Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

13 maaliskuu 2014, 05:19

West epäoikeudenmukaisesti "demonisoida" Putin, Venäjän presidentti paras kumppani Yhdysvalloissa - Stephen Cohen

West epäoikeudenmukaisesti "demonisoida" Putin, Venäjän presidentti paras kumppani Yhdysvalloissa - Stephen Cohen

Amerikkalainen professori Stephen Cohen artikkelissaan "Vääristävät Venäjä,"Osakkeet hänen mielipiteensä todellinen kuva Putinin ja Ukrainan nykytilanteesta ja Venäjällä. Cohen uskoo, että Putin oli paras mahdollinen kumppani Yhdysvalloissa oli kaikkialla maailmassa jatkamaan kansallisen turvallisuuden. Putin kirjaimellisesti pelasti Obaman presidenttikaudella Syyrian kysymys tämän elokuussa. 

Putin ja Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov oli ollut varjoissa työntää Iran avata keskustelua Yhdysvaltojen kanssa, koska Obama on ollut paineita hyökätä Iraniin liikaa. Puhumattakaan siitä, että Venäjä helpottaa tarjonnan noin 60 prosenttia materiaaleista menossa Natoon ja amerikkalaiset joukot taistelevat Afganistanissa.
Stephen Cohen, emeritusprofessori Princetonin ja NYU on laajalti pilkattiin Putin puolustaja. Cohen sanoo olevansa todellinen amerikkalainen patriootti ja ne, jotka painostavat presidentti Barack Obama ja Euroopan unioni vastaa venäläiset Krimillä ovat vaaraksi Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden.
Joten, presidentti Obama olisi mennyt Sotshin olympialaisten vähintään yhden päivän seisoi rinnalla Putin terroristit uhkasivat räjäyttää olympialaisissa, osoittaa, että kansainvälistä terrorismia he seisovat rinta rinnan, professori sanoi. Se olisi ollut fantastinen johdolla, mutta Obama haavan itsensä suolarinkilä tästä homo asiasta ja hän ei voinut tehdä sitä.
Puhuessaan tilanteesta Ukrainassa ja Krimillä, erityisesti, Cohen toteaa, että Putin toimii hänen pitäisi toimia. USA teki virheen työntämällä Naton koko matkan Berliini - breaking lupauksen teimme Gorbatshov, että Nato ei liiku tuumaakaan itään - työntämällä se aina Venäjän rajalle. Venäläinen johtaja, joka on legitimiteetti kotona olisi ollut tehdä joitakin versio siitä, mitä Putin on nyt tekemässä. He työntää takaisin.
Hän myös lisää, että länsi voi tietää tarkalleen, onko Putin meni Krimin. Venäjällä on laivastotukikohta siellä, siksi lailla, sopimuksella, Venäjällä on täysi oikeus olla Krimillä.
"Luulen, että he ottivat joukot että he liikkuvat ympäri Krimin päässä Krimin laivastotukikohta. En tiedä, että he itse lähettänyt joukkoja koko Venäjän-Krimin rajalla. Joten jos aiomme käyttää sanaa hyökkäyksen tarvitsemme olla tarkka ", Cohen sanoo.
Puhuessaan homojen oikeuksia Venäjällä, Cohen sanoo, että on paljon väärää tietoa Yhdysvaltain tiedotusvälineissä. Noin 85 prosenttia Venäjän ihmiset ajattelevat, että homot pitäisi olla mitään oikeuksia lainkaan. Cohenin on, että USA: n pitäisi puuttua, homojen Venäjän pitäisi taistella oikeuksiensa itse.
Toinen ihmisoikeuskysymys huolissaan Pussy Riot. Stephen Cohen katsoo teoistaan ​​kirkon olevan "huono opposition politiikka". Samalla hän lisää, että Venäjä on uudistettava oikeuslaitosta, joka ei hävitä paljon hallinnollista oikeuteen tällä hetkellä.
Cohen kommentoi Venäjän ja Putinin johtuu pattitilanne Venäjän ja lännen yli Ukrainan Krimillä niemimaalla. Krimin järjestämme kansanäänestyksen 16. maaliskuuta, jolloin se päättää liittyä Venäjälle vai ei. Kansanäänestystä provosoi vallankaappausta, joka tapahtui tämän vuoden helmikuussa Ukrainassa seurauksena Euromaidan.
Venäjän Ääni, Newsweek, Nation

Ei kommentteja: