Sivut

tiistai 11. maaliskuuta 2014

OSCE military observers visits to Crimea must be sanctioned by Crimean authorities, not Russia - FM - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Etyjin sotilastarkkailijoiden vierailut Krim on seuraamuksia Krimin viranomaiset, ei Venäjä - FM - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video10 maaliskuu 2014, 18:09

Etyjin sotilastarkkailijoiden vierailut Krim on seuraamuksia Krimin viranomaiset, ei Venäjä - FM

Etyjin sotilastarkkailijoiden vierailut Krim on seuraamuksia Krimin viranomaiset, ei Venäjä - FM

Venäjän ulkoministeriö on ilmaissut hämmästyksensä Yhdysvaltain lähettiläs turvallisuus-ja yhteistyöjärjestön Daniel Baer kehotettava Venäjää helpottamaan Etyjin tarkkailijoiden esteettömän liikkeen Krimillä.

"Sanamuoto kutsu, joka on ilmeisesti viety väärään osoitteeseen, on melko yllättävää. Meidän kantamme on, että Etyjin seurantatyössä on sovittava kanssa laillista Krimin viranomaiset", Venäjän ulkoministeriö sanoi kommentaari kierrätetään Moskovassa maanantaina.
"Toinen yllättävä asia on, että herra Baer ei maininnut sitä, että tästä asiasta on keskusteltu Etyjin puitteissa jo. On totta, että jotkut Etyjin jäsen-maat ovat lähettäneet sotilastarkkailijoiden Ukrainan pyynnöstä Kiovan järjestelmää. Tässä yhteydessä Venäjän puolella virallisesti ilmoittanut kaikille Etyjin jäsenmaat takaisin 5. maaliskuuta, että se ei ole oikeutta tavata Venäjän sotilaallisten laitosten sijaitsevat Krimillä, koska nykyinen force majeure-tilanteessa ", Venäjän ulkoministeri ministeriö sanoi.
"Toivomme amerikkalaisia ​​diplomaatteja kiinnittää enemmän huomiota todella vaarallinen ja arvaamaton onnettomuudet, kuten hallitsematon leviäminen aseita tai ampumatarvikkeita, jotka militantit ovat varastaneet ampumatarvikevarastoihin ja myös raportteja useita kymmeniä kateissa Igla kannettava ilmatorjuntaohjus järjestelmiä ", se sanoi.
Venäjä myös valmistellut ehdotuksia ratkaisemiseksi Ukrainan tilannetta, ottaen huomioon syvään poliittiseen kriisiin Ukraina on löytänyt itselleen sisään
"Emme ole passiivisia saadessaan kollegojen ehdotuksia, ja olemme valmiita omia ehdotuksia, että pisteet. Niiden tarkoituksena on tuoda Ukrainan tilanteesta osaksi kansainvälisen oikeuden puitteissa ottaen huomioon kaikkien edut ukrainalaiset poikkeuksetta ja ottaen huomioon syvään poliittiseen kriisiin Ukraina on edessään nyt ", Lavrov sanoi.
Kuten hän totesi, Yhdysvaltojen ehdotukset kriisin ratkaisemiseksi Ukrainan perustuvat oletettu ristiriita Moskovassa ja Kiovassa, ja sitähän Venäjän hallitus ei voi yhtyä.
"Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry viime perjantaina ojensi minulle paperin, että olen jo julkistettu. On olemassa käsite tässä asiakirjassa, että emme ole aivan tyytyväinen, koska kaikki on muotoiltu kuin siellä on jonkinlainen konflikti Venäjän ja Ukrainassa, kuten myönnämme tietyt tosiasiat oikeasti olemassa ", Lavrov sanoi kokouksessa Venäjän presidentti Vladimir Putin.
Ulkomaisten kumppaneiden Ehdotettu aloittaa luoma tilanne vallankaappaus, ja ryhtymään toimiin asianmukaiseksi katsomansa näissä olosuhteissa.
Venäjä on varautunut Yhdysvaltain vastatoimia vähentämään jännitteitä Ukrainassa, Sergei Lavrov sanoi maanantaina.
Hän totesi myös, että Etyjin tarkkailijoiden käyntejä Krim on oikeutettua Krimin viranomaisten ja Venäjällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.
Moskova toivoo myös, että USA: n diplomaatit kiinnittää huomion hallitsematon jakautuminen aseita varastettu Ukrainan jengiläiset.
Venäjän Ääni, RIA

Ei kommentteja: