Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

The 4th Media » ANOTHER ANSCHLUSS IN CRIMEA

Th

TOINEN Anschluss Krimillä

"... Yhdysvaltain uuskonservatiivien on ollut keskeinen rooli tekniikan vallankaappauksen Kiovassa ja tämä kriisi ..."


Monet amerikkalaiset on vaikeuksia ymmärtää Venäjän nykytilaa tai johtaja Vladimir Putin. Se on hyvässä osittain koska heillä on vähän tai ei lainkaan ymmärrystä Venäjän historiaa tai geopolitiikka.
"Neuvostoliitto unioni palaa" Kirjoitin vuonna 1991, kun Neuvostoliiton hajoamisen riistetty Venäjän Imperium kolmannen maan alueella lähes puolet sen ihmisiä ja paljon sen suurvallan.
Samanlainen katastrofi Venäjälle tapahtui 1918 sopimuksen Brest-Litovskissa. Kukisti Saksan-Itävallan-Bulgaria-Turkki Keski Powers maailmansodassa ja telineissä vallankumous, Leninin uusi bolshevikkien järjestelmä taipui Saksan vaatimuksiin luovuttamaan Baltian ja anna Ukraina itsenäistyä.
Heti kun Josef Stalin konsernin valtaa, hän alkoi avaamalla Brest-Litovskissa luovuttamista.Baltian maat, Ukraina, Etelä-Kaukasian ja osat "Suur-Romania" olivat miehitettyä. Puolet Puola putosi jälleen venäläisten hallinnassa.
Stalin palautti kansan sotaa edeltäneestä 1914 rajojen tappaen miljoonia prosessissa.
Vuonna 1930, Adolf Hitler oli revittiin alas yhtä julma Versailles'n sopimuksen, joka jätti miljoonat etnisiä saksalaisia ​​jäämään vihamielinen kansojen ja riistetty Saksassa sen historiallisen itäosissa.
Hitler väitti hänen hyökkäystä Venäjän motiivina oli Saksan strateginen välttämättömyys hankkia pelloilla, jotta se voisi saavuttaa elintarvikkeiden turvallisuutta.
Keski Powers - erityisesti Saksassa ja Itävalta-Unkari - ei tuota tarpeeksi ruokaa ruokkia väestö kasvaa. Tuonti oli olennainen.
Yksi suuri syy tappion Keski Powers oli massa siviilien nälkään aiheuttamat Britannian merivoimien saarto, että leikataan pois viljan tuonti, kansainvälisessä oikeudessa rikokseksi.Hitler kertoi hankkia Ukrainan rikas metsätilat kansallisen turvallisuuden - termi saamme usein kuulla tänään. Kuten American tänään öljyllä, Saksa vaati sen piti olla ruokaa riippumaton.
Saksan marssin itään alkoi vuonna 1938 Anschluss (yhdistymisen) Itävallan kanssa - 76 vuotta sitten tässä kuussa. Tšekkoslovakian etnisten saksalaisten enemmistö maakunnassa Sudeettisaksalainen seurasi pian.
Tänään näemme toisen Anschluss kanssa yhdistymisen Ukrainan ja sulkea Krimin Venäjän kanssa.
Krimin irrotettiin Venäjän tasavallan vuonna 1954 Nikita Hruštšov jälkeen humalainen illallisen ja annetaan grand (mutta sitten tyhjä) ele Ukrainan neuvostotasavalta. Hruštšov oli Ukrainan kommunistisen puolueen pomo, joka oli osallistunut Stalinin murhasta 6-7 miljoonaa Ukrainan maanviljelijät.
Tämä on ensimmäinen askel presidentti Vladimir Putinin hidas, potilas uudelleenrakentaminen joidenkin entisen Neuvostoliiton. Mikä laukaisi hänen liikkua oli Washington n suunnitteluun vallankaappausta vastaan ​​Ukrainan korruptoitunut mutta valitsi pro-Venäjän presidentti Viktor Janukovitshin.
Minuutin Ukraina kuului Länsi vaikutusvaltaa, Putin alkoi siirtyä irrottaa Krimin ja liittyä sen historiallisen Venäjän vallan. Tai huono hallinto: Krimillä ja Kaukasuksella oli paikalla holokausti jopa 3 miljoonaa muslimia Neuvostoliiton jotka olivat tilanneet tuhoutui Stalinin, joukossa suurin osa Krimin muslimi tataarit.
Ei Länsimaiden johtajat olisi ollut yllättynyt Krimillä.
Kansakuntien vielä strategisia vaikutuspiiriin. Vuonna 1991 Neuvostoliiton johtaja Mihail Gorbatshov kieltäytyi käyttämästä voimaa pitää liiton keskenään ja niiden annettiin Saksan rauhallisesti jälleenyhdistämispyrkimyksiä. Vastineeksi Yhdysvaltain presidentti George HW Bush sopineet, ettei Naton laajentumista rajojen itään, eikä ainakaan Venäjän rajoille.
Mutta tuolloin, Washington pitää Venäjän hajonnut, kolmannen maailman kansakunta arvostelun alapuolella.
Bush vanhempi ja hänen seuraajansa, Bill Clinton, petti käsitellä Moskovan ja alkoi työntää Länsi vaikutusvaltaa itään-Baltian, Romanian ja Bulgarian, Kosovon ja Albanian, sitten Georgia, koko Keski-Aasian. Nato tarjotaan jäsenyyttä Ukrainalle.
Moskova näki motti.
Ottaa sarjatuotantona rikkoi Venäjän perinteinen vaikutuspiirissä, se oli väistämätöntä Moskovasta vastaisku.
Tämä kirjailija, joka laajasti esillä Neuvostoliitto, erittäin suositeltavaa Naton 1990-luvun alussa ei työntää itään kuin lähteä strateginen puskurivyöhyke Itä-Euroopassa ylläpitää rauhaa ydin-aseellisen Venäjällä.
Päinvastainen tapahtui.
Länsi-liittolaiset ovat sitoutuneet sama virhe Ukrainassa, että he tekivät yli Tšekkoslovakia 1930-luvun puolivälissä: jatkamisesta turvatakuita ettei se voi täyttää.
Kuten nyt, se näyttää Putinin gambit yli Krimillä toimii ja mikään West voi tehdä asialle, mutta Huff puff ja asettaa toisiaan kielteisiä taloudellisia seuraamuksia.
Siirtämällä kaksitoista F-16 hävittäjiä Puolaan ja sotalaivoja Mustanmeren Venäjän `järvi," Washington on tarjonnut riittävästi armeijalle kipinä sodan, mutta ei voittaa sen.
Joka tapauksessa, erittäin taitava Putin tietää se kaikki bluffi. Hänellä korkeita kortteja. Saksan Angela Merkel, älykkäin, taitavin Länsi johtaja, vastaa tiukasti, mutta varoen, toisin lapsellinen Yhdysvaltain republikaanit, jotka näyttävät ikävä suorassa ristiriidassa ydin-aseellisen Venäjällä.
Washington n pot-puhelut-kattilaa soimaa irtisanomisista Krimin kansanäänestyksen ontto antanut räikeästi vilpillisten ääntä tulossa Yhdysvaltojen hallitsi Egyptissä ja Afganistanissa.
Lisäksi liian harvat Washington kysyvät, mitä maallinen kiinnostaa Yhdysvalloissa on Ukrainassa? Suunnilleen yhtä paljon kuin Venäjällä on Nebraskassa. Silti konkurssiin Yhdysvalloissa on lainata 1000000000 dollaria anti-Venäjän Kiovan johtajuutta ja riskien sodan typerää haaste Venäjän alueella, jossa sillä ei ole mitään voiteta.
Paitsi tietenkin Yhdysvaltain uuskonservatiivien on ollut keskeinen rooli tekniikan vallankaappauksen Kiovassa ja tämän kriisin. He haluavat nähdä Venäjän rangaistaan ​​tukemaan Syyrian ja palestiinalaisten.

Eric S. Margolis on palkittu, kansainvälisesti kolumnisti. Hänen artikkeleita on ilmestynyt New York Times, International Herald Tribune Los Angeles Times, Times of London, Gulf Times, Khaleej Times, Nation - Pakistan, Hurriyet, - Turkki, Sun Times Malesia ja muut uutissivustot Aasiassa. Hän on säännöllinen avustaja Huffington Post, Lew Rockwell. Hän esiintyy asiantuntijana ulkoasiainvaliokunnalle CNN, BBC, France 2, France 24, Fox News, CTV ja CBC. Hänen internet sarake www.ericmargolis.com tavoittaa maailmanlaajuisen lukijoita päivittäin. Koska sotakirjeenvaihtaja Margolis on katettu konflikteja Angola, Namibia, Etelä-Afrikka, Mosambik, Sinai, Afganistan, Kashmir, Intia, Pakistan, El Salvador ja Nicaragua. Hän oli ensimmäisiä toimittajia koskaan haastatella Libyan Muammar Khadaffi ja oli ensimmäisten joukossa oikeus tutustua KGB päämaja Moskovassa. Veteraani useisiin konflikteihin Lähi-idässä, Margolis äskettäin oli esillä erityisen ilmestyminen Britannian Sky News TV "mies, joka on oikea" hänen ennustuksia vaarallisia riskejä ja sotkuisia Yhdysvaltain kohtaisi Irakissa.Kotoisin New Yorker, hän väittää asuntojen Torontossa ja New Yorkissa, jossa usein vierailut Pariisissa.

http://ericmargolis.com/2014/03/another-anschluss-in-crimea/

copyright Eric S. Margolis 2014

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

e 4th Media » ANOTHER ANSCHLUSS IN CRIMEA

Ei kommentteja: