Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Another US Regime Change in Venezuela: The World Must Stop the US Madness!

4. Media »Toinen Yhdysvaltain hallinnon vaihdosta Venezuela: Maailman täytyy lakata Yhdysvaltain Ma

Toinen yhdysvaltalainen järjestelmä muuttui Venezuela: Maailman täytyy lakata Yhdysvaltain Madness!

Post Kategoriat: Kanada
Nil NIKANDROV / neljäs Media | keskiviikko, 12 maaliskuu 2014, 18:54 Peking

US Venezuelaa vastaan: Cold War Goes Hot

Aikana viime karnevaalit  Venezuela , eristetty taskuihin opiskelijamielenosoituksia tapahtuu suurissa kaupungeissa sammui kuin taikaiskusta. Tai tarkemmin sanottuna, he kuolivat vuonna etuoikeutettu alueilla kaupungeissa. Järjestäjät hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia oli vakuuttanut maailmalle, että karnevaali ei tapahtuisi, ja että perinne matkustaa Karibian rannoilla peruttaisiin, koska «tyytymättömyyttä kansan» oli saavuttanut huippunsa.
Vain hieman enemmän ja se tulisi romahti, presidentti Nicolas Maduro ja hänen toverinsa kulkisi pois Kuubaan, ja maa palaisi «todellista demokratiaa». Mielenosoitukset käsitelty laajasti johtavien televisiokanavien lännessä, ja nyt - täydellinen hiljaisuus. Venezuelalaisten juhlivat ja rentouttava.
Tärkeä rooli tietojen ja psykologista sotaa Venezuela kuuluu Yhdysvaltain tiedustelupalvelut.Koko Hugo Chavez presidenttikaudella kului keskellä vakavaa informaatiosodankäynti jonka Yhdysvaltain painotti paljon, jotta kompromissi hyvin ajatus rakentaa 21. vuosisadan sosialismia Venezuelassa. Chavez koskaan luvannut pikaista menestystä tällä matkalla, mutta hyvin harkittu sosiaalipolitiikka saavutettu monia asioita. Mielipidemittausten mukaan, Venezuelalaisten ovat joitakin onnellisimpia ihmisiä läntisellä pallonpuoliskolla.
Saavutukset bolivariaanisen vallankumouksen osalta terveydenhuollon, koulutuksen ja rakentaminen kohtuuhintaisten asuntojen taattu Chavez kansan tukea. Kiinteä kotirintamalla mahdollistanut Chavez menestyksekkäästi torjumaan Amerikan kumouksellista toimintaa ei vain Venezuelassa, mutta kansainvälisellä areenalla sekä.
Yksi keskeinen aihe tässä informaatiosodankäynti luominen oli Telesur televisiokanavan tuella liittoutuneiden Latinalaisen Amerikan maissa, ja sitten jälkeen perustetaan RadioSur radioasema.Paikallinen televisio-ja radioverkkojen järjestettiin koko Venezuelan, ja kansallinen elokuvastudio avattiin, joka tuottaa elokuvia on isänmaallinen teemoja.
Uusi Venezuelan elokuva ilmestyy maan näytöt lähes viikoittain, houkuttelee vain niin paljon katsojia kuin Hollywood toiminta elokuvia. Dokumenttielokuvia vapautuu myös, että altistaa Amerikan politiikkaa Latinalaisessa Amerikassa, mukaan lukien takavarikointi öljykenttien ja poistaminen poliitikot Washington löytää epämiellyttävä.
Kuoleman jälkeen Chavez, tiedon ja propagandan sotaa hänen seuraajansa - Nicolás Maduro - tuli vieläkin yleistä. Washington päätti, että otollinen hetki oli tullut kaataa hallitus. Tämä edellytti Washington koko arsenaali epävakautta - alkaen Kolumbian puolisotilaallisten joukkojen tunkeutuminen maahan suorittaa terrori-iskuja, rahoitus-ja talouden sabotointia ja käytön sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja Internetissä.
Puhuessaan YK, Venezuelan ulkoministeri Elias Jaua sanoi, että Venezuelan ja ulkomaisten opposition tiedotusvälineiden sekaantuu aktiivisen kampanjan syöstä presidentti Maduro. Jaua selitti myöhemmin, että hän oli «viittasi hyvin valmisteltu kampanjoita, jotka pantiin täytäntöön tapa vaikutusvaltainen televisiokanavilla». Hän huomautti, että merkkihenkilöitä Yhdysvalloissa ja eurooppalaisen taiteen maailmoja «että tuskin edes tiedä missä Venezuela on» oli käytetty tinkiä hallitus. Viimeaikaiset lausunnot myös Oscar palkintojenjakotilaisuudessa, esimerkiksi.
Erityisesti tämä viittaa CNN-televisiokanavan, joka ei ole vain käytetä  CIA  jakaa väärää tietoa Venezuela, vaan myös kehittää kielteisiä stereotypioita Venezuelan hallitusta ja presidentti Maduro. Siellä on myös puolueellinen kattavuus opiskelija katuprotestien, jonka CNN kuvata rauhallinen, mainitsematta protestit militantit opiskelijaryhmille, että suljettu kadut, sytyttivät autoja, hyökkäsi poliiseja, ja uhkasi kaupunkien infrastruktuuri, mukaan lukien metro.
Muun muassa opposition aktivisteja levityssuola tiet metalli väkäsiä valmistettu kynnet, aiheuttaen jyrkkä nousu liikenneonnettomuuksissa. On myös käytännössä laajentaa nailonlankainen tien torjumiseksi motorizados - moottoripyöräilijöitä, jotka toimittavat tavaroita, lääkkeitä, postitse ja niin edelleen. Nämä moottoripyöräilijät ovat yleensä uskollisia viranomaisille, ja siksi nähdä opposition vihamielinen voima. CNN, ei kuitenkaan raportoida tällaisia ​​yksityiskohtia.
Kansainväliset tiedotusvälineet ovat myös vaikenee ponnisteluja presidentti Maduro luoda rauhanomaisen vuoropuhelun Venezuelassa, ja etsiä yhteisymmärryksessä opposition ja näiden oligarkkista piireissä maassa, joka on järjestäytynyt ja yksityisesti rahoittaa pitkäaikainen kampanja kansalaisyhteiskunnan tottelemattomuus. Toleranssi Venezuelan viranomaisten on yhä mielletään heikkous.
Seurauksena puolueellinen ja joskus jopa tulehdusta, lähetykset tapahtumista Venezuelassa, CNN kirjeenvaihtajat on karkotettu maasta. Toimittajaa Associated Press, Agence France-Presse, Agencia EFE, Reuters ja muut sellaiset ovat myös antavat puolueellinen tulkinta Venezuelan toimia. En voi ajatella, kun länsimaiset toimittajat akkreditoitu Venezuelassa ovat osoittaneet ainakin vähän havaittavissa itsenäisyyttä niiden tapahtumien selityksen.
Yleinen yhdenmukaistaminen Washington n ajattelutapa arvioitaessa kansainvälisten tapahtumien ja poliitikkojen on ominaista lähes koko kehon länsimaiset toimittajat maassa.
Maduro n hallitus tekee kaikkensa torjuakseen vihamielistä propagandaa, jolla Washington yrittää pahentaa Venezuelan tilannetta, jolloin saadaan tekosyynä puuttua suorasti maan sisäisiin asioihin.
Venezuelan hallitus on toistuvasti annettu uhkia ja varoituksia Yhdysvaltain hallinnon, sitä on toivonut, että hallitus vapauttaa niille opiskelijoille pidätettiin katuprotestien, ja istuutuu keskustelemaan opposition kanssa. Barak Obama mainitsi tämän kanssa pidetyssä kokouksessa Kanadan ja Meksikon kollegojen Toluca (Meksiko) 20. helmikuuta 2014.
Lausunto republikaanien senaattori John McCain kuulosti uhkavaatimuksen: «Meidän on oltava valmis käyttämään sotilaallista voimaa päästäkseen Venezuela ja luoda rauha.» Senaattori totesi, että voisi kuulua sotilasta Kolumbiassa, Perussa ja Chilessä. Lisäksi hän korosti, että on olemassa demokraattisia johtajia Venezuelan, jotka ovat täysin valmiita ottamaan vastuuta koskevat maan täydellä suostumuksella Amerikan ja antaa hänelle vapauden.
McCain selitti myös tarkalleen, miksi Washington tarvitsee «nukke demokraatteja» Venezuelassa. Ensinnäkin, taata nopean toimituksen hiilivetyjen Yhdysvaltoihin. Öljyn toimitukset Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän kestää yleensä 45 päivää, mutta vain noin 70 tuntia Venezuelasta.


Selittämään tilannetta maassa ja asema Venezuelan hallitus, ulkoministeri Elias Jaua on tehnyt kiertueen maissa Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa, kun taas Venezuelan energiaministeri Rafael Ramirez on tavannut Venäjän presidentti Vladimir Putin ja jäsenten Kiinan hallitus.
Argentiinan presidentti Cristina Fernández de Kirchner on todennut, että on olemassa todellinen uhka «pehmeä vallankaappaus» Venezuela:
«En ole täällä puolustamassa Venezuela, tai presidentti Nicolas Maduro. Olen täällä puolustamassa maan demokraattinen järjestelmä aivan kuten olemme tehneet Bolivia, Ecuador tai minkään muun maan alueen ei väliä, jos ne ovat vasemmalta, oikealta. Demokratia ei kuulu oikealle tai vasemmalle, demokratia on osoittaa kunnioitusta kansan tahtoa. Olisi kohtalokasta alueelle, sillä suuria harppauksia integraation, että Latinalainen Amerikka on tehnyt viime vuosina, jos annamme ulkomaisten tuulet pyyhkivät ja tuhota veljellinen maan. » 
Cristina Fernández muistutti myös, että on ollut 19 Venezuelan vaalien 14: n viime vuoden aikana, joista vain yksi oli kadonnut hallitseva puolue. Mukaisesti perustuslain muistaa kansanäänestys voitaisiin toteuttaa vuonna 2016. Tämä on ainoa laillinen tapa muuttaa hallituksen. Valtaosa Latinalaisen Amerikan johtajat ovat samaa mieltä kuin Cristina Fernández.
Poliittiset analyytikot kiinnittää huomiota ajoitus Amerikan lujemmin korvatakseen valtion Venezuelassa ja Ukrainassa. Washington haluaa näyttää maailmalle, että suurvalta on vielä kykenee ohjaamaan tapahtumien kulkua eri puolilla maailmaa tahansa suuntaan se tarvitsee.
Obama haluaisi tehdä presidenttikautensa upeat voitot Itä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa: kääntämällä Ukrainan satelliitin tilaan, mikä varmistaisi Amerikan sotilaallinen läsnäolo Venäjän rajoilla, ja suorittaa merkittävän vallanvaihdos Venezuelassa jotta laittaa maksetaan kaikille riippumaton Latinalaisen Amerikan yhdentymisen hankkeita ...

Nil NIKANDROV  | Strategiset kulttuurirahasto


http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/08/us-against-venezuela-cold-war-goes-hot.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

dness!

Ei kommentteja: