Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Putinin arviota korkeampi kuin koskaan: 70% valmis äänestämään, jos vaalit järjestetään sunnuntai - Uutiset - Venäjä - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Putinin arviota korkeampi kuin koskaan: 70% valmis äänestämään, jos vaalit järjestetään sunnuntai - Uutiset - Venäjä - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International a12 maaliskuu 2014, 15:31

Putinin arviota korkeampi kuin koskaan: 70% valmis äänestämään, jos vaalit järjestetään sunnuntai

Putinin arviota korkeampi kuin koskaan: 70% valmis äänestämään, jos vaalit järjestetään sunnuntai

Venäjän presidentti Vladimir Putinin suosio on vahvistunut merkittävästi viime viikolla. Jos presidentinvaalit järjestetään tänä sunnuntaina Putin voisi napata 70 prosenttia äänistä, mukaan uusin mielipidemittauksen tekemän Public Opinion Foundation (FOM) sosiologisen tutkimuksen keskus. Yli puolet vastaajista (53 prosenttia) sanoi äänestävänsä Putin jos vaalit pidettiin sunnuntaina, kasvua 5 prosenttia viikko sitten.

Yli puolet vastaajista (53 prosenttia) sanoi äänestävänsä Putin jos vaalit pidettiin sunnuntaina, kasvua 5 prosenttia viikko sitten.
"Ottaen huomioon mahdolliset äänestysprosentti, määrä undecided äänestäjiä ja muut parametrit, se on turvallista olettaa, että Putin, istuva presidentti voisi voittaa vakuuttavasti ensimmäisen kierroksen voitto oli noin 70 prosenttia äänistä," FOM sanoi sen raportoida julkaistaan ​​keskiviikkona.
Viimeisten 12 kuukauden Putinin rating keskimäärin säteellä 45-47 prosenttia. Hänen nykyinen luokitus 70 prosenttia on lähes tai jopa ylittää se, mikä hänellä oli vuoden 2012 presidentinvaalikampanjan.
"Ennätys nousu Putinin suosio on paljon velkaa tapahtumia ympäri Krimin. Putin osoittaa vahvaa luottamusta siitä, mitä hän tekee ja pysyy oikeudellinen kehys," Alexei Mukhin, pääjohtaja Center for poliittista tietoa, sanoi kommentoidessaan FOM: n äänestyspaikoilla luvut .
Putinin asenne "ärsyttää edustajat läntiseen yhteisöön, joka tavallisesti nähdä Venäjän pysty tekemään itsenäisiä päätöksiä", kun taas venäläiset, päinvastoin, ovat taputtaa häntä, Mukhin sanoi.
FOM sosiologit haastateltiin 3000 vastaajista 204 yhteisöissä 64 Venäjän alueilla kyselyssä pidettiin 8-9 03. Virhemarginaali on enintään 2,5 prosenttia. 
Venäjän Ääni, TASS 
http://voiceofrussia.com/news/2014_03_12/Putins-ratings-higher-than-ever-70-ready-to-vote-if-elections-were-held-Sunday-2314/jankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: