Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Ukraine: United States Strives For World Domination

4. Media »Ukraina: Yhdysvallat pyrkii World Domination

Ukraina: Yhdysvallat pyrkii World Domination

Kun se saa monimutkainen ja sekava, kun olet hukkua liian paljon tietoa, muuttuvat päivittäin, liian monia selityksiä, joitakin ristiriitaisia ​​... kokeile laittaa se jonkinlainen asiayhteydestään tehostamalla takaisin ja katsot suurempi, pitkän aikavälin ennusteet.
Yhdysvallat pyrkii maailman herruudesta, hegemonia mahdollisuuksien mukaan päätoimisesti yli vuosisadan, se mitä he tekevät työkseen. Yhdysvallat, Nato ja Euroopan unioni muodostavat Pyhä Triumvirate.
Pyhä Triumvirate on tytäryhtiöitä, pääasiassa Kansainvälinen valuuttarahasto, Maailmanpankki, Maailman kauppajärjestö, Kansainvälinen rikostuomioistuin ... kaikki auttavat pitämään linjassa nämä hallitukset puuttuu Pyhä Triumvirate hyväksyntänsä: IMF, Maailmanpankki ja WTO määrätä markkinoiden fundamentalismi, kun taas ulkomaiset johtajat, jotka toimivat liian itsenäinen uhataan luovutetaan ICC raskaiden rangaistus, samoin kuin Yhdysvallat määrää seuraamuksia hallituksia ja niiden johtajia vain kuningas pakotteet voidaan joilla ei ole mitään tunnetta tekopyhyyttä tai ironiaa.
Ja kuka uhkaa Yhdysvaltojen ylivaltaa? Kuka voi haastaa Pyhän Triumvirate hegemoniaa? Vain Venäjä ja Kiina, jos he olivat imperialistinen kuin länsivallat. (Ei, Neuvostoliitto ei ollut imperialistista, että oli itsepuolustusta, Itä-Euroopassa oli valtatie kahdesti käyttämä West hyökätä, kymmeniä miljoonia venäläisiä kuoli tai haavoittui.)
Koska kylmän sodan Yhdysvalloissa on ympäröivän Venäjä, rakentaa yksi pohja toisensa jälkeen, lakkaamatta etsivät uusia, myös Ukrainassa, yksi ohjus sivusto toisensa jälkeen, Moskovan alueella, Nato on tarttunut yksi entinen neuvostotasavalta jälkeen toiseen.
Valkoinen talo ja kyselemätön amerikkalainen valtamedia, ovat vakuuttaneet meille, että tällainen toiminta ei ole mitään tekemistä Venäjän kanssa.
Ja Venäjä on kerrottu sama, paljon Moskovan jatkuvaa epäilyä. "Katso", sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putinin Nato joitakin vuosia sitten, "tämä on sotilaallinen organisaatio? Kyllä, se on sotilaallinen. ... Onko se liikkuu kohti meidän rajalla? Se liikkuu kohti rajamme. Miksi? "(1)
Pyhä Triumvirate haluaisivat repiä Ukraina Moskovan helmaan, häätää Venäjän Mustanmeren laivaston, ja luoda Yhdysvaltain armeijan ja / tai Naton läsnäoloa Venäjän rajalla. (Jos olit mietin, mitä pyydetään Venäjän sotatoimia.) Kiovan EU-jäsenyys olisi silloin ei voi olla kaukana, jonka jälkeen maa voisi omaksua iloista uuskonservatismia, jotka saavat etuja standardin yksityistämisen-sääntelyn purkaminen-säästötoimien paketti ja liittyä Portugali, Irlanti, Kreikka ja Espanja kuten köyhtynyt orpo perheen, mutta ei hinta on liian suuri maksamaan siitä, että osa kunniakas Euroopan ja länsimaiden!
Ukrainan kapinalliset ja niiden Länsi-teho kannattajat eivät välitä siitä, kuka heidän Ukrainan liittolaisia ​​olivat heidän suorittaessaan vallankaappausta vastaan ​​presidentti Viktor Janukovitshin viime kuussa ... roistot, jotka asettavat poliiseja tuleen päästä varpaisiin ... kaikenlaisia ​​extreme oikeisto, kuten Tšetšenian islamistiaktivistille ... (2) sijainen äärioikeisto Svoboda Party, osa uuden hallituksen, joka uhkaa uudelleen Ukrainan ydinaseita kolmesta kuuteen kuukauteen. ... (3) ampujat ampuvat mielenosoittajia, jotka eivät ilmeisesti mitä he näyttivät olevan - salakuunnella puhelinkeskustelu välillä Urmas Paet, Viron ulkoministeri, ja EU: n ulkopolitiikan johtaja Catherine Ashton, paljastaa Paet sanoi: "Nyt on vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana ampujien se ei ollut Janukovitshin, mutta se oli joku alkaen uuden koalition. "... (4) uusnatsien mielenosoittajat Kiovassa, jotka ovat avoimesti tuominnut juutalaisia, Nostolaitteita banneri kunniaksi Stepan Banderalle surullisen Ukrainan kansallismielisen jotka yhteistyötä saksalaisten natsien toisen maailmansodan aikana ja joiden miliisit osallistui hirmutekoihin juutalaiset ja puolalaiset.
Israelilainen sanomalehti Haaretz raportoi 24. helmikuuta, että Ukrainan rabbi Moshe Reuven Azman neuvoi "Kiovan juutalaisia ​​jättämään kaupungin ja jopa maan." Edward Dolinsky johtaja kattojärjestö Ukrainan juutalaisia, kuvaili tilannetta Ukrainan juutalaisia ​​"dire" ja pyysi Israelin apua.
Kaiken kaikkiaan kyseenalaista jengi liittolaisia ​​arveluttavaa syy, muistuttaa Kosovon vapautusarmeijan roistot Washington otettu teho aiemmin vallanvaihdos, ja on pitänyt vallassa vuodesta 1999.
Nyt tunnettu tallennettu puhelimen välisen keskustelun alkuun Yhdysvaltain ulkoministeriön virkamies Victoria Nuland ja Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa, jossa he keskustelevat joka ukrainalaiset olisi Washington mieleen vuonna uuden hallituksen, ja mitä ei, on esimerkki tämän järjestelmän-muutos mentaliteetti. Nulandin valinta, Arseni Yatseniuk, tullut väliaikainen pääministeri.


National Endowment for Democracy, virasto luoma Reaganin hallitus 1983 edistämään poliittista toimintaa ja psykologista sodankäyntiä vastaan ​​valtioita ole rakastunut Yhdysvaltain ulkopolitiikassa, on Washington tärkein ei-sotilaallinen väline saamisen vallanvaihdos. NED verkkosivuilla luetellaan 65 hanketta, että se on tukenut taloudellisesti viime vuosina Ukrainassa.(5)
Kuvaukset NED antaa hankkeet eivät paljasta sitä, että yleensä niiden ohjelmat antavat perusfilosofia, että työtä tekevät ihmiset ja muut kansalaiset parhaiten noudatetaan järjestelmää, jonka vapaan yrittäjyyden, luokka yhteistyö, työehtosopimusneuvotteluja, minimaalinen valtion puuttuminen talouteen, ja opposition sosialismia missään muodossa. Vapaa markkinatalous rinnastetaan demokratian, uudistusten, ja kasvua ja ansioiden ulkomaisia ​​investointeja taloutensa korostuvat.
Ajatuksena oli, että NED tekisi jonkin verran avoimesti, mitä CIA oli tehnyt salaa vuosikymmeniä, ja näin toivottavasti poistaa liittyy häpeää CIA peitetoimiin. Allen Weinstein, joka auttoi laatimaan lainsäädäntöä perustamisesta NED, julisti vuonna 1991: "Paljon siitä, mitä teemme tänään tehtiin salaa 25 vuotta sitten CIA." (6)
NED, saa lähes kaikki sen rahoitusta Yhdysvaltain hallitus (5 miljardia dollaria yhteensä vuodesta 1991), (7), mutta se haluaa viitata itsensä kansalaisjärjestö (Järjestö), koska tämä auttaa ylläpitämään tiettyä uskottavuutta ulkomailla että virallinen Yhdysvaltain valtion virasto ei ehkä ole. Mutta kansalaisjärjestön väärään luokkaan. NED on GO. Sen pitkän ajan interventio Ukrainassa on niin ylikansallisella laillista Venäjän sotilaallisen läsnäolon siellä. Toimittaja Robert Parry on todennut:
Ned ja Amerikan Uuskonservatiivit, Janukovitsh vaalien antama legitimiteetti kesti vain niin kauan kuin hän hyväksyi Euroopan vaatimuksiin uudesta "kauppasopimukset" ja perä taloudellinen "uudistukset" edellyttämät Kansainvälinen valuuttarahasto. Kun Janukovitsh neuvotteli nämä sopimukset, hän sai kiitosta, mutta kun hän arvosteli hinta liian korkea Ukrainalle ja omaksunut antelias tarjous Venäjältä, hän tuli heti tavoite "järjestelmän muutos."
Näin ollen meidän on kysyttävä, Mr. Putin kysyi - "Miksi?" Miksi NED rahoittanut 65 hanketta yhdessä vieraassa maassa? Miksi Washington virkamiehet grooming korvaavan presidentti Janukovitshin, laillisesti ja demokraattisesti valittu vuonna 2010, joka, edessä protesteja, muutti vaalit niin hän olisi voinut valittu jatkamaan - ei sinkoutua mob? Janukovitsh teki toistuvia tärkeitä myönnytyksiä, myös armahdusta pidätettyjä ja tarjontaa, 25. tammikuuta, tehdä kaksi vastustajiaan pääministeri ja varapääministeri, kaikki turhaan; avaintekijöitä mielenosoittajien ja näiden takana, halusivat vallankaappaus .

National Endowment for Democracy, Myanmar ...
Luncheon kunniaksi Carl Gershman of National Endowment for Democracy (NED) Soulissa, Koreassa

Carl Gershman puheenjohtaja NED kirjoitti viime syyskuussa, että "Ukraina on suurin palkinto".(8) mies tietää mistä hän puhuu. Hän on puheenjohtajana NED sen alusta alkaen, valvoa ruusuvallankumouksesta Georgia (2003), Ukrainan oranssi vallankumous (2004), Cedar Revolution Libanonissa (2005), Tulip Revolution Kirgisia (2005), Vihreä vallankumous Iran (2009), ja nyt Ukrainassa jälleen. Se on ikään kuin kylmän sodan koskaan päättynyt.
Nykyinen hillitön vihamielisyyttä amerikkalainen media kohti Putin kertoo myös vanha käytäntö.Yhdysvallat on niin tottunut maailman johtajille, joilla heidän kielensä eikä julki kritiikkiä Washington politiikkojen asianmukaista rikollisuuden näiden politiikkojen, että kun Vladimir Putin tulee ja ilmaisee jopa suhteellisen lieviä tuomitseminen hänellä sanotaan Public Enemy Number One ja hänen sanat on vastaavasti pilkataan tai jättää huomiotta.
2. maaliskuuta Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry tuomitsi Venäjän "uskomaton teko aggression" Ukrainassa (Krim) ja uhkasi taloudellisia pakotteita. "Et vain 21. vuosisadalla käyttäytyvät 19th century muotia tunkeutuvat toisen maan täysin tekaistuja valmiiksi tekstiä." (9)
Irak oli 21. vuosisadalla. Senaattori John Kerry äänesti sen puolesta. Hypocrisy tämän kokoluokan on kunnioitettava.
Jälkikirjoitus: Ukrainan väliaikainen pääministeri ilmoitti 7 maaliskuu, että hän on kutsunut Naton neuvoston kokouksen pitämisestä Kiovassa yli viimeaikaisesta kehityksestä maassa. "Kutsuin Pohjois-Atlantin neuvoston vierailla Kiovassa ja pitää kokous siellä", Arseni Yatsenyuk sanoi vierailullaan Brysselissä, missä hän tapasi Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen ja EU: n virkamiehet. "Uskomme, että se vahvistaa yhteistyötämme."
Rakastan kansakuntien joukossa

Viktor Dedaj, Pariisi, Ranska

Washington vastaus, tai sen puute, on vahvistanut aitouden YouTube pätkän vuotanut välisessä puhelinkeskustelussa Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Victoria Nuland ja Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa Geoffrey Pyatt joka syntyi 6. helmikuuta. Puhelun, lähettäjä nimetön Venäjän lähde, Nuland ja Pyatt keskustella asennat uuden, pro-US hallitus, johon sisällytetään fasistisia oppositio, joka oli johtava katuprotestien vastaan ​​Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh. Vaikka Washington kampanjan hallinnon-muutos oli yhteen Euroopan unioni puhelinkeskustelun Pyatt, Nuland hyökkää EU eikä riittävän aggressiivinen, sanoi jossain vaiheessa, "Fuck EU." Sama lähde on antanut meille tekstin myöhemmin välistä keskustelua EU: n ja Yhdysvaltojen välillä.
EU: Mutta sanoit rakastavasi minua!
US: (huokaus) Siellä sitä taas.
EU: Jätin kaiken takanasi. Demokratia, markkinoiden sääntely, valtion omistamien yhtiöiden, sosiaali-, riippumatonta ulkopolitiikkaa.
US: (valaistus savukkeen): pffff ... Kukaan ei pakottanut sinua.
EU: Olisin voinut olla kansainvälinen tähti, tiedäthän?
USA: Joo, joo, blaa, blaa ...
EU: koko maailma oli toivoa minuun! Nyt se on niin lutka, Latinalaisessa Amerikassa, joka on osoittaa pois hänen kurja progressiivinen politiikkaa.
USA: Jospa joku ... Hän oli hotty. Täytyy myöntää, se oli hauskaa aikaa. Mutta se on ohi (toistaiseksi). Nyt, sinä olet minun narttu.
EU: (haistaa): Oikeasti? Et ole tosissasi?
US: Olet, sinä olet minun pikku narttu. Tule tänne.
EU: Aiotko lyödä minua?
US: Mitä? Ei tietenkään! Mikä sinua vaivaa?
EU: Latinalaisen Amerikan ... Hän sanoo, että olet ylimielinen, ja väkivaltainen. Hän sanoo, että sinulla ei ole ystäviä, vain etuja.
USA: Hän on hullu. Unohda hänet. C'mon, tule tänne pikku narttu.
EU: Voi Sam ... Sam ...

Kysymys re: Syyria
On ollut lukuisia uutisia tarinoita Syyrian hallituksen pommitukset sen siviilialueiden, raportteja monta kuollutta, ja kuvia ja videoita vaurioitui pahasti rakennuksia. Lähde tarinoita olen törmännyt, kun se mainita lainkaan, on lähes aina joku osa "kapinalliset", eli ne vastustavat Syyrian hallitus.
Kaikissa näissä tarinoita - Oletko koskaan nähnyt valokuvan tai videon kone pommittamalla? Tai pommeja ilmassa? En sano, että pommitukset eivät ole tapahtunut. Ihmettelen vain miksi ei ole graafinen todisteita niistä.
Vuoropuhelu lukijat
Viime kuussa mietintö herätti epätavallisen paljon reagointia, jotka koskevat kahta peruskysymystä:
1) My kyseenalaistaa yleisesti uskomuksen, että jos John F. Kennedy ei ollut murhattu hän olisi päättynyt Yhdysvaltain sotilaallinen läsnäolo Vietnamissa. Ne, jotka kirjoitti minulle on vakuuttunut, että toiselle kaudelle presidenttinä, ilman tarvetta huolehtia uudelleen ehdokkaaksi, aito liberaali ja rauhan mies asuvat sisällä JFK olisi voinut vapaasti kukoistaa, ja hän olisi pian pitänyt lopettaa sotaan, että hän muka inhosi.
Olin kirjoitettu raportti: "Näyttää siltä, ​​että emme koskaan tiedä minkäänlaista varmuutta, mitä olisi tapahtunut, jos JFK ei olisi murhattu, mutta en silti mennä hänen kylmän sodan ennätys katsoessaan, että Yhdysvaltain ulkopolitiikassa olisi jatkunut pitkin imperial, kommunismin vastaisen polku. "
Kun luin kirjeen jälkeen kirjeen riitautti tämän väitteen, ajatus juolahti: Tämä on juuri sitä mitä kuulimme neljä vuotta koskevat Barack Obama - Hänen toisen kautensa aito liberaali ja rauhan mies syntyisi, Nobelin rauhanpalkinnon saanut osoittaisi miksi hän ansaitsi palkinnon. No, minun täytyy mennä kauhean yksityiskohtia miehen toinen termi, alkaen drone salamurhat säälimätön vainoaminen ilmiantajia, jotka kyseenalaistavat hänen ulkopolitiikkaa?
2) Ehdotin mahdollinen ratkaisu kansainvälistä ongelmaa itsemurhapommittajien: Mene hyvin lähde. Flood valittu islamilaisissa yhteiskunnissa tällä viestillä: "Ei ole taivaallisen palkintonsa kuolevia marttyyri. Ei ole olemassa 72 kauniita neitsyttä odottaa palkita annoitte elämäsi jihad. Ei neitsyitä ollenkaan. Ei seksiä ollenkaan. "
Minulle kerrottiin lukijoiden jälkeen lukija että koko juttu neitsyttä on myytti. Tämä saattaa hyvinkin olla kyse, mutta kuten totesin heille Käytin tarina vertauskuvallisesti kuvata tappamisen ja kuolemisen uskonnollinen syy, niin counterposing Yhdysvaltain armeijan miehet tappavat ja kuolevat "uskonnollinen" syy nimeltään isänmaallisuus, nationalismi tai American exceptionalism.Sekä "syitä", islamilaisen ja amerikkalainen, täytyy olla oppimatta. Se oli pointtini. Ei ole mitään tekosyytä kuittaamiseen voimakas pommi täydessä ravintolassa eikä pudottamalla voimakas pommi asuinalueella.
Vuonna maa, jossa onnellisuus on taattu itsenäisyysjulistus
Presidentti Obama ja monet muut poliitikkojen ja tiedotusvälineiden luvut ovat jälleen tehneet keskustelua minimipalkka lämmitetty aihe. Aika minun toistaa jotain kirjoitin vuonna 2007:
"Ajattele nostamalla minimipalkkaa on hyvä idea?"
"Mieti uudelleen."
Tämä oli viesti koko sivun mainos, joka ilmestyi suurimmissa sanomalehdissä tammikuussa.Siihen liittyi lausuntoihin taikka hyväksymistä tavallisista etevä epäiltyjä:
"Syy Vastustan vähimmäispalkka on mielestäni se tuhoaa työpaikkoja, ja mielestäni todisteita siitä, että minun tuomioni, on ylivoimainen." Alan Greenspan, entinen Federal Reserve puheenjohtaja
"Korkea työttömyysaste teini-ikäisten keskuudessa, ja erityisesti musta nuoria, on sekä skandaali ja aiheuttaja yhteiskunnallisia levottomuuksia. Silti se on pitkälti seurausta minimipalkan lakeja. "Milton Friedman, Nobel-palkittu taloustieteilijä
No, jos nostamalla minimipalkkaa voi aiheuttaa tällaisia ​​kielteisiä seurauksia, niin varmasti se on selvää, mitä me valistunutta ja inhimillinen ihmisiä täytyy tehdä. Meidän on laskeuduttava minimipalkka. Ja siten nauttia vähemmän työttömyyttä, vähemmän yhteiskunnallista levottomuutta. Todellakin, jos me laskemme vähimmäispalkkaa nollaan, erityisesti köyhillä mustat ... ajatella sitä! ... Ei työttömyys ollenkaan! Tuskin mitään yhteiskunnallista levottomuutta! Itse - rohkenen sanoa? - Mitä jos me teimme pois palkat kokonaan?
"Moderni konservatiivinen harjoittaa yksi ihmisen vanhimmista harjoituksia moraalifilosofian: että on, etsiä parempia moraalinen perustelu itsekkyydestä." - John Kenneth Galbraith


William Blum on kirjailija, historioitsija ja tunnettu kriitikko Yhdysvaltojen ulkopolitiikka. Hän on kirjoittanut Killing Hope: Yhdysvaltain armeijan ja CIA interventiot Toisen maailmansodan jälkeen ja Rogue State: Opas maailman ainoa supervalta, mm.

Huomautuksia

Guardian Weekly (Lontoo), 27 kesäkuu 2001
RT televisio (RT.com, Moskova / Washington, DC), 01 maaliskuu 2014
Sijainen Mikhail Golovko, RT, 01 maaliskuu 2014
RT 5. maaliskuuta 2014 "EU: n Ukrainan politiikan ja moraalinen konkurssi"; puhelimessa uskotaan tapahtuneen 26 helmikuu.
NED 2012 vuosikertomus
Washington Post, 22 syyskuu 1991
Victoria Nuland puhuessaan National Press Club, Washington, DC, 13 joulukuu 2013
Washington Post, 26 syyskuu 2013
"Face the Nation", CBS, 02 maaliskuu 2014
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: