Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

15 vuotta siitä, Kosovon irtautumista: opittua - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

15 vuotta siitä, Kosovon irtautumista: opittua - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcast12 maaliskuu 2014, 17:06

15 vuotta siitä, Kosovon irtautumista: opittua

15 vuotta siitä, Kosovon irtautumista: opittua

Koska Ukrainan irtautuneen alueen Krimillä on julkistanut itsenäisyysjulistuksen spekulaatioita ovat olleet pullollaan siitä, missä määrin autonomisen tasavallan oikeus irrottautua Ukrainasta jälkeen viime vallankaappauksen että laittaa nationalistinen hallinnon johdossa. Tuleva kansanäänestys Krimin itsenäisyyden 16. maaliskuuta on lisäksi siirtynyt painopistettä niin sanottu "Kosovon ennakkotapaus", joka tapahtui 15 vuotta sitten, ja siitä kaksi voidaan verrata ollenkaan. Vanavedessä näiden kiihkeitä keskusteluja, Venäjän ulkoministeriön lehdistöpalvelu on julkaissut luettelon otteita eri oikeudellisia asiakirjoja, jotka koskevat eroamista väittää.

Luettelo sisältää 22 heinäkuu 2010 päätöksen Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC), sekä kirjalliset ja suulliset lausunnot, jotka tehtiin YK: n jäsenvaltiot kuulemisten aikana, jotka edelsivät Kosovon irtautumishaluisten ja käsitellään oikeudellisia näkökohtia irrottautumisen kuin koko.
YK: n yleiskokouksen pyynnöstä 22. heinäkuuta 2010 tuomioistuin sulatettu neuvoa-antavan lausuntonsa laillisuudesta Kosovon yksipuolisen itsenäisyysjulistuksen, tehdä ilmoitus Kosovon hyväksymä helmikuussa 2008 ei rikkonut kansainvälistä oikeutta.
ICC päätöksen n kohdassa 79, "valtion käytännön ... viittaa selvästi siihen johtopäätökseen, että kansainvälinen oikeus ei sisältänyt kiellon ilmoitusten itsenäisyyden." Kohta 81: "Ei kielto yksipuolisia riippumattomuus voidaan päätellä käytännön Security." 84 kohta: "tuomioistuin katsoo, että yleisen kansainvälisen oikeuden ei sisällä sovellettavan kiellon ilmoitusten itsenäisyyden."
Lisäksi ministeriö mainittu Yhdysvaltojen kirjallinen muistio 22 huhtikuu 2009, jossa se ​​totesi, että alueellisen koskemattomuuden periaatetta ei ole sulkenut pois sitä mahdollisuutta, että uusien valtioiden syntyä rajojen sisällä nykyisten tila (sivu 79). Se korosti myös, että ilmoitukset riippumattomuus voi - ja usein ei - rikkoa sisäisiä lakeja annetaan valtioiden, jotka eivät tarkoita, että ne ovat ristiriidassa kansainvälisen oikeuden (sivu 51). Lisäksi muistio sanoi, että alle Helsingin päätösasiakirjan, että alueellista koskemattomuutta on tarkasteltava laajemmasta näkökulmasta, joka sisälsi mm perusperiaatteita kuin ihmisoikeudet (sivu 71).
Laki neuvonantajana Yhdysvaltain ulkoministeriön, Gerald Koch, sanoi myös 8. joulukuuta 2009, että kansainvälistä oikeutta ei säännellä jokaisen ihmisen toimintaa ja kehotti kansojen oikeutta päättää heidän sisäasioissa mittapuu vapauden. Hän sanoi myös, että riippumattomuus julkilausumat, kuten Kosovon, oli merkki fledging valtion kunnioitusta kansainvälisen oikeuden.
Yhdistynyt kuningaskunta : n muistio 17 huhtikuu 2009 totesi, että irrottautuminen sinänsä ei ole vastoin kansainvälistä oikeutta (sivu 87). Se korosti, että kansainvälinen oikeus ei puolustanut eroamista. Se ei myöskään turvaaminen, edeltäjä vastustavien valtioiden sisäinen muutos, joka voi johtaa alueen irrottautua maan tuella ihmisistä, joita se koskee. James Crawford, joka edusti Britannia ICC kuulemistilaisuuksissa korosti lisäksi, 9. joulukuuta 2009, että YK: n peruskirjan ollut mitään viittausta onko se katsoi ilmoitusten itsenäiseksi erillisissä ryhmissä tai kansoille valtion kuin laillisia tai laittomia.
Ranska : n oikeudellisena neuvonantajana Edwige Belliard, ulkoministeriön, sanoi samana päivänä, että syntynyt uusi valtio, tai ilmoitus siitä, oli ilmiö, joka oli vähän merkitystä kansainvälisen oikeuden, kun taas jälkimmäinen oli varsin irtautumiseen sietävä .
Susanne Wasum-Rainer, oikeudellisena neuvonantajana kanssa Saksan 's Saksan ulkoministeriön, sanoi 2. joulukuuta 2009, että Saksa uskoi itsenäisyysjulistuksen ja seurannut irtautumishaluisten olivat vain todellisiin tapahtumiin, joiden laillisuuden voitaisiin säädellä sisäistä, perustuslait , kun taas kansainvälisen oikeuden ei ollut viittaus niitä. Hän kuvaili sitä kysymys "itsemääräämisoikeudesta" tietyn kansakunnan, niin hän sanoi kansainvälisen alueellisen koskemattomuuden periaatetta ei sovelleta siihen.
Hänen suullisen lausunnon 3. joulukuuta 2009 Tanska 's Valtiosihteeri oikeudellisten asioiden kanssa ulkoasiainministeriön, Thomas Winkler, viittasivat myös kansainvälistä oikeutta, jossa hän sanoi ei kielletä ilmoitusten itsenäisyyden, kun taas Itävallanoikeudelliseen neuvonantaja ICC istunto, Helmut Tichy, totesi, että ei ollut kansainvälisen oikeuden sääntöjen että kiellettyjä itsenäisyysjulistuksen. Hän sanoi ei kansainvälinen standardi kielletty ihmiset elävät tietyllä alueella ja edustaa valittujen johtajien antamasta tällaista julistusta. Lopuksi, herra Tichy totesi, että kansainvälisen oikeuden oli neutraali secessions osien valtio eikä lainsuojaton eroamista yleensä.
Venäjän Ääni
Ukraina , Kosovo , Kansainvälinen rikostuomioistuin , Krim , Kosovon itsenäisyyden , politiikkaeja, video

Ei kommentteja: