Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014


Tietokoneet ylittämään ihmisen älykkyys 2029

Tietokoneet ylittämään ihmisen älykkyys 2029

Muutamassa 15 vuotta, tietokoneet nousee yli ihmisissä tivoli paremmin ajattelua valmiuksia. Googlen huippuosaaja tekoäly odottaa tietokoneet pystyä tunnistamaan, mitä me sanomme, pidä keskusteluja ihmisten kanssa ja oppia kokemuksistaan ​​2029.

Yksi Amerikan pään keksijät ja futuristit, Ray Kurzweil, väittää, että tietokoneet on niin kehittynyt 2029 he pystyvät kertomaan meille vitsejä ja jopa flirttailu. Kurzweil on tunnettu hänen rohkeita ennusteita teknologian maailmaan.
Hänen keksintöjään kuuluu puheentunnistusohjelmia koneet, skannerit ja syntetisaattori näppäimistöt. Yhden ennustuksen hän oli tehnyt vuonna 1990, hän ilmoitti, että 10 vuoden kuluttua tietokone voittaisi shakkipeli pelissä ihmisen. Vain seitsemän vuotta myöhemmin, Garry Kasparov, suurmestari shakki, hävisi tietokone tunnetaan Deep Blue. Huippuosaaja Google ennusti myös laaja Internetin käytön.
Kurzweil sanoi aikana haastattelussa Observer, että kymmenen vuotta sitten asiantuntijat tekoälyn (AI) uskoi, että tietokoneet eivät ohitukseen ihminen satoja vuosia. "Ja aika hyvä ehdolliset ajatellut, että se olisi koskaan tehdä", hän lisäsi.
Silti, Kurzweil uskoo hänen ajatuksiaan ei enää pidetä radikaali. "Olen melko paljon tällä mediaani mitä AI asiantuntijat ajattelevat ja yleisön on tavallaan heidän kanssaan - koska yleisö on nähnyt asioita, kuten Siri, jossa voit puhua tietokoneen, he ovat nähneet Google itse ajaa autoa. Olen itse asunut johdonmukainen. Se on muualla maailmassa se on muuttumassa näkemyksensä. "
Tällä hetkellä Kurzweil tekee yhteistyötä Googlen lisätä sen Internet-haku teknologian tekemällä se luonnollisesti ymmärtää ihmisen kieli. "Oma projekti on lopulta perustaa hakuja todella ymmärtää, mitä kielellä tarkoittaa", hän sanoi mukaan artikkeli Australian uutissivusto, "Kun kirjoitat artikkelin, et ole luoda mielenkiintoinen kokoelma sanoja.Sinulla on jotain sanottavaa ja Google on omistettu älykkäästi järjestämisestä ja käsittelystä maailman tiedot.
"Viesti artikkeli on tietoa, ja tietokoneet eivät poimi tästä. Haluamme heidän lukea kaiken Webissä ja jokaisen sivun jokainen kirja, sitten voi käydä älykästä keskustelua käyttäjä voi vastata heidän kysymyksiinsä ", hän selitti ilmoittamat Australian.
Tämä käsite on vain pala paljon suurempi tavoite suunniteltu ulos Googlen luoda futuristinen teknologioita. Jo Google on tiettävästi ostanut robotiikka insinööritoimisto Boston Dynamics, ja huippusalainen brittiläisen yrityksen DeepMind.
Venäjän Ääni, Australian

Ei kommentteja: