Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

18 helmikuu, 04:21

Poistaminen NSA vakoilee mahdollista vain suojelemalla Snowden - Piraattipuolue tietoturva-asiantuntija

Poistaminen NSA vakoilee mahdollista vain suojelemalla Snowden - Piraattipuolue tietoturva-asiantuntija

Saksan liittokansleri Angela Merkel on kehottanut eurooppalaisen viestintäverkon. Tavoitteena on parantaa tietosuojaa ja hillitä joukkoseurantaan suoritti Yhdysvaltain National Security Agency ja sen brittiläinen vastine GCHQ. 

Samaan aikaan, Der Spiegel-lehti on ilmoittanut suunnitelmista Saksan tärkein kotimainen tiedustelupalvelu, liittovaltion valtiomuodon suojelu, joka perustuu väitteeseen "massiivinen" nousuun vastavakoilu toimenpiteitä. Jens Stomber, NSA kysymyksiä koordinaattori Saksan Piraattipuolue, keskustellut ongelmista haastattelussa VOR.
Voisiko sellaisen eurooppalaisen tietoliikenneverkon apua tehokkaasti sisältävät NSA: n joukkoseurantaan?
En usko, että tämä on tehokas anti-valvontatoimenpidettä koska mitä sinun täytyy ensin ymmärtää, että kokoelma Internet Data Saksassa tapahtuu muutamassa Saksan rajaa.Tämä tarkoittaa, että Saksan tiedustelupalvelu on yhteistyössä NSA ja ne keräävät tukena tietoja, koska se on keskeinen verkon keskuksen Frankfurtissa Saksassa. Niin, et pääse eroon NSA vakoilusta laittamalla vain Saksassa.
Mikä on tarpeen auttaa karsimaan NSA vakoilusta, ei vain Saksassa vaan koko Euroopassa?
Uskon tietenkin, tarvitsemme tietosuojaa uudistus, niin sitten meidän on oikeudellinen toimenpide, jossa voimme haastaa yrityksiä, kun ne antavat meidän tietoja NSA, mutta tietysti me tarvitsemme poliittista ratkaisua saada anti-spy yhteisymmärrykseen Euroopassa ja USA: ssa. Niin, tämä on kaikkein tärkeintä, että politiikka on huolta. En usko, että voimme ratkaista tämän ongelman teknisesti. Mitä voimme tehdä teknisesti on kannustaa ihmisiä käyttämään salaus ohjelmisto ja suuret yritykset, kuten Microsoft tai Apple käyttää enemmän salausta niiden ohjelmistoja, kuten ehkä ottaa Microsoft Windows-tai Apple-käyttöjärjestelmä vaihtamatta osaksi verkkoon tai tarjoamalla DPH salausta kättelyssä . Olisi hyvä asia tehdä, mutta tietysti, mitä me tarvitsemme on poliittinen ratkaisu.
Olet täysin sulje pois mahdollisuutta, että voimme kehittää valtakunnallinen tai Euroopan unionin laajuinen tekninen ratkaisu.
En usko, että tämä olisi ratkaisu. Se olisi askel taaksepäin silmissäni. Tietenkin se on teknisesti mahdollista saada kansallisen edun - Saksalaiset Internetin tai saksan verkko tai jotain sellaista, joka olisi kuin meillä oli aikoinaan internetin kun meillä oli AOL: n käyttäjät, enemmän keskitetty verkosto, joka ei olisi siten hajautettu ja he antavat usein hallituksen täydellisen hallinnan. Joten, suunnitelmat perustaa kansallinen verkosto vain saada ei-valvontaa yhteiskuntaan, ja tekee käyttäytymisen valvontaa.
Merkel on ehdottanut tämän eurooppalaisen tietoliikenneverkon ja luulet se on jotain, että muut maat EU tukisi?
En usko. Luulen, että useimmat EU-maat ovat todella fiksu ja sinulla Piraattipuolue kaikissa Euroopan maissa. Joten siksi ne eivät ole niin tyhmä menee näin ja tekee kansallisten Internet, en usko niin.
Jos näin kävisi, olisi se pilaa siteet Yhdysvaltoihin ja Saksaan? Luuletko Yhdysvaltain ajattelee Merkelin ehdotusta jopa luoda tällaista järjestelmää?
En todellakaan tiedä, mitä he ajattelevat tästä. Asia on, NSA on yhteistyössä Saksan salaisen palvelun, jotta he saisivat, että tiedot muutenkin tekemällä tätä yhteistyötä. En usko, että he todella välitä millainen verkko on. Joten, he yksinkertaisesti kerätä ja takaisin tietoja Saksan verkkoon. Joten, en usko, että he ovat vaikuttuneita tästä ehdotuksesta.
Onko se, että Merkel todella ehdotettu tämä osoittaa, että hän ei usko, että on olemassa poliittista tai oikeudellista ratkaisua, joka voidaan helposti saada?
Kyllä, luulen niin. Mielestäni on teko epätoivo keksiä ehdotukseen, koska hän ei pystynyt osa anti-spy tehty sopimus. Joten, nyt hän on keksiä joitakin toimenpiteitä, ja luulen, että jotkut ihmiset saksalainen matkapuhelinoperaattori myös työntää tätä ehdotusta, koska Saksan telealan hyötyisi tästä, koska he omistavat suurimman verkon Saksassa ja jos et voi kitkeä liikenteen pois Saksan, niin sinulla on juurruttaa liikenteen Saksassa, jossa saksalainen matkapuhelinoperaattori on hallussaan kaikki verkkoinfrastruktuurin. Niin, että olisi tietenkin vahvistaa asemiaan juuriston markkinoilla, ja se on mielestäni miksi tämä ehdotus tulee.
Mitä ehdotatte Angela Merkel asiantuntijana? Olet pohjimmiltaan asiantuntija Internetin turvallisuus ja tietenkin yksityisyyttä.
Mielestäni meidän täytyy tutkia NSA vakoilusta, joka tehtiin Saksassa. Joten, me tarvitsemme tutkiva komitea, meillä oli jo Euroopan unionissa ja meillä oli mietinnön tästä, ja mielestäni tarvitsemme myös sitä Saksassa. Niin, hänen pitäisi oikeastaan ​​kutsua tutkintakomitean ja tietenkin myöntää Edward Snowden poliittista turvapaikkaa Saksasta ja hänen pitäisi tulla tänne, se on erittäin tärkeää kuulla häntä, ja vain suojelemalla ilmiantaja voimme todella päästä eroon NSA vakoilusta . Ensimmäinen asia on vuotaa enemmän asiakirjoja ja saada lisää tietoa, ja tehdä tutkimuksen kansallisia tutkinta valiokunnassa NSA vakoilusta.

Ei kommentteja: