Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Puhelin Hylyt: Secret esityslista Ashton ja Nuland Revealed

Kaksi sodanlietsojana naisia, jotka edustavat lännen ulkopolitiikan laitteet, Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Eurooppa-ja Euraasian asioiden Victoria Nuland ja EU: n virallisten ja kertaluonteinen British Campaign for Nuclear Disarmament aktivisti Catherine Ashton, ovat nähneet suuria salaisuuksia Ukrainan paljasti seurauksena vuotanut puhelinkeskusteluja.
Ashton, joiden puhelinkeskustelun Viron ulkoministeri Urmas Paet oli toinen paljastava puhelun vuotanut, pitää ylevä otsikot korkean edustajan ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan Euroopan unionin ja melko feudalistic ja merkityksetön Baroness Ashton of Uphollandin.
Ashton kannattajat ovat liioiteltuja huomioon hänen saavutuksistaan. Koska EU: n de facto ulkoministeri Ashton oli tarttunut video vuonna 2012 EU: n Brysselin päämajassa hermostunut, koska ei hän eikä hänen British lähettiläs Balkanilla, Robert Cooper, tiesi, mitä Serbian presidentti Tomislav Nikolic, näytti hetkiä ennen niiden virallista tervetuliaistilaisuudesta hänelle Brysselissä.
Ashton on naimisissa Britannian entinen toimittaja Peter Kellner. Kellner on toimeenpaneva brittiläisen äänestyspaikkojen yritys YouGov, joka ruokkii paitsi poliittista äänestyspaikoilla numeroita, mutta myös gallupit suosikkeihin voittaa tällaisia ​​typerä brittiläinen televisio-ohjelmien Pop Idol ja X-Factor huohottaen infotainment media.
Vuonna 26 helmikuu puhelun välillä Paet ja Ashton, Viron ulkoministeri kertoi, että Ukrainan mielenosoittajat ja poliisit ampuivat saman tarkka-ampujat. Paet vieraili Kiovassa 25. helmikuuta aikana väkivaltaisia ​​yhteenottoja sanotaan olevan välillä mielenosoittajien ja hallituksen turvallisuusjoukkojen Maidan Square. Nyt on selvää, että väkivalta vauhditti tarkka-ampujien ja muiden provokaattorit, kuten uusnatsi jengit ja ulkomaisia ​​palkkasotureita, palkkalistoilla Ukrainan poliittinen oppositio.


Paet kertoi Ashton, että Ukrainan lääkäri, joka hän sanoi myös oli johtaja Ukrainan «kansalaisyhteiskuntaa,» Dr. Olga Bogomolets vakuuttunut vierailevat Viron virallinen että luodit, joka iski mielenosoittajien ja poliisien tulivat kaikki samoja aseita ja että Väite peittelyyn varten tarkka-ampujat. Bogomolets on kaukana salakirjoitusta maanpaossa Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh. Hän oli henkilökohtainen lääkäri «oranssin vallankumouksen» asennettu presidentti Viktor Jushtshenko ja hän sai palkinnon CIA-ja George Soros rahoittama Radio Liberty. Lisäksi Bogomolets kehotti häntä lääketieteen opiskelijat osallistumaan Euromaidan protesteja Kiovassa.
Bogomolets vakuuttunut Paet että luodit, joka iski mielenosoittajia ja poliiseja, yhtälailla on Maidan Square, ammuttiin samasta aseet ja että oppositio oli takana hyökkäykset. On myös huomionarvoista, että Bogomolets sanoi hän kääntyi alas tarjous opposition johtajia palvelemaan virkaatekevä pääministeri Ukrainan humanitaaristen asioiden uudessa hallituksessa.
Mukaan puhelun, sanoi on pysäytetty ja litteroitiin virkamiehet uskollisia Janukovitshin Security Service Ukrainan (SBU), Ashton feigns «sokki» yli käsite välittämä Paet että Ukrainan oppositio todennäköisesti kuollut yli 70 oman kannattajien sekä Ukrainan poliiseja. Sniper-iskut oli «väärän lipun» liikennöinnin Ukrainan oppositio, sekä niiden Länsi sponsoreita, pääsisivät myötätuntoa ja tukea yleisöltä.
Paet: «Kaikki todisteet osoittavat, että ihmiset, jotka saivat surmansa tarkka-ampujat molemmilta puolilta, poliiseja ja ihmisiä kaduilla, että ne olivat samat ampujat tappavat ihmisiä molemmilta puolilta. Joitakin kuvia, jotka osoittivat se on sama käsiala, sama tyyppi luoteja, ja se on todella huolestuttavaa, että nyt uusi koalitio he eivät halua tutkia, mitä tarkalleen ottaen tapahtui.Joten siellä on nyt vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana tarkka-ampujat, se ei ollut Janukovitshin, mutta se oli joku alkaen uuden koalition ».
Ashton: «Mielestäni me haluamme tutkia. Tarkoitan, en valita, että ylös, se on mielenkiintoista.Gosh ».
Paet: «Se jo discreditates [sic] tämän uuden koalition».
Ashton, vastauksena Paet, alkaa heittää kylmää vettä hänen ja Bogomolets n tietoa opposition on takana ampumista mielenosoittajia ja poliiseja.
Ashton puolustaa opposition jäsenten Ukrainan Rada, eduskunta, vastaan ​​«lääkärit ja Hän sanoi protestin johtajien« tarkoitan tämä on mitä he täytyy olla varovainen, samoin, mutta ne on vaadittava suuri muutos, mutta heillä antaa Rada toiminto. Jos Rada ei toimi niin sinulla on täydellinen kaaos. Joten, jos olet ajatellut että aktivisti ja lääkäri on hyvin, hyvin tärkeää, mutta et ole poliitikko ja jotenkin ne täytyy tulla eräänlainen majoitus lähiviikkoina ».
Pohjimmiltaan Ashton kertoo Paet että Bogomolets, roolissaan kansalaisyhteiskunta-aktivisti tai lääkäri, ei ollut liiketoimintaa kyseenalaistaa häikäilemätön politiikka opposition Rada johtama troikka nyrkkeilijä Vitali Klitschko, Maailmanpankki veteraani Arseni Yatsenyuk, ja neo natsien Svoboda johtaja Oleh Tyahnybok.
Toisin sanoen, Ashton ymmärtää, että nyrkkeilijä, Maailmanpankin teknokraatti, ja uusnatsien katu roisto oli enemmän sananvaltaa tulevaisuudessa Ukrainan kuin nainen kyseenalaistaa opposition rooli ammunta kuolemaan omia «tykinruokaa» Street mielenosoittajia kuin sekä poliisit yrittävät palauttaa järjestyksen.

Kiev tarkka-ampujat palkkasi uuden koalition, ei Janukovitsh - Estonian FM Ashton

Heti, Länsi valtamedian alkoi kyseenalaistaa aitouden Ashton-Pate otteen ja palloteltu tavallista halventava «salaliittoteorioita» etiketti. Kuitenkin Viron ulkoministeriö vahvisti, että transkriptio oli todistusvoimainen seuraavan tiedotteen, jossa todettiin tallennus:
«Ulkoministeri Urmas Paet ja EU: n ulkopolitiikan johtaja Catherine Ashton ladataan Internet tänään, puhelu on aito.
Paet ja Ashton keskustelu käytiin 26. helmikuuta, seuraavat Viron ulkoministerin vierailu Ukrainaan, ja heti kadun päässä väkivaltaa.
Ulkoministeri Paet viestii, mitä hän oli sanonut kokoukset pidetään Kiovassa viimeisenä päivänä ja ilmaisi huolensa tilanteesta.
"On erittäin valitettavaa, että tällainen sieppaaminen tapahtuu ollenkaan", sanoi Paet ».
On selvää, että alusta alkaen, tapahtumista Ukrainassa oli tarkoitus ammatillinen provokaattorit, sekoittimia, ja «teemalla vallankumous» asiantuntijoille byrokratioita Yhdysvaltain ulkoministeriö, Central Intelligence Agency, British MI6, ja Euroopan unioni.
Ashton asialistalla täydentää Nuland jonka tammikuu puhelinsoiton Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa Geoffrey Pyatt paljasti, että Obaman hallinto oli käsin poiminta tulevan hallituksen Ukrainan vaikka Ashton sekä Nulandin co-ideologi Jeffrey Feltman, Yhdistyneiden Kansakuntien Alivaltiosihteeri pääjohtaja poliittisten asioiden, oli teeskenteli kiinnostus neuvotteluratkaisuun Janukovitshin, demokraattisesti valittu Ukrainan presidentti.
Nuland, jotka ilmaisivat tukensa Yatsenyuk olla tulevaisuuden johtaja Ukrainassa, sanoi «Fuck EU» jälkeen hän kertoi Pyatt että USA saavuttaa poliittiset tavoitteet tuella Amerikan «osti-ja-maksettu» YK joukkue Feltman , hänen esimiehensä, pääsihteeri Ban Ki-moon, joka oli tunnettu Etelä-Korean toimittajien «liukas ankerias» kun hän toimi Etelä-Korean ulkoministerin ja Special YK: n lähettiläs Ukrainaan, Alankomaiden diplomaatti Robert Serry.
Nuland ilmaisi luottamuksensa Kalkutassa syntynyt Serry, Alankomaiden entinen suurlähettiläs Ukrainalle erittäin harvinaista hollantilainen nimi. Palvellessaan YK: n erityisedustajan koordinaattori Lähi-idän rauhanprosessista, Serry sanoi Israelin «kärsi» bias ja syrjintä YK: ssa.Tällainen kieli olisi varmasti mielistellä Nuland ja Feltman on Serry, koska molemmat amerikkalaisia ​​diplomaatteja ovat tunnettuja dual lojaali jotka saattavat Israelin etuja par kanssa kuin Yhdysvalloissa.
On selvää, ettei Ashton eikä Nuland puheluita oli tarkoitus kuuli joita «pesemätön massoja».Nyttemmin siepata valmiuksia uskollisia ja taitavia Ukrainan turvamiehet, maailma ymmärtää nyt petollisuus kahden kalisten naisia, jotka auttavat johtaa Euroopassa ja mahdollisesti muualla maailmassa, massiivinen tulipalo ...


Wayne Madsen  | Strategiset kulttuurirahasto


http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/07/phone-wrecks-secret-agenda-ashton-nuland-revealed.html
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: