Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

24. helmikuuta, 18:03

Demokratia kustannukset rakas: Ukraina tarvitsee jopa 112 dollaria miljoonaa presidentinvaaleihin - vaalilautakunnan

Demokratia kustannukset rakas: Ukraina tarvitsee jopa 112 dollaria miljoonaa presidentinvaaleihin - vaalilautakunnan

Koska Ukrainan Rada ilmoitti snap presidentinvaaleja varten 25 toukokuu jälkeen äänesti 328-0 syyttää virkavirheestä nykyisen presidentin Viktor Janukovitshin, Voice of Capital ("Golos Stolitsy") puhui varapuheenjohtaja keskusvaalilautakunta, Andrei Magera , ja kysyi häneltä useita kysymyksiä menettelyistä ja liittyvät ongelmat tulevat vaalit.

Milloin vaalikampanjan virallisesti aloittaa?
Itse asiassa, CEC on jo aloittanut valmistelut vaaleja. Nyt meidän on laadittava ja hyväksyttävä talousarvio. Rekisteröinti ehdokkaita alkaa 25. maaliskuuta.
Tarkoittaako se, että kustannukset ennenaikaisten vaalien ei sisällytetty talousarvioon etukäteen?
Se ei ollut, koska nämä vaalit ole suunniteltu. Se ei ole ensimmäinen kerta ennenaikaiset vaalit on tapahtunut Ukrainassa, esimerkiksi oli ennenaikaista parlamentti-ja paikallisvaalit. Kun tällaisia ​​asioita tapahtuu Rada kohdentaa rahaa valmiussuunnitelmien budjetista. Vaalilautakunnan odotetaan luovuttamaan kustannukset arkin Rada, jotta se voidaan hyväksyä mahdollisimman pian.
Teidän mielestänne saattaa tämä kustannus arkki tulla yllätyksenä meille kaikille?
Ei, se ei ole, koska kaikki tietävät tilanne on vaikea. Puhuin CEC jäseniä ja he laativat talousarvion vaalien yrittää säästää niin paljon rahaa kuin mahdollista. Normaalioloissa presidentinvaalikampanjan maksaa noin miljardi grivnaa. En tiedä mitä rahasummaa CEC päädyin, mutta en usko, luku on suurempi, että tämä. Luultavasti vähemmän. Mutta demokratia kustannuksia rakas.
Onko mahdollista nopeutetun kysymys?
Vain Rada. Se äänestää. Turchinov laittaa allekirjoitus. Ja vasta sitten rahat kohdennetaan päässä valmiussuunnitelmien budjetista. Toinen ongelma on se, että CEC valtuudet ovat päättyy 1. kesäkuuta eli viisi päivää sen jälkeen äänestyksen tapahtuu, kun meillä ei vielä ole lopullisia tuloksia. CEC yksinkertaisesti pysty työskentelemään vaaleissa saati valumia äänestystä. Joten meidän täytyy muodostaa uusi komissio, mutta nyt meillä ei ole laillista syytä, että keho odotetaan toimia vasta heinäkuussa. On toinenkin tapa - voimme tehdä nykyistä CEC työskennellä jopa hetken vaalikampanja on ohi ja sitten alkaa muodostaa uusi komissio.
Älä ennenaikaiset vaalit ristiriidassa perustuslain kanssa?
Ne visioi perustuslakia ja lakia. Minä muistutan, että aiemmin Janukovitsh sanoi, ettei aio erota ja allekirjoittaa mitään. Ja hän korosti, että hiljattain hyväksymän laskun mukaan Rada ovat laittomia.
Venäjän Ääni, Voice of Capital ("Golos Stolitsy")

Ei kommentteja: