Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

American Unlimited Imperialismi: Nyt Ukraina



Historiallisesti tämä uusin purkaus amerikkalaisen militarismin alussa 21st Century on sukua, että Amerikan avaaminen 20th Century avulla Yhdysvaltojen alulle Espanjan ja Yhdysvaltojen sota vuonna 1898. Sitten republikaanien hallinnon presidentti William McKinley varasti heidän siirtomaaimperiumiin Espanjasta Kuubassa, Puerto Rico, Guam ja Filippiinit; aiheutettu lähellä kansanmurhan sotaa Filipino ihmisiä, kun taas samaan aikaan laittomasti liittämisestä kuningaskunnan Havaijilla ja alistamalla Native Hawaiian ihmiset (jotka kutsuvat itseään Kanaka Maoli) lähes kansanmurhaan olosuhteissa.
Lisäksi McKinley sotilaallinen ja siirtomaa laajentuminen Tyynenmeren tarkoituksena oli myös turvata Amerikan taloudellista hyödyntämistä Kiinan mukaisesti kaunistelee otsikko on "avoin ovi" politiikkaa. Mutta seuraavien neljän vuosikymmenen aikana Amerikan aggressiivinen läsnäoloa, politiikat ja käytännöt "Pacific" olisi väistämättä tietä Japanin hyökkäys Pearl Harbor joulukuu 7, 194L, ja näin ollen Amerikan Erkautus käynnissä toisen maailmansodan. Tänään vuosisataa myöhemmin serial keisarillisen aggressioita käynnistetty ja uhkasi republikaanien Bush Jr. hallinto ja nykyinen Demokraattien Obaman hallinto uhkaa lähti kolmannen maailmansodan.
Vuoteen häpeämättömästi hyödyntämällä järkyttävästä 11. syyskuuta 2001, Bush Jr. hallinto esitetty varastaa hiilivety valtakuntaa muslimien valtiot ja kansat asuvat Keski-Aasiassa ja Persianlahden ja Afrikan väärä tekosyiden varjolla on:
(1) sotaa kansainvälistä terrorismia, ja / tai
(2) poistaminen joukkotuhoaseita, ja / tai
(3) Demokratian edistäminen ja / tai
(4) omatekoinen "humanitaarinen interventio" / vastuu suojella.


Tällä kertaa geopoliittiset panokset ovat äärettömän paljon suurempi kuin ne olivat sata vuotta sitten: kontrolloimaan ja hallitsemaan kaksi kolmasosaa maailman hiilivety resursseja ja siten erittäin perustuksen välillä Energizer globaalin talousjärjestelmän - öljyn ja kaasun. Bush Jr. / Obama hallinnot ovat jo suunnattu jäljellä hiilivetyvaroja Afrikan, Latinalaisen Amerikan ja Kaakkois-Aasiassa edelleen valloitusta tai herruudesta yhdessä strategisten rikastin-pisteitä merellä ja maalla tarvitaan niiden kuljetuksen.
Tältä osin Bushin Jr. hallinto päätti perustaa Yhdysvaltain Pentagonin Afrikka Command (AFRICOM), jotta paremmin valvoa, hallita ja hyödyntää sekä luonnonvarojen ja kirjava kansojen Afrikan mantereen hyvin kehto ihmislajin. Libyan ja libyalaisten tuli ensimmäisiä uhreja periksi AFRICOM alle Obaman hallinto. Ne eivät ole viimeinen.
Tämä nykyinen bout USA: n imperialismin on mitä minun opettaja, mentori ja ystävä Hans Morgenthaun määräiset "rajaton imperialismin" hänen uraauurtavasta työstä politiikka joukossa Kansakuntien (4. painos. 1968 kello 52-53):
"Erinomainen historiallinen esimerkkejä rajoittamaton imperialismin ovat ekspansiivinen politiikkojen Aleksanteri Suuri, Rooma, arabit seitsemännen ja kahdeksannen vuosisatojen, Napoleon I, ja Hitler. Ne kaikki on yhteistä halu kohti laajentamista, jota ei tunne rationaalista rajoja, ruokkii omasta onnistumisia, ja jos ei pysäytä ylivoiman, menee edelleen rajojen poliittisen maailman.
Tämä halu ei ole tyytyväinen niin kauan kuin pysyy kaikkialla mahdollista esine ylivallan-poliittisesti järjestäytynyt joukko miehiä, joka olisi jo riippumattomuus haastaa Valloittaja vallanhimo. Se on, kuten tulemme näkemään, tarkalleen puute maltillisesti, pyrkimys valloittaa kaikki, että otollisia valloitus ominainen rajaton imperialismin, joka aiemmin on ollut tyhjäksitekemisessä imperialistista politiikkaa tällaista ... "
Se on rajoittamaton Imperialists tapaan Alexander, Rooma, Napoleon ja Hitler, jotka ovat nyt vastuussa suorittaa USA: n ulkopolitiikkaa. Koskevat tosiseikat puhkeamisen sekä ensimmäisen maailmansodan ja toisen maailmansodan hetkellä liihottaa kuin twin miekkoja Damokleen päämiehet koko ihmiskunnan.


Francis Boyle on johtava amerikkalainen asiantuntija kansainvälisessä oikeudessa. Hän oli vastuussa laatimisesta biologisia aseita terrorismin vastaisen lain 1989 American koskevan lainsäädännön täytäntöönpano 1972 biologisia aseita koskevan yleissopimuksen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: