Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

The 4th Media » World War I All Over Again: The Same Fools Play the Same Game

4. M

Ensimmäinen maailmansota All Over Again: Same Fools pelata samaa peliä



"Jos vähennetään valehdella tieteellinen järjestelmä laita se paksu ja raskas, ja suurella vaivalla ja riittävä rahoitus hajoittaa sitä ympäri maailmaa kuin puhdas totuus, voit pettää kokonaiset kansakunnat pitkään ja ajaa heidät teurastaa aiheuttaa, jossa heillä ei ole minkäänlaista kiinnostusta. "- Chief Ranskan Editor, Behind the Scenes ranskaksi journalismi, jossa kuvataan organisaation maailmansodan propaganda Ranskassa.
Oliko Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry kysyy ennen kuin hän antoi kaikki tai ei mitään uhkavaatimus Venäjälle?
Hän kehotti kongressia?
Hän kehotti maita Länsi-ja Itä-Euroopan ja Naton jäsenet, jotka Kerry on sitoutunut mitä seurauksia tulee olemaan Washington n joustamaton, ylimielinen, aggressiivinen provokaatio Venäjää, hyvin aseistettu ydinvoimaa?
Oliko Kerry kysyä Japani, Taiwan, Etelä-Korea, Uusi-Seelanti, Australia, Kanada, Meksiko, Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Kiinassa, Keski-Aasiassa, jotka kaikki vaikuttaisi haitallisesti maailmansota provosoi mieletön rikolliset Washington?
Ei.
Hän ei.
Poikkeuksellinen, välttämätön, ylimielinen, omahyväinen Yhdysvaltain hallitus ei tarvitse kysyä keneltäkään.
Washington ei puhuta pelkästään itselleen.
Washington edustaa maan valitsema historian (ja uuskonservatiiveihin) ja puhu pelkästään itselleen, vaan koko maailmalle.
Riippumatta Washington sanoo, on totuus. Riippumatta Washington tekee on laillista mukaisesti sekä kotimaista että kansainvälistä oikeutta.
Kun Washington tunkeutuu maissa ja tuhoaa niitä, lähettää vuonna lennokkeja ja ohjuksia, räjäyttää osanottajaa häissä, hautajaisissa ja lasten jalkapallo pelejä, Washington harjoittelee ihmisoikeuksia ja tuo demokratiaa kansalle.
Jos maa yrittää puolustaa sen suvereniteettia ja alueellista koskemattomuutta, maa on harjoittaa terrorismia, al-Qaida-yhteyksiä, ihmisoikeusloukkaukset, ja tukahduttaa demokratiaa.
Me tarkkailemme tätä kehtaa pelata pois nyt vastakkainasettelua Venäjän kanssa Washington vallankaappaus Ukrainassa on herättänyt.
Obama ja Kerry on ilmoittanut, idiootteja, jotka käsittävät Yhdysvaltain hallitus että Venäjä antautumaan ja hyväksyn Washington tahto jos Washington on riittävän itsepintainen.
Ilmeisesti kukaan ei ole pyytänyt neuvonantajat mitä tapahtuu, jos uhkailusta annetaan, ja venäläiset eivät lähetä.

Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Hänen viimeisin kirjat ovat, pettäminen Laissez Faire Kapitalismi ja miten Amerikassa oli menetetty.http://www.paulcraigroberts.org

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »maailmansodan All Over Again: Same Fools pelata samaa peliä

Ei kommentteja: