Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Russia Vetoes US-sponsored UN Resolution Declaring Crimea Vote Invalid

4. Media »Venäjä veto-oikeutta Yhdysvaltain tukemat YK: n päätöslauselman julistaminen Krim Äänestys kelpaa

Venäjän veto-oikeudella Yhdysvaltain tukemat YK: n päätöslauselman julistaminen Krim Äänestys kelpaa



Venäjä on vastustanut YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman julistaa tulevan kansanäänestyksen tulevasta asemasta autonomisen tasavallan Krimin virheellinen ja vaatii kaikkia valtioita olemaan tunnustamatta sen tuloksia.
Kiina pidättäytyi kuin 13 neuvoston jäsentä kannatti päätöslauselmaa ja Venäjä äänestivät vastaan.
Turvallisuusneuvoston päätöslauselma # Ukraina ei hyväksytty. Äänestys: Puolesta 13. Vastaan ​​1 (Venäjä). Tyhjää 1 (Kiina). http://t.co/WhwXXmV8an
- Yhdistyneiden Kansakuntien (@ YK) 15 maaliskuu 2014
Päätöslauselmaluonnoksen totesi, että Ukrainan hallitus Kiovassa ei ole valtuuttanut kansanäänestystä ja sanoi, että se ei voi olla pätevä.
"Kansanäänestys ei voi olla pätevyyttä, ja voi muodostaa perustan muuttamiseen asema Krimin, ja kehottaa kaikkia valtioita, kansainvälisiä järjestöjä ja erityistoimielimet olemaan tunnustamatta mitään muutoksia tilan Krimin pohjalta tätä kansanäänestystä ja pidättäytymään kaikista toimista tai käsittelevät joka voitaisiin tulkita tunnustaa tällaisia ​​muuttunut tila, "asiakirjat lukee.
Moskova on veto-oikeus kuin yksi viidestä pysyvästä jäsenestä turvallisuusneuvostossa.
Se oli "mikään salaisuus, että Venäjä äänestää Yhdysvaltain päätöslauselmaluonnoksen," Venäjän lähettiläs YK: ssa Vitali Churkin sanoi ennen äänestystä. Hän lisäsi, että Moskova voisi kunnioittaa valinta Crimeans.
"Emme voi hyväksyä sen perusoletus: julistaa laitonta suunnitellun 16 maaliskuu kansanäänestys, jossa on asukkaita tasavallan Krimin pitäisi päättää tulevaisuudestaan", Churkin sanoi, selittää Moskovan päätös veto ehdotetun asiakirjan.
"Filosofia laatijat luonnoksen vastoin yksi perusperiaatteista kansainvälisen oikeuden - yhtäläisten oikeuksien periaatetta ja itsemääräämisoikeutta kansojen vahvistettu 1 artiklassa YK: n peruskirjan," venäläinen diplomaatti sanoi.
Tämä periaate vahvistettiin myös 1970 YK: n julistuksen kansainvälisen oikeuden periaatteiden, ja useita muita päätöksiä YK: n yleiskokouksessa, ja Helsingin päätösasiakirjan 1975, Churkin sanoi.
Venäjä ei kiistä alueellisen koskemattomuuden periaatetta, joka on "on, tietenkin erittäin tärkeää", lähettiläs sanoi.
"In on myös ymmärrettävää, että nauttiminen oikeus itsemääräämiseen kautta erottaminen nykytilannetta on ylimääräinen toimenpide, sovelletaan, kun tulevaisuudessa rinnakkaiselon yhden valtion tulee mahdottomaksi", Churkin sanoi.
Useimmissa tapauksissa se toteutettiin ilman suostumusta valtion viranomaiset.
Krimin rinnakkaisalue ukrainalaisten ilmeisesti kävi mahdottomaksi seurauksena "oikeudellinen tyhjiö", joka seuraa "perustuslain vastainen aseellinen vallankaappaus" suoritetaan Kiovassa radikaalien kansallismielisten helmikuussa ja suoria uhkauksia, joita nämä henkilöt asettaa niiden järjestys koko Ukrainan, Venäjän YK-edustaja sanoi.
Sunnuntaina Crimeans aikovat päättää, jos he haluavat tasavallan pysyvät osana Ukrainan tai liittyä Venäjän federaatioon.
Euroopan kansakuntien ja Yhdysvaltojen sanoi aiemmin he eivät tunnista kansanäänestyksen tuloksesta ja varoitti Venäjän pakotteiden yli kantaansa Ukraina.
Puhuminen jälkeen äänestyksessä 15-jäseninen turvallisuusneuvosto, Samantha Power American YK-suurlähettiläs sanoi, että se oli "surullinen ja merkittävä hetki".
Ranskan lähettiläs Gerard Araud, sanoi epäuskoisena, mitä hän kutsui Venäjän liittämistä Krimin varjolla suojella venäläisiä alueella. "Tämä liittämistä ... ylittää Ukrainassa, se koskee meitä kaikkia", hän sanoi, kun mainittu Reuters. "Tämä veto on pidettävä tappion vain Venäjälle."
Britannian YK-suurlähettiläs Mark Lyall Grant sanoi, että "raikuva viesti" äänestämästä, että "Venäjällä eristyksissä tähän neuvostoon ja kansainvälisessä yhteisössä".
Peking, perinteisesti hyvin herkkiä, kun se tulee alueellista koskemattomuutta erityisesti siksi, Tiibet, toisti tukevansa "suvereniteettia ja alueellista koskemattomuutta kaikissa valtioissa." Kiinan YK-suurlähettiläs, Liu Jieyi vaati poliittista ratkaisua ja "kansainvälinen koordinaatiomekanismina "riidan ratkaisemiseksi, mainittu AP.
Resoluutio "maadoittamattomaan", jonka tarkoituksena palvella Yhdysvaltain geopoliittisten etujen
YK: n päätöslauselma on keskittynyt väitettyihin laittomuus tulevan kansanäänestyksen Krimillä, Venäjän ulkoministeriö sanoi lausunnossaan antanut äänestyksen jälkeen. Luo tunnelmaa epäluottamusta ja valheen näyttää olevan päätavoitteena tekijöiden, ministeriö lisäsi.
Mukaan venäläiset diplomaatit, Yhdysvaltain ehdotusta YK: n päätöslauselma Ukrainan tilanteesta oli maadoittamaton. Se voi johtua ainoastaan ​​amerikkalaisten "ylivoimainen halu" politisoida jo hankalaan tilanteeseen ja jatkaa raskauttavia kansainvälisten hysteriaa ympäri entinen neuvostotasavalta eduksi Yhdysvaltain geopoliittisia etuja.
"Erittäin aloite ei ollut perusteita alusta lähtien tapahtumista Ukrainassa eivät aiheuta uhkaa kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta - että turvallisuusneuvosto käsittelee mukaisesti YK: n peruskirjan," julkilausuman lähetetty ulkoministeriön verkkosivuilla lukee.
Washington ei välitä Ukrainan vakautta, vaurautta ja turvallisuutta, Moskova sanoi.
"He käyttävät yhä kylmän sodan" ura - jota olisi näyttävät unohtuneen kauan sitten - voidakseen asettaa oman näkemyksensä Ukrainan poliittinen rakenne ", sanoi ulkoministeriön Informaatiotutkimuksen ja paina.
Venäjä toivoo kuitenkin, että YK: n jäsenmaat, jotka ovat tähän asti olleet puolueellisia niiden lähestymistapa Ukrainan tilannetta, vie polku rakentavaa yhteistyötä kriisin ratkaisemiseksi ja antaa oikeudet kaikille kansalaisille, myös Itä-ja Kaakkois-alueilla maan, ministeriö sanoi.
Samaan aikaan Kremlin lehdistö-sihteeri uskoo spekulaatioita koskien Venäjän "eristäytyminen" yhteydessä tapahtumista Ukrainassa ovat järjettömiä.
"Olisi epäloogista, epärealistista ja absurdia tänään - in globalisaation aikakaudella ja yhteensä keskinäinen taloudellinen riippuvuus," Dmitri Peskov sanoi lauantaina haastattelussa Venäjän REN-tv-kanava.
Vladimir Putinin tiedottaja uskoo, että nykyiset ristiriidat Moskovan ja läntiset kumppanit eivät ole uudesta "kylmän sodan."
"Olemme vilpittömästi uskovat, että sekä me ja kumppanimme on tarpeeksi poliittista viisautta ja poliittista realismia välttää syventämiselle ideologisia tai muita päättyi Ukrainassa", Peskov sanoi.Tosin pysyy eroja, Venäjä todella arvostavat sen jatkuvan edustajien kanssa muita valtioita.

RT

© autonominen voittoa tavoittelematon järjestö "TV-Novosti", 2005-2014. Kaikki oikeudet pidätetään.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: