri Neuvostoliiton armeijan vastaan ​​natsien joukkoja - on kaadettu Länsi-Ukrainassa. Tämä seuraa maata syksyllä parikymmentä Lenin patsaita.
Kun kyseessä on "Neuvostoliiton sotilas" kaupungin Stryi, Lvov region, kääntyy uusi sivu kaaosta, joka tarttui kansakunta marraskuussa, ja on saanut vaarallisen nationalistisia sävyjä aiemmin kaksi viikkoa.
Kaupungin hallinnon sivustolla ensimmäistä raportoi tarina muistomerkki, pystytettiin vuonna 1965 seuralainen pala kaksi muuta esineet: obeliski WWII kaiverrukset ja Eternal Flame yli hauta Tuntemattoman sotilaan.
Mitään virallista vahvistusta tilauksia sen poistamiseksi on annettu.
Tapaus seuraa purkaminen noin 25 patsaita Vladimir Lenin, johtaja 1917 vallankumous pohjustivat luomiseen Neuvostoliiton.
Yksi tuoreimmista merkkijono tällaisista tapauksista, Dnepropetrovsk, näki ihmiset käyttävät köysiä ja näki, ennen kuin hyppää päälle patsas - miten ihmiset tekivät Irakissa, kun Saddam Hussein menetti vallan. Kirjallisesti muistomerkki on sittemmin toisistaan ​​kirjain, joka mellakoijia säilyttää muistoesineinä.

Jälkeen patsas oli kukistunut, kaupunginvaltuusto julisti Lenin Square Dnepropetrovsk sta tuli Heroes of Maidan Square.
[Alla käyttäjä kommentoi Alexey aikaisempien titityy. "Katsokaa, mitä tapahtuu kaupungissamme. Katsokaapa, mitä on kirjoitettu ja piirretty." Oikea Sector ", yhdellä sanalla", käyttäjä sanoo.]

Kuten laskenut patsaat olivat laskettiin, sunnuntaina Ukrainan Rada päätti riisua Venäjän ja sen asemaa Ukrainassa, kohtalo, joka kohtaava muita alueellisia kieliä samoin. Venäjän kuitenkin luvut ovat varsin selkeät: uusin väestönlaskenta 2001 osoitti, että lähes 30 prosenttia Ukrainan mielestä Venäjän olevan sen äidinkieli - lähes 15 prosenttia on ukrainalaisia.
Vaikka kieli ei ole koskaan ollut virallista asemaa, se sai alueellisen aseman vuonna 2012 kaakkoisosassa maan.
Kumotaan laki alueellisen kielen käyttö oli presidentti Janukovitshin kampanjoinnin ässä, kun hän pyrki torjumaan käsitystä luonut entinen presidentti Viktor Jushtshenko - että Ukrainan pitäisi yliedustettuna kaikilla aloilla ja elämänalueilla.

Puhuessaan äskettäin Kharkov n UBR televisiokanava, presidentti Viktor Janukovitshin esitettiin hänen epäkohtia noin hallitusta.
"Kaikki mikä tapahtuu tänään, suuremmassa määrin, noin ilkivalta, rosvot ja vallankaappausta"Janukovitshin sanoi. Presidentti jatkoi kopioida tapahtumia maan pahin poliittinen kriisi nykyhistorian ja vertasi sitä nousu natsien ideologia 1930-luvulla.
Nyt näemme samoja asioita, joita [tapahtuu] vuonna 1930, kun natsit tulivat valtaan. [Ne] kielsi [poliittisen] puolueiden ... Se on sama nyt - [he] kieltää puolue, varsi, ehkä ihmiset , polttaa toimistoja ", hän sanoi.
Vaikka Kiovan Itsenäisyyden aukio, ja koko maassa, voidaan nähdä, joka sisältää useita eri ryhmiä ja mielipiteitä alussa massa mellakoita, ns oikeassa sektorissa on monia tilejä alkanut olla näkyvämpi rooli kansannousun. Raportit maasta osoittavat, että tämä segmentti oppositio on löysä rykelmä koostuu jäänteitä sodanjälkeisen natsi-yhteistyökumppaneita - Organisaatio Ukrainan nationalistien, sekä erilaisia ​​jalkapallohuliganismia ja pienempien kansallismielisten jengit.
Mielenosoittaja lohkeilevat Leninin patsas on muistomerkki hänen kunniakseen jälkeen se purettiin aikana massa ralli nimeltään "March of Million" Kiovan Itsenäisyyden aukio 8. joulukuuta 2013.  (AFP Photo / Anatoli Boiko)
Mielenosoittaja lohkeilevat Leninin patsas on muistomerkki hänen kunniakseen jälkeen se purettiin aikana massa ralli nimeltään "March of Million" Kiovan Itsenäisyyden aukio 8. joulukuuta 2013. (AFP Photo / Anatoli Boiko)




Ihmiset ympäröivät patsas Neuvostoliiton valtion perustaja Vladimir Lenin, joka oli kaadettu mielenosoittajia aikana ralli järjestämässä kannattajat EU: n yhdentymisen Kiovassa 8. joulukuuta 2013.  (Reuters / Stoyan Nenov)
Ihmiset ympäröivät patsas Neuvostoliiton valtion perustaja Vladimir Lenin, joka oli kaadettu mielenosoittajia aikana ralli järjestämässä kannattajat EU: n yhdentymisen Kiovassa 8. joulukuuta 2013. (Reuters / Stoyan Nenov)

Ei kommentteja: